Zene : Scottish bagpipes - March of Scotland Tartan: Jellegzetes mintázatú (ún. "skót kockás") gyapjúszövet, amelynek színösszeállítása és mintázata.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Evőverseny. Egyszer a bárban… DE finom ez a rántott hal Na végre megvagy Petike Főnök,ez itt nem nekünk, D.M.E.M.K-s macskáknak való hely, ebből baj.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Halottak napjára….
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Akiane Kramarik.
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
Verbális kommunikáció
Verbális kommunikáció
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
A strucc.
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
MINDENSZENTEK A Mindenszentek (latinul: Festum omnium sanctorum) a katolikus és ortodox keresztény egyház ünnepe. A katolikus egyház november 1-jén,
Jedlik Ányos igaz története Jedlik Ányos István ( )
Arany János Mátyás anyja készítette: Bozóki Balázs
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Kőbe vésve ....
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Ami lehetetlen az embereknek, az lehetséges az Istennek. Lukács 18, 27.
Michal Snunit A lélekmadár
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Feltételes mód Jelen idő Múlt idő.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints Mi a Szerete t…
Készítette: Bacsó Beáta
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
CIGÁNY VICCEK....
Horoszkóp teszt!.
MIT NEKÜNK, TI FÉRFIAK? (Bokrétás András versei) ballada néhai jó Francois Villon mester stílusában és modorában.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
mint ami mások szerint szükséges!
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
Kördokumentumok 2..
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Gazdagabb vagy bárkinél,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Nagyböjt II Vasárnapja Á - év
438.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Velünk élő középkor Forrás:
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Zene : Scottish bagpipes - March of Scotland

Tartan: Jellegzetes mintázatú (ún. "skót kockás") gyapjúszövet, amelynek színösszeállítása és mintázata szigorú szabályokhoz igazodik. Eredetileg a skót klánok népviselete. Minden klánnak megvolt a maga jellegzetes színösszeállítása és kockamintája. A skót kockás az egyik legrégibb és legszebb gyapjúszövet-minta és az ide tartozó mintázatok máig használt elnevezései még tükrözik az egyes klánok nevét.

Április 6-án ünneplik a Tartan Day-t, a skót kocka napját

- Mióta hordanak a skót férfiak szoknyát? - ??? - Amióta megtudták, hogy a n ő knek ingyenes - Mióta hordanak a skót férfiak szoknyát? - ??? - Amióta megtudták, hogy a n ő knek ingyenes belépésük van a foci világbajnokságra. belépésük van a foci világbajnokságra.

Skót dudás ruhája

Skót dudás szoknyája, térdzoknija és cip ő je

A skót elmegy a koporsókészítőhöz, aki ajánlgatja a különböző koporsókat: - Tessék parancsolni, itt egy fekete lakkozott koporsó cirádákkal, aranyozott betűkkel a halott nevével, csak 3000 font. - Nem lehetne valami egyszerűbbet? - szól a skót. Nem olyan nagy a mi halottunk. - Akkor itt van egy matt fekete, kevés cirádával, ezüst betűkkel a halott nevével, 2000 fontért. - Nem lehetne valami egyszerűbbet, nem olyan nagy a mi halottunk - alkudozik a skót. - De uram, mégis, kije magának a halott? - Az anyósom. - Hát kedves uram, miért nem ezzel kezdte? Hozza be az anyósát és szögelünk rá négy fogantyút.

Két skót járja az erd ő t. Az egyikre rájön a szükség, elvonul egy fa mögé. Pár perc múlva kiszól a társának: - Te, van nálad egy kis papír? - Ugyan már, ennyire ne legyél sóher... hagyd ott!

- Miért nem tisztítja a skót a cip ő jét? - Miért nem tisztítja a skót a cip ő jét? -??? - Hogy ne lássák meg mi van a szoknyája alatt.

Középen: Sir Sean Connery

Károly herceg &Camilla

Hogyan küld levelet a skót a barátjának? Megírja, borítékba teszi, megcímzi magának, feladóként pedig feltünteti a barátját, majd bélyeg nélkül bedobja a postaládába. Másnap kihozzák neki, de mint portós küldeményt nem veszi át, Másnap kihozzák neki, de mint portós küldeményt nem veszi át, ezért azt „visszaviszik” a feladónak... ezért azt „visszaviszik” a feladónak...

Kiefer Sutherland és a Szex és New York sármos szívtiprója Chris Noth

- Megkaptad a legutóbbi levelemet? - kérdezi a skóttól az öccse. - Azt amelyikben tíz fontot kérsz? - Igen azt. - Nem kaptam meg.

A skót soha nem vesz regiszteres füzetet barátai címének és telefonszámának rögzítésére, barátai címének és telefonszámának rögzítésére, egyszer ű en kihúzza az ismeretleneket a telefonkönyvb ő l.

A skót vendégségben van. A háziasszony kedvesen megkérdezi: - Hány cukorral issza a teát? - Hány cukorral issza a teát? -Otthon hárommal, vendégségben öttel. -Otthon hárommal, vendégségben öttel. -hangzik a válasz. -hangzik a válasz. - Akkor érezze magát otthon! - Akkor érezze magát otthon!

pps: Vörösné Bíró Judit