Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom."— Előadás másolata:

1 Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom asz én nagy bánatomat mer asz én szivem mán nem is birja kia szomoruságot.

2 Mer asz ugy keszdödöt hoty asz aszony nyert a loton de nem atta le a lóvét énnekem hanem benyelte oszt vet 1 lakokocsit rajta. Anak vagyok én asz áldoszatja mer most is aszal kel utazni pedig utálom. Mindik is aszontam a lakokocsi snasz! És esz melet ki is tartok most is. És amit vet aszal jol be is csabták:

3 elöször is ojan vacak a lakokocsi hoty például hátra 4 kereket szereltek!!! pedik mindenki tuggya hoty öszesen jár 4 kerék 1 verdára nem pedik csak hátra 4! Gyártássi hiba!!!

4 A sofőrhöl nem is lehet beülni ojan kicsi ot a hej. A lábadat sem tudod felrakni mer akor nem lácc semit!

5 Mutaták a motrot is, hát csak röhöktem! Nem is ment csak ált utyhoty szerintem eszel is becsabták asz aszonyt!

6 Belül ojan öszevisza hoty asz ember nem is ismeri ki maga magát bene. Nem láccik hoty mejik a hüttöszekrény pedik van bene csak gyözed mektanálni!

7 Asz is hüjeség hoty 2 tévé van bene. Hát nem tudod asz etyik szemedel asz etyiket nézni és a másikal a másikat, nem? hüjeség, én mondom!

8 Asz ágy borzalmas mer francija oszt mindik beleütköszik asz ember asz aszonyba éccaka. Rémes ha mondom.

9 A fürdörül mek ne is beszéjjünk mer valami marha üvegajtot rakot rá. Hol él asz ijen? Én ugyan nem használom, nem röhöktetem ki magamat!

10 Utye hoty nem láccik hol a hüttö? Hát eszt utálom bene natyon, asz ember állandójan kaparász 1 csomot mire megleli a sört meg a hüttött pálcsit.

11 Ha meg aludnék etyet ebéd után akor a hátam mögé esik a hüttö oszt mindik ki kel kelni. Natyon fáraszto.

12 Öszeségében kijelentem hoty 1 naty marhasák vót mekveni eszt a lakokocsit mer én pl. joban is érszem magam asz italbótba meg asz legaláb nem gurul odéb.

13 Most valami francos hejen járunk majd megin irokk ha megálunk valahol szijasztok Béla vótam


Letölteni ppt "Lakokocsival nyarallunk, a francba! Szijasztok Béla vagyok. Üdvöszletemet küdöm innen a mesze távolbol mindegyik kedves ismerösömnek asz italbótba. Elpanaszolom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések