Ma vasárnap, 2014. július 27.vasárnap, 2014. július 27.vasárnap, 2014. július 27.vasárnap, 2014. július 27. vasárnap, 2014. július 27.vasárnap, 2014.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
A történet helyből csalással indul, hiszen a politikusok arra kérnek felhatalmazást az emberektől, hogy az ő érdekeiket képviselhessék a parlamentben –
A szeretet himnusz értelmezése
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
A vizsolyi Biblia.
Készítette: Boros Erzsi
07:15:06 óra Egy új életet fogok kezdeni Ez a határozott döntésem... Ez az én saját saját döntésem... kedd, június 24.kedd, június.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Felsőregmec.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
FELVIDÉKEN Határtalanul.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
A vízhordó története.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Barátság-bizonyítvány
Térelemek Kőszegi Irén KÁROLYI MIHÁLY FŐVÁROSI GYAKORLÓ KÉTTANNYELVŰ KÖZGAZDASÁGISZAKKÖZÉPISKOLA
Adatbáziskezelés az MSAccess programmal Makány György 5. rész: Jelentések.
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
Közösségi portálok használata
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Versek
mirror A tél két arca … A szunnyadó avar felett sír a téli szél…
Névnapodra Szeretettel
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
A vízhordó története.
Molnár András bemutatja. MÁRIA-TEMPLOM A XIII. SZÁZADBAN ÉPÜLT, MAJD A XIV. SZÁZADBAN ÁTÉPÍTETTÉK - GÓTIKUS STÍLUSBAN.
Adventi négy gyertya.
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Elég.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
2006 december 18.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2006 november ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
2007 november 28.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 október ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
VERS RÓLAD.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
A négy gyertya.
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
A szolgáló identitás. A szolgáló identitás I. Kor. 3,9-11: „…ti pedig Isten szántóföldje, Isten épülete vagytok I.Kor.3,9-11: „…ti pedig Isten szántóföldje,
BUDAPEST Készítette: Bugyinszki Fruzsi. A közel egy hónapig tartó vásár évente több mint fél millió látogatót vonz Magyarország és Európa minden tájáról.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Kiválóság és verseny a felsőoktatásban. Globális folyamatok Prof. Dr. Hrubos Ildikó Budapesti Corvinus Egyetem „Fókuszban a tudományos műhelymunka” – harmadik.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Világot fenyegető vírus Semmi sem biztos; csak a halál.
Hőmérséklet változás A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó. Változása szorosan összefügg az anyag más makroszkopikus tulajdonságainak.
GRÁFOK Definíció: Gráfnak nevezzük véges vagy megszámlálhatóan végtelen sok pont és azokat összekötő szintén véges vagy megszámlálhatóan végtelen sok.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
Hőmérséklet változás A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó. Változása szorosan összefügg az anyag más makroszkopikus tulajdonságainak.
 Multilaterális iskolai együttműködési pályázat  Célja: a partnerországok megismerése a kultúra minél több oldaláról  Részt vevő országok:
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Ez az állam volt a mai Franciaország közvetlen elődje.
A román, gótikus és a reneszánsz művészet
Kolozsvár.
A vízhordó története.
Előadás másolata:

Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.-án 07:17:52 Mea culpa... Mea culpa...

Nagyon szégyellem magam. Az elmúlt hetekben néhány vicces képet, történetet, videót kaptam ben, amiket gyorsan tovább is küldtem abban a reményben, hogy ti is hasonlóan jót nevettek rajta és majd örültök a néhány vidám pillanatnak.

Azonban, azt hiszem néhányotokat felbosszanthattak ezek az e- mailek, mivel olyanokat hallottam vissza másoktól, hogy szexista és felszínes vagyok… Ezért úgy döntöttem, hogy a mostantól csak olyan képeket, videókat, ppt-ket és történeteket küldök tovább, amelyeknek valamilyen a kulturális értéke is van. Természetfotók távoli országokból, irodalmi részletek, híres épületek, vagy bármi mást, ami a kikapcsolódás mellett valamilyen módon a kultúrához is hozzájárul.

Tehát, ennek az új elhatározásnak a szellemében szeretném nektek elküldeni a Dél-Franciaországban, Toulouse-ban található Pont Neuf híd fotóját (jelentése: „új híd”). A hidat még a XVI. században kezdték el építeni, és csak a XVII. században fejezték be. A hidat XIV. Lajos (Nagy Lajos, vagy a Napkirály) avatta fel október 19-én. Üdv mindenkinek, és még egyszer bocs.

Komolyan elhitted? Ráadásul tőlem… ? ;-)