Www.supreme2x2.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
VIIII. Szalvéta bemutató
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Készítette: a Dalai Láma
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2

Supreme 2x2 egy lehetőség az internetes pénzkeresetre Kinek ajánljuk a Supreme2x2 üzletet? - szabad időbeosztással akarnak otthon dolgozni - mellékjövedelmet szeretnének - passzív jövedelmet (akkor is jön a pénz, ha éppen nem dolgozok) szeretnének - segíteni szeretnének másokon akár a szolgáltatás, akár a pénzkereseti lehetőség ajánlásával - olyan munkára vágynak, mellyel több idő jut a családra, gyerekekre - szeretnének valami újat és többet tanulni - nem akarnak attól rettegni, hogy a munkahelyük megszűnhet és az utcára kerülnek - akik nyitottak az új lehetőségek iránt - nem félnek változtatni életükön (nem is kell olyan nagyon) - szeretnének interneten dolgozni - akiknek elegük van a főnökökből és otthon akarnak vállalni munkát - céljaik eléréséért tenni is szeretnének valamit Azoknak, akik

1. Szoftverek A szoftverek csatlakozás után azonnal letölthetőek Supreme2x2 Jólét Program termékei

A Scriptek a csatlakozás után azonnal letölthetőek 2. Scriptek Supreme2x2 Jólét Program termékei

3. Letölthető ebook-ok Az ebook-ok a csatlakozás után azonnal letölthetőek Supreme2x2 Jólét Program termékei

HAVI-, VAGY ÉVES TAGSÁGI DÍJAK NÉLKÜL ! EGYSZERI BEFEKTETÉS! Akár napokon belül megtérülhet … 37 $ Supreme2x2 Tagság

37$ egyszeri befektetéssel csatlakozz Te is, és partnerként indítsd el a vállalkozásodat Kapsz egy saját üzleti weboldalt, webirodát. Pénzt kereshetsz E-book, szoftver és script programcsomagok közvetített eladásaiból Most jó időben - jó helyen vagy – ragadd meg a lehetőséget! Hogyan működik?

Ez jól hangzik ugye ? Csatlakoztass Te is két újabb partnert, akik szintén megkapják a Digitális programcsomagjukat. Amikor ők is csatlakoztatták a újabb partnerüket, akkor Te megkapod a jutalékodat és újraindulsz a Supreme2x2 rendszerben, további pénzbefizetés nélkül! Akik hozzánk csatlakoznak - egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Magyarországon most indultunk! 100$ Automatikusan újraindulsz egy újabb 2x2-es mátrixban Hogyan működik?

Amikor a közvetlen munkatársa befejez egy mátrixot Ön keres: 20 $ jutalék A mátrix további 1 mélységéből részesedhetsz Mélységi jutalékok 100 $ jutalék Amikor 6 eladás megtörtént: 100 $ és 20 $ jutalék minden ciklusban újra és újra!

Heti 1 ciklus befejezése után Heti 2 ciklus befejezése után Heti 3 ciklus befejezése után Heti 4 ciklus befejezése után 400$ / hó 800$ / hó 1200$ / hó 1600$ / hó A Supreme2x2 az iparág egyik leghatékonyabb programját nyújtja A megvásárolt programcsomag 42 féle termékét szabadon értékesítheti! 100% JUTALÉK Ön jutaléka Számítási példa

Alert Pay elektronikus számlára JUTALÉK FELVÉTEL! Jutalék fizetés 30 napon belül

Ismer Ön valakit, aki szeretne több pénzt keresni? Ha a válasza „ IGEN ”, akkor ragadja meg ezt a lehetőséget! Én is képes vagyok erre… ? Mert jól élni mindenki SZERETNE - de nem mindenki TUD ! Ehhez kínálunk egy hatékony megoldást !

A Supreme2x2-vel mindenki sikeressé válhat ! Mert legális… Mert egyszerű… Mert nagyon gyors… Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán eredményes program. Keresse meg az ajánlóját, és együtt beszéljék át a felmerült kérdéseket! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja, hogy az Ön vállalkozása is sikeres legyen! Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz - Világszerte Csatlakozzon most!