VERSENYKIÍRÁS 1.A versenyben részt vehet a NYF bármely hallgatója egyedül, vagy csoportosan. 2. Egy hallgató, vagy csoport legfeljebb két híddal pályázhat,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Advertisements

„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.
Pogány Frigyes Szakközépiskola
Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Előzetes feladat: A csapat készítsen albumot „Energiatakarékos épületek” címmel. Mutassa be mit jelent a passzívház, korszerű építőanyagok, épületek szigetelése,
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól alapképzésre és osztatlan képzésre jelentkezés esetén január 01-jétől 432/2012 (XII. 29.) Korm.
1. Érettségi vizsga • Itt az iskolában kiosztott jelentkezési lapon • február 15-ig • Érettségi tárgyak: • magyar, matematika, történelem, idegen.
Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.
Előzmények - Világ szerte évek óta rendeznek tésztahídépítő versenyeket, amelyek nagy hagyománnyal bírnak. - Magyarországon a 90-es évek elején rendeztek.
Felvételi eljárás Felvételi tájékoztató megjelenése  december 31-éig elektronikus formában ( Jelentkezés a 2014.
2013/ félév. Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! Jelenlét igazolásához.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Kenés és tömítés tárgyhoz Miskolci Egyetem
Tudnivalók a kétszintű érettségiről tanév.
TÁMOP A/1-11/1 Eljárásrendi tudnivalók – adminisztratív információk.
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Mellár János 4. óra Március 5. v
Egyedi karácsonyi csomagok December. 1. csomag HKSzCSPSzoV Bumeráng Összesen.
Párhuzamos egyenesek szerkesztése
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
FAANYAGÚ TARTÓSZERKEZETEK
FAANYAGÚ TARTÓSZERKEZETEK
Ragasztás és felületkezelés
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
A faanyag energetikai hasznosításának hazai helyzete és racionális fejlesztési módjai Sopron, Szeptember 04. Dr. Jung László vezérigazgató-h.
HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ISMERTETŐ Passzív lakóotthon sérült emberek számára Nem Adom Fel, lakóotthon tervezési ötletpályázat építész hallgatók.
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
2007. március A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
RENDEZETT VETÜLETEK.
VI. KÖTŐELEMEK.
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
Perspektíva pályázat Az idei év matek pályázatának témája a PERSPEKTÍVA.
Ariston fűtőmodulok Két és háromkörös vezérlőmodulok.
Biomassza Bajnokság Magyarországon Kovács Emese ENERGIAKLUB Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ „Biomasszát fenntarthatóan” c. Konferencia Gödöllő,
1. 2 Mi a hitel? 3 Mi a hitel? - válasz A hitel olyan pénzösszeg, amelyet az egyik fél a másiknak egy meghatározott lejáratra ad. A hitel visszafizetése.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Nyomda és Papíripari Szövetség Nagyformátumú Digitális Nyomtatás Szekció Szenti Ernő Vinyl Grafik Studio.
Környezetvédelmi pályázatok a GOP-ban PÁTOSZ workshop április 21. Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
. Hallgatói kiválóság – Tehetséggondozás – TDK dr. Princzinger Péter október 27.
Matematika oktatás mérnök és informatikai képzésekben
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól (2011. január 01-jétől) (2012. január 01-jétől) 237/2006. (XI. 27.) Korm. rendelet alapján.
Készítette: Horváth Viktória
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Táblázatkezelés KÉPLETEK.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015
IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..
2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
MOBILROBOT-PROGRAMOZÓ VERSENY. A verseny célja: programozás iránt fokozottan érdeklődő diákok számára, lehetőséget biztosítani arra, hogy tudásukat, kreativitásukat.
Szakmai alapozás megújítása fejlesztési terület Projektvezetői értekezlet Salakta Tünde Budapest, február 11.
1 Általános tudnivalók Balthazár Zsolt főiskolai adjunktus Természettudományi Tanszék Természetismeret és környezetvédelem elmélet és gyakorlat.
FENNTARTHATÓ TELEPÜLÉSI KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS TOP Nyíregyháza, január 08. Dr. Frankó Melinda.
K&H kommunikációs verseny 2016/2017 tanév versenykiírás A K&H Bank versenyfelhívása felsőoktatásban állami finanszírozásban vagy önköltséges formában.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Specializáció választás
Szakítóvizsgálatok Speciális rész-szakképesítés HEMI Villamos - műszaki munkaközösség Dombóvár, 2016.
NPT március 24..

TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
VII. TÉSZTAHÍDÉPÍTŐ VERSENY
Tájékoztató MSc. Képzésre jelentkezőknek
Ki mit tud? december óra 330 terem
FELVÉTELI ELJÁRÁS
423/2012 (XII. 29.) Korm. rendelet alapján
Előadás másolata:

VERSENYKIÍRÁS 1.A versenyben részt vehet a NYF bármely hallgatója egyedül, vagy csoportosan. 2. Egy hallgató, vagy csoport legfeljebb két híddal pályázhat, melyet jeligével kell ellátnia. ( 1 Csoport max.3 fő)

3. A híd maximális befoglaló méreteit, alátámasztásának kialakítását és terhelési módját a mellékelt rajz tartalmazza. A kiírásnak nem megfelelő híd nem vesz részt a versenyben. X

max max. 900 max. 350 max. 550 A 20 3 habszivacs M 1:2 A híd alátámasztása és a híd elhelyezéséhez rendelkezésre álló tér mérete

faipari alátét M8 Ø12 szemes csavar M8 rétegelt falemez Terhelőelem, amelyet a hídszerkezetbe kell beépíteni Ø28 100

1000 max max. 600 max. 110 A híd maximális befoglaló méretei és a terhelőelem elhelyezése A terhelőelem beépíthető a híd hossztengelyével párhuzamosan, és arra merőlegesen is.

4. A híd anyaga kizárólag a kereskedelemben kapható bármilyen száraztészta lehet, melyet tetszőleges ragasztóanyaggal rögzíthetnek egymáshoz. 5.Bandázsolás nem megengedett!!!! ( A tészta felületének max. 20 %-át érheti ragasztó, a szálak teljes felületét tilos bevonni. Nem lehet szigetelőszalaggal, dróttal, huzallal, stb. összekötni a szálakat, idegen anyagot nem tartalmazhat.)

6.A híd maximális össztömege 1000 g (terhelőelemmel, csavarral együtt) ennél nehezebb híd nem vesz részt a versenyben g 7. A hidakat szakítógépen törésig terheljük. A terhelés értéke digitális kijelzőn olvasható le. Ez alapján áll elő a végső sorrend.

8. Az értékelés két külön kategóriát képez. Az egyiket az esztétikai kivitel, a másikat a törési próbák eredményei határozzák meg. A végső sorrend a kivitel kategóriában a zsűri által megítélt pontszámok szerint alakul. 9. A verseny első három helyezettje díjazásban részesül - Könyv utalvány - Tárgyi nyeremény - Részvételi jog az országos döntőben - Esély a világbajnokságon való részvételre

Leadási hely és határidő: NYF-MMFK Kótaji út CB 005 NYF-MMFK Kótaji út CB március 4.-én 10:00 óra március 4.-én 10:00 óra.