Ujjra gyün a Mán mondok szollok, hoty nemongyák hoty nemszótam, mera nyakunkonn a tavassz oszt megin gyün a tavasszi fáraccság! Hát inkáb szollok, mer.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Advertisements

NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
VÁLTOZÓ MOZGÁS.
Az egyenes vonalú egyenletes mozgás
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
2006. február 17. Valószínűségszámítás és statisztika II. Telefonos feladat Egy kalapban van két korong, az egyiknek mindkét oldala piros, a másiknak.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Idézetek panaszkönyvekből 2
Tiziano: III. Pál unokái körében Portréértelmezés.
Praktikus! Nem gond, ha visszahull! Az én nyugdíjamból sosem marad hajtogatni való!!!
A pillangó és a virág.
47 év.
A szabadítás öröm-e? (az idősebb tékozló fiú) Lukács 15,25-32
“13 tanács egy életre".
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Karácsonyi óhaj.
Tavasszi fáraccság Vigyászatok! Natyon veszéjjes dolok tavasszi fáraccságot kapni!! Egynehány haverom mán mekkapta, oszt jólnéztek ki!
Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom.
A pokolban... Meghal az öreg Zsiga bácsi. Mivel sose volt jó keresztény, nem is csodálkozik, hogy egyenest a pokolba kerül. A pokol kapujában már.
A matematika Albert Lenard 5 B osztaly. A matematika: speciális tan; melyről az emberiség (mint lentebb látható) többezer év óta még nem tudta eldönteni,
Halmazok Gyakorlás.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Mek van a tavasszi fáraccság ellenszerje! It van mán a gyogyitási mód. napfürdözni köll oszt mind kigyogyul belölle. Kibróbáltuk oszt az összes haveron.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
1. Kedvelte őket az egész nép ApCsel. 1:42-47 (47/a) „… és kedvelte őket az egész nép.” χαρις (khárisz):- kegyelem (mint örömteli jutalom),
Logikai szita Izsó Tímea 9.B.
Olvasd lassan és csendben!.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Atavasszi öszel is támad!!
2006. március 3. Három négyzet oldalai különböző prím- számok. A két kisebb négyzet kerületének ösz- szege egyenlő a legnagyobb négyzet kerületé- vel;
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Az egyenes vonalú egyenletes mozgás
Michal Snunit A lélekmadár
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Azt mondják.
Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.
Hogy jön létre egy Paradigma.
Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
Isten mondta.
Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával.
Összi tavasszi iten van mán az öszi okotober oszt gyün megin a nyavaja. a tavasszi fáraccság. nemgyözöm mondani dehiába mer nem halgatnak reám. penig mindenütten.
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
Egy csokorra való állat;) Olaszországban sokféle állattal találkoztunk, néhányat meg is örökítettünk, elsősorban ezeket is vejem;) Egy kis csokorra való.
TÚRÓCZY ZOLTÁN: TANÁCS.
Kártevők a számítógépünkön Vírusok, programférgek és társaik.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
Mit mondanak a nők, amikor rajtakapják őket?. Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
Az ősmagyar kor i.e től (magyar nyelv önálló életének kezdete)
automatikus váltással Zenés diavetítés Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel Túróczy Zoltán : Tanács Zenés diavetítés.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Munka törvénykönyv változás
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Hibbrid tavasszi! Orjási veszéjben van asz egész világ azér irokk! Hoty megmencselek beneteket. Mer a tavasszinak a virussa öszement a madárimfulenza virussával.
IN MEMORIAM Dr. FARKAS JENŐ
A pillangó és a virág.
A hétköznapok kémiai biztonsága
Előadás másolata:

Ujjra gyün a Mán mondok szollok, hoty nemongyák hoty nemszótam, mera nyakunkonn a tavassz oszt megin gyün a tavasszi fáraccság! Hát inkáb szollok, mer nagyon csunya dógokat tud csináni, mán töb barátomatt csuffátette. Utyhoty VITYÁSZATOK! tavasszi!

Sztrida Jenő mék napozotis oszt mékis mekkabta a tavasszit!

Piki ojan tavasszit kapot, hoty röktönn téliálomba merűt tölle!

Sikuma bácsit asz mentete mek, hoty kis szeszpájinkát ivot oszt azér nem fagyot halálra! (Mek a gumicsizsma is jomelegen tartota).

Józsefnek lumbagoja nőtt a tavasszitol, nemis lesz mán ember soha belölle!

Lali asz aszonyal túlment a mekálón oszt gyalog gyüttek visza!

Kareszék elalutak a buszon pedik ök vótak a sorrőrökk! Kirúkták őket!

Csabi öszkomfortozta a metrót mer hálloszoba és WC is neki 1szerre!

Kanalas Pali bácsijék kimentek kapálni de nem jutotak el a szölöjig!

Horvát bácsi fiszetésnapkor kapta mek a tavasszit – eltűnt a pénsze!

Gabesz enyit látot külfődbű mer Krakóba elkapta a tavasszi – ráment asz egész szabija oszt nemlátot semit szegén!