Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Ez a Tantra Indiából érkezett..
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
A Női Szavak Értelmező Szótára
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Sok szeretettel….
Könnyek....
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
közmondásokkal és szóláshasonlatokkal - megoldások -
ÚGY HALLOTTAM TEGNAP ILYEN NAPOD VOLT:. Először nehezen keltél ki az ágyból.
A marketing alapjai... másképp
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Névnapodra Szeretettel!
Névnapodra Szeretettel
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
GRAFFITIK.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Napra Valentin.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
(Bokrétás András) Automatikus képváltás Van-e semmi? Ha van, akkor nem semmi. Ha nincs, akkor mi az, ami nincs?
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Az élet.
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Szép napot.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Barát Müller Péter.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Kis történet kedves embereknek!.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
RENDŐRVICCEK.
Régi stílusú népdal Megrakják a tüzet… Béreslegény…
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
02: sec Ismeretlen szerző verse Lee Galloway - Canon Automatikus NEKED NEKÜNK.
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
Tantra Indiából
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Anyák napjára. Szeretettel! Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Mindenféle..
Hűség és kitartás „Ne paráználkodj!”
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Az élet.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem - felel a kiskatona. - Kivel? - Kovács ezredessel. - Kovács ezredes, és maga tudja, hogy kivel beszél? - Nem. - Akkor mázlim van - mondja és lecsapja a kagylót.

Két talajrészeg fazon ül a kocsmában a pultnál Két talajrészeg fazon ül a kocsmában a pultnál. Egyszer csak az egyik odafordul a másikhoz: - Tegnap megdugtam anyádat! A kocsmában síri csend lesz, majd a másik pár másodperces szünet után megszólal: - Menj haza, apa! Részeg vagy.

- Ízlett az ebéd drágám? - Már megint veszekedni akarsz?

Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hûséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb. - Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csõdbe ment, amikor meglõttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok? - Mit, kedvesem? - kérdi a hû asszony. - Azt gondolom, hogy kúrvára nem hozol szerencsét!

Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. --De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból. ------------------------------------------------------------------ Hogy változik a világ! --Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex. ------------------------------------------------------------------ Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is. ------------------------------------------------------------------ Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép. ------------------------------------------------------------------ A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. --A barátomnak is volt, mégis elütötte egy busz.

Szép napot.! Küldd el Barátaidnak. Szerezz nekik vidám napot.