A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A rendvédelmi szervek helye a kibervédelemben
Advertisements

Az OH TÁMOP fejlesztései
EREDMÉNYEK ÉS TERVEK A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEMEN AZ OKTATÁSIGAZGATÁS TERÜLETÉN Lengvárszky Attila oktatási igazgató Pécsi Tudományegyetem.
Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás TÁMOP-3.2.2/08/A/2 Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
KAPCSOLÓDÁS A NEMZETI TEHETSÉG PROGRAMHOZ MEGYEI PROGRAMFEJLESZTÉS HÁLÓZATÉPÍTÉS Kormos Dénes fejlesztő-kutató szakpedagógus.
EURÓPAI UNIÓ - VÍZÜGYI KERETDIREKTÍVÁK Bemutató Általánosan a VKI-ről és Magyarország helyzetéről 2005 április.
A MAB AKKREDITÁCIÓ értékelési szempontjai Dr. Veress Gábor 1Veress
A MENTOROK SZEREPE A KOMPLEX REHABILITÁCIÓ FOLYAMATÁBAN Tengelic.
KÖZEGESZSÉGÜGYI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ELŐTÉRBE HELYEZÉSE AZ EMBERI ÉS AZ INTÉZMÉNYI ERŐFORRÁSOK RÉVÉN A KÖZÖSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSBAN.
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
Mérés, értékelés és minőségbiztosítás a közoktatásban
Szakképzési szakemberek kompetenciáinak meghatározása
A minőségügy a könyvtárügyért
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM A Diplomás Pályakövetési Rendszer eredményeinek beépítése az egyetemi döntési folyamatokba Dr. Szűcs Edit minőségbiztosítási.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B.
TÁMOP /1/B A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése Tájékoztatás az 1. pécsi konzultáció.
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.
AaAa ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM Monitoring és értékelés.
Szervezetfejlesztési Program
Szervezetfejlesztési Program ÁROP November 12. Teljesítménymenedzsment fejlesztési módszertan Előadó: Tóth Dorottya.
Az első lépések Dr. Kadocsa Ildikó, osztályvezető
Turcsányi Károly, DSc. egyetemi tanár
A kormányhivatal képzési, továbbképzési, vizsgáztatási tevékenysége
Veszprém Megyei Államigazgatási Kollégium Ügyviteli-, informatikai és szervezetfejlesztési munkacsoport évi tevékenységének bemutatása Beitl.
KPSzTI Minőségfejlesztési munkacsoport
Az ÚMVP intézményrendszere
A HM Technológiai Hivatal főbb feladatai
MINŐSÉGFEJLESZTÉS A FELSŐOKTATÁSBAN TÁMOP kiemelt program VESZPRÉM 2007 november 28.
TÁMOP 3.1.5/ – 0001 PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
TÁMOP szakmai támogatás Educatio Nonprofit Kft
TÁMOP fenntartás és további fejlesztések tervek november 17. Szeged Németh Antal Educatio Nonprofit Kft. felsőoktatási osztályvezető.
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
A referenciaintézmények feladatai, hatáskörei
TÁMOP-3.4.4/B-08/1  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében regionális tehetségsegítő hálózat, a tehetségsegítés terén szakmai együttműködési rendszer kialakítása.
Dr. Lamperth Mónika Budapest április 18.
Magyar Controlling Egyesület 1113 Budapest, Bartók Béla út 152. Telefon / fax: 06/1/ Honlap: Számviteli.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
ÚMFT TÁMOP / „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” Juhászné Víg Éva programvezető május 26.
Éves Konferencia- Annual Report Irányító Bizottság: Elnök: D. Terdik György DE IK dékán Tagok: Dr. Kardon Béla EMMI Dr. Sallai Gyula BME, FIRCC Nagy Miklós.
A TÁMOP-2.2.3/07/2-2F projekt megvalósítása Nógrád megyében
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat modernizációja Budapest 2005.szeptember 8.
TERÜLETI PAKTUM. A PAKTUM BEMUTATÁSA szeptember 25-én aláírták a Területi Foglalkoztatási és a Társadalmi Integráció a Központi Régióban Paktumot.

1 EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT A projekt eredményeinek bevezetéséért felelős csoport bemutatkozása.
Együtt? Egymásért. Hagyományok és kihívások III. szakmai nap az Egyetemi Könyvtárban Budapest, március 05.Készítette: Pór Dorottya, osztályvezető.
Intézményi minőségfejlesztés (TÁMOP-3.1.8)
TÁMOP-5.5.2/09 „Önkéntesség elterjesztése” c. pályázati kiírás előzményei, céljai és háttér-információ Információs nap április 9.
Kovács László Nemzeti Közszolgálati Egyetem
„Migráns tanulók a magyar közoktatásban” Oktatási és Kulturális Minisztérium Társadalmi Megújulás Operatív Program „BÁBEL- interkulturális pedagógia porjekt”
Az NKE RTK min ő ségbiztosításának jelene és jöv ő je Prof. Dr. Valcsicsák Imre.
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Fókuszban a nemzetköziesedés. Fejlesztési cél: PTE NEMZETKÖZIESEDÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSE Nemzetközi beiskolázási marketing tevékenység erősítése Új nemzetközi.
Workshop VI. - Bevált gyakorlatok a mediációban - A Közép Európai Mediációs Intézet bemutatása.
2003. A környezeti helyzetfelméréstől a környezetirányítási rendszer auditálásáig Dr. Szegh Imre.
Dr. Illésné Dr. Kovács Mária Borbás Emese
Regionális üzleti trendek A projekt az EU társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósul meg január 27. Regionális üzleti trendek A tantárgy.
Tanfelügyelet és intézményi önértékelés – a megújuló külső és belső értékelési rendszer (TÁMOP-3.1.8)
CSMKIK Ipari Tagozat évi stratégiája Január.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TERVEI 2008
A mennyiségből a minőségbe – az MKOSZ stratégiai terve
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
ORSZÁGOS FELNŐTTKÉPZÉSI TANÉVNYITÓ KONFERENCIA
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TÖREKVÉSEI 2007
SZAKKÉPZÉSI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI KERETRENDSZER (SZMBK) 11. előadás
Králik Tibor igazgató, minőségfejlesztési szakértő
Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar
Az SZMBK Intézményi Modell
Az ÁFSZ minőségirányítási rendszerének kialakítása
Előadás másolata:

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési és Fejlesztési Szakcsoport Készítette:

A célok bemutatása 1. Nemzetközi szintű új közszolgálati egyetem létrehozása. A Kar a maga eszközeivel járuljon hozzá az NKE intézményi, és társadalmi presztízsének kialakításához, erősítéséhez 2. Az információáramlás kari szintű fejlesztése, a meglévő rendszerek egyetemi szintű integrálásának elősegítése 3. A kari minőségirányítási rendszerének kialakítása, működésének beindítása, a másik két Karral való összhang biztosítása 4. Az intézménnyel és szolgáltatásaival kapcsolatos felmérések és adatgyűjtési módszerek fejlesztésének segítése 5. A Kar minőségcéljainak elkészítése, közzététele 6. A Minőségbiztosítási Szabályzat elkészítése, folyamatos aktualizálása, az SZMSZ-szel történő összehangolása

Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek Teljesülés mutatói: 1. Nemzetközi szintű új közszolgálati egyetem létrehozása. A Kar a maga eszközeivel járuljon hozzá az NKE intézményi, és társadalmi presztízsének kialakításához, erősítéséhez Kiindulási állapot: A korábbi Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás- tudományi Karának NKE-be történő integrálása Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek Teljesülés mutatói: Az NKE, közvetlenül pedig a Kar és a közigazgatási szervek együttműködésének dokumentált erősítése. A BCE-KIK (jogelőd) nemzetközi együttműködésének egyetemi szintűvé fejlesztése. A BCE-KIK (jogelőd) hazai együttműködésének egyetemi szintűvé fejlesztése. Kapcsolat kialakítása és együttműködési megállapodások létrehozása a közigazgatási szervezetek széles körével. A közigazgatási képzés, továbbképzés valamennyi területének szervezése, kontrollja. Nemzetközi, országos és intézményi konferenciák szervezése, ezeken történő részvétel. Egyetemi keretben aktív megjelenés a sajtóban. Nyílt nap szervezése.

2. Az információáramlás kari szintű fejlesztése, a meglévő rendszerek egyetemi szintű integrálásának elősegítése Kiindulási állapot: - Karonként eltérő jellegű és minőségű, különálló rendszerek - Szükségképpen még hiányos adattartalmú egyetemi honlap kari része (korábbi BCE-KIK honlap) Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek Teljesülés mutatói: A meglevő rendszerek (pl. informatikai- és telefonhálózat, portál, NEPTUN, AVIR,) összehangolása Honlap kari részének fejlesztése, adatok feltöltése. Teljes körű és hatékony információs rendszer kialakítása a Karon belül és a Karok között.

3. A kari minőségirányítási rendszerének kialakítása, működésének beindítása, a másik két Karral való összhang biztosítása Kiindulási állapot: ISZ által elfogadott Minőségbiztosítási Szabályzat 2012-re szóló Minőségfejlesztési Program (MFP) Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek Teljesülés mutatói: KMÜBI megalakítása, működtetése KMÜBI ügyrendjének elfogadása KMÜBI éves munkatervének elfogadása Kari Minőségbiztosítási megbízott és felelős kinevezése, megbízása

Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek, Intézet-és tanszékvezetők 4. Az intézménnyel és szolgáltatásaival kapcsolatos felmérések és adatgyűjtési módszerek fejlesztésének a segítése. Kiindulási állapot: Karonként eltérő mértékű, különálló rendszerek és módszerek Felelős: Dékán, Dékánhelyettesek, Intézet-és tanszékvezetők Teljesülés mutatói: Egységes mérési rendszerek kidolgozása és bevezetése

5. A Kar minőségcéljainak elkészítése, közzététele Kiindulási állapot: A minőségcélok nincsenek meghatározva Felelős: Oktatási dékánhelyettes Teljesülés mutatói: Minőségcélok meghatározása, egyeztetve a másik két kar céljaival, a KMÜBI általi elfogadása

6. A Minőségbiztosítási Szabályzat elkészítése, folyamatos aktualizálása, az SZMSZ-szel történő összehangolása Kiindulási állapot: Az érvényes Minőségbiztosítási Szabályzat Felelős: Oktatási dékánhelyettes Teljesülés mutatói: a Kari Minőségbiztosítási Szabályzat elkészítésének, az SZMSZ-szel való összehangolásának végrehajtása, a Kari Tanács általi elfogadtatásra és bevezetésre történő előkészítése