Egy paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan b ő gött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit tegyen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Advertisements

Ha a karácsonyi vásárlásban ellopták a hitelkártyád,…
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A HÁROM FA.
Alkudozás.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Igaz történet karácsony előttről
Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) Próbaidős tag KÁTÉ
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Mit jelent szegénynek lenni?
Megkértünk egy fináncszakembert, magyarázza meg egy olyan szinten az európai gazdasági válságot, hogy az okát minden szam... pardon, mindenki megérthesse...
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Béla gondolatai a házasságról
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
“13 tanács egy életre".
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Albert Einstein élete.
FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Akiane Kramarik.
Mi jöhet még? Egy csaj története. De felnéztem és láttam hogy Kentin megakar csókolni…
A sütemény.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Névnapodra Szeretettel!
Védőangyal!.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
A bölcs szamár Az egyik nap a földműves szamara beleesett a kiszáradt kútba. A szerencsétlen állat órák hosszat kétségbeesetten ordított, míg gazdája megpróbálta.
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
AzÉletigéje március „Az én eledelem az, hogy annak akaratát tegyem, aki engem küldött, és hogy elvégezzem művét.” (Jn 4, 34)
Elég.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Láfontén - La' Fontaine... A paraszt....meg a csacsi.
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! Az új év küszöbén fogadjunk meg néhány jó tanácsot, hogy valóban boldog, békés esztendőnk legyen!
A BOLDOGSÁG TITKA.
All we love, we left behind
Zene: Gerdesits Ferenc - Könnycsepp az arcodon Égi balett.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Egy virágcserép és a sör története
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Bölcsességek, aforizmák
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Az Özönvíz.
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
Kellemes ünnepeket!!! Boldog karácsonyt Először klikkelj a csillagra hogy ragyogjon.
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
Mindenki kezet fogott mindenkivel.  x  y(x kezet fogott y-nal) Biztos? Ugyanez a probléma egy másik példán: Cantor’s World, Cantor’s Sentences. Az érdekesebb.
Nélküled, Uram gyenge vagyok. Gyenge, mint porszem, ha szél kavarog
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
„Vegyünk egy nagy levegőt”
Prof. Dr. Tóth Csaba Óvd az életet ! Bemutató 2.
A HÁROM FA.
Urunk, olyan jó, hogy a nevedben együtt lehetünk
Nemsokára jön, újra visszajön Az Úr Jézus újra visszajön. Várod-e Urad
71 b.
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Előadás másolata:

Egy paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan b ő gött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit tegyen.

V égül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. V égül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Á thívta a szomszédjait, hogy segítsenek. M indegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba.

A szamár megértette, hogy mi történik és el ő ször rémiszt ő en üvöltött. Aztán mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal kés ő bb a paraszt lenézett a kútba.

Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és a szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!

Az mindenfaja szemetet és földet fog rád lapátolni! A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémáról van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.