Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2013/2014 1. félév. Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! Jelenlét igazolásához.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2013/2014 1. félév. Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! Jelenlét igazolásához."— Előadás másolata:

1 2013/2014 1. félév

2 Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! 25 %-nyi késés = hiányzás 25 %-nyi késés = hiányzás Manipuláció a katalógussal fegyelmi eljárás Manipuláció a katalógussal fegyelmi eljárás Tematika : http://semmelweis- egyetem.hu/konzervalo-fogaszat/oktatott- targyak/ (változhat) Tematika : http://semmelweis- egyetem.hu/konzervalo-fogaszat/oktatott- targyak/ (változhat)http://semmelweis- egyetem.hu/konzervalo-fogaszat/oktatott- targyak/http://semmelweis- egyetem.hu/konzervalo-fogaszat/oktatott- targyak/ Max. 25% igazolt/igazolatlan hiányzás lehet Max. 25% igazolt/igazolatlan hiányzás lehet Pótlásra lehetőség nincs! Pótlásra lehetőség nincs! Csak az esetdokumentációhoz lehet fotózni, egyéb kép- és hangfelvétel tilos! Csak az esetdokumentációhoz lehet fotózni, egyéb kép- és hangfelvétel tilos!

3 Értékelés: félév végén gyakorlati jegy: Értékelés: félév végén gyakorlati jegy: gyakorlati szóbeli számonkérés, felkészültség/saját eset gyakorlati szóbeli számonkérés, felkészültség/saját eset gyakorlatokon megírt dolgozatok eredménye gyakorlatokon megírt dolgozatok eredménye két nagy demonstráció eredménye: min. 2-es két nagy demonstráció eredménye: min. 2-es (azaz min. 50 %-os!) kell!!! gyakorlati munka színvonala gyakorlati munka színvonala a sszisztálás a sszisztálás k ésés (25 %-nyi késés = hiányzás) k ésés (25 %-nyi késés = hiányzás) Aláírás megtagadása (= félév ismétlése), ha: Aláírás megtagadása (= félév ismétlése), ha: gyakorlati jegy elégtelen (1) gyakorlati jegy elégtelen (1) hiányzás több, mint 25% (3-nál több alkalom!) hiányzás több, mint 25% (3-nál több alkalom!) nem adott le, oktató által elfogadott esetdokumentációt nem adott le egy, oktató által elfogadott esetdokumentációt

4 Index: Index: jegybeírás: a szemeszter utolsó gyakorlatán a gyakorlatvezető által az indexben, Neptun-ban jegybeírás: a szemeszter utolsó gyakorlatán a gyakorlatvezető által az indexben, Neptun-ban aláírás: a gyakorlatvezető a jegybeírás után az egész csoport indexét a VII. em. 705. szobába viszi, tanszékvezető aláírja, másnap lehet 8-10-ig érte jönni aláírás: a gyakorlatvezető a jegybeírás után az egész csoport indexét a VII. em. 705. szobába viszi, tanszékvezető aláírja, másnap lehet 8-10-ig érte jönni index ügyintézése ezután munkanapokon 8-10 óra között zajlik: leadás- kiadás: a VII. em. 705. szobában index ügyintézése ezután munkanapokon 8-10 óra között zajlik: leadás- kiadás: a VII. em. 705. szobában

5 A hallgató nem kezelhet beteget, ha: önmaga nem szerepel a Neptun rendszerben önmaga nem szerepel a Neptun rendszerben felkészületlen saját páciense ellátásában felkészületlen saját páciense ellátásában páciense nem jelentkezett be a Betegfelvételen páciense nem jelentkezett be a Betegfelvételen páciense térítésköteles (pl. külföldi, nincs TAJ) páciense térítésköteles (pl. külföldi, nincs TAJ)

6 Az aláírás egyik feltétele legalább két elégséges demonstráció az értékelhető egyéb elméleti és gyakorlati felkészültség, és a megfelelő jelenlét mellett! Az aláírás egyik feltétele legalább két elégséges demonstráció az értékelhető egyéb elméleti és gyakorlati felkészültség, és a megfelelő jelenlét mellett! A demonstráció egy 20-perces tesztdolgozat a tantermi előadáson A demonstráció egy 20-perces tesztdolgozat a tantermi előadáson Bármilyen segédeszköz alkalmazása után fegyelmi eljárás, a dolgozat érvénytelen, a jegy elégtelen Bármilyen segédeszköz alkalmazása után fegyelmi eljárás, a dolgozat érvénytelen, a jegy elégtelen 1. demonstráció: 7. oktatási héten: 1. demonstráció: 7. oktatási héten: a félév első hat előadásának anyagából a félév első hat előadásának anyagából 2. demonstráció: a 12. héten 2. demonstráció: a 12. héten a félév a 7-11. heti előadásainak anyagából a félév a 7-11. heti előadásainak anyagából Pótdemonstráció: a 13. héten Pótdemonstráció: a 13. héten az 1-12. előadás anyagából, az 1-12. előadás anyagából, csak azok számára, akiknek valamelyik elégtelen volt csak azok számára, akiknek valamelyik elégtelen volt


Letölteni ppt "2013/2014 1. félév. Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Katalógus mindig!(előadás/gyakorlat) Jelenlét igazolásához diákigazolvány kellhet! Jelenlét igazolásához."

Hasonló előadás


Google Hirdetések