Danubius Hotel Gellért 2356-13.. A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Siklósi Vár-és Termálfürdő bemutatása
Készítette: Zrufkó Viktória Turizmus- vendéglátás, Levelező tagozat
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
tételhez Hotel Makár Sport és Wellness ****, Pécs.
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
Szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése Rendeltetés szerint
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
XI. MRTT vándorgyűlés Pálné Schreiner Judit Kaposvár, 2013.november A Szigetvári Gyógyfürdő ma és holnap.
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Készítette: Tóth Evelin
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
A szállástevékenység költség tervezése
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Timax Kft. bemutatása Koncepció Építészeti tervek bemutatása
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Szállodai érdekességek
Velencei Termálhotel és Spa. Magyarország Termálvizei:  Az ország területének 80%-a alatt termálvíz készlet van.  Hazánkban van az ötödik legnagyobb.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
ÁSVÁNYVIZEK, GYÓGYÁSZAT, WELLNESS 4. Előadás/Szeminárium
Vendéglátás és szálloda menedzsment I.
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
BUDAPEST, MINT VILÁGVÁROS
Pannonia Városai.
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Budapest turisztikai marketingje
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
A Magyar Közgazdasági Társaság 47. Közgazdász Vándorgyűlése „Az Aquaprofit Zrt. útkeresése a válságban” Nádasi Tamás elnökX. szekció szeptember 25.Az.
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Solymár – családi ház prezentáció.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása február, országos és budapesti hallgatottság -
Vonzástényezők vizsgálata két fürdőváros példáján
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni Most: van A pontos id ő : 19:58
TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
A gyógy- és wellness szállodák működtetésének tapasztalatairól Dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodaszövetség elnökének előadása a „Termálvíz alapú nemzeti.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
A világ 7. legszebb villamosvonalán
EGVE Május Hagyomány Az ország délnyugati csücskében, Pécstől és az M6- os autópályától 15 percnyi autóútra lévő, a villányi és a siklósi.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
:14 Master of Arts International Hotel Management Development of Hotels & Hotel Companies 1 Dr. Juhász László PhD.
Erasmus+ MÉSZÁROS VIVIEN 11. I.
Erasmus+ program HU01-KA  
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Paradigmaváltás a wellness szolgáltatások terén
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Erasmus+ program HU01-KA  
Előadás másolata:

Danubius Hotel Gellért

A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoporthoz tartozó, gyógy-, wellness-, városi szállodák Magyarországon, Nagy Britanniában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában találhatóak meg.

o Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna- parton, a Gellért-hegy lábánál. o A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. o Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony hatását. Szobák és szolgáltatások o 221 szoba és 13 lakosztály, fürdőszoba vagy zuhanyzó, telefon, minibár, rádió, televízió, fizetős mozicsatorna. Dohányzó és nem dohányzó szobák. o Saját parkoló, Business center, WiFi, ajándékbolt, mosoda és tisztító, gyermekfelügyelet, transzfer.

Wellness és Szépségápolás (A Gellért Fürdőben) o Fedett és nyitott úszómedence, hullámmedence (nyári időszakban), Jacuzzi, termál medence, szauna, gőzfürdő, Thai masszázs. o Szépségszalon, napozó terasz, szolárium.

VENDÉGLÁTÁS o Panoráma étterem magyaros ízekkel, cigányzenével. Gellért söröző és a Gellért Eszpresszó. DANUBIUS QUALITY CONFERENCE o 6 különterem fős teremkapacitással, melyet a Gellért Fürdő 300 fő befogadására alkalmas aulája egészít ki.

Szobák o A szobaár egyszeri díjmentes belépést tartalmaz a Gellért fürdőbe. Minden további belépés esetén 50% kedvezményt adunk a szállóvendégek részére a napi belépőjegy árakból. o Bejelentkezés és kijelentkezés - Bejelentkezés: 14:00 - Kijelentkezés: 12:00

Szobatípusok

Gyógyszolgáltatások A Gellért Fürdő vize a Gellért-hegy természetes gyógyforrásaiból származik, mely magas kalcium-, magnézium-, hidrogénkarbonát-, alkáli-, klorid-, szulfát- és fluortartalommal rendelkezik. Gyógykezelések o Gyógyászati részleg, orvosi vizsgálat o Balneo- és hidroterápia o Elektroterápia o Fizioterápia o Inhaláció o Gellért Dentál- kimagasló fogászati ellátás 15 éve a Gellért Fürdő első emeletén

Elérhetőség  Cím : 1111, Budapest, Szent Gellért tér 1.  Telefon : /  Fax : +36 1/  Rezervációs telefon : /  Rezervációs fax : /   GPS Koordináták : N 47°29'2" E 19°3'10"