„Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek…” Walter Chrysler.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Segítőprogram a megállt táblák elindításához
Advertisements

Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Automatikus szállítási hűségprogram
A cégértékelési módszerek elméleti háttere és gyakorlati alkalmazása
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Kereskedelmi gazdálkodás elemzése
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
A magyar háztartások fizetési szokásai
Sulinet Expressz, Sulinet Generáció Sulinet Generáció 1998: valamennyi középiskola bekötése az Internet hálózatba a Sulinet Program keretében.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Hivatalos PowerPoint Prezentáció
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Áfa, bevételi bizonylatok, a vállalkozás tevékenységével szorosan összefüggő kiadási bizonylatok.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
Robert S. Kaplan – David P. Norton Csanádi Gábor Tamás C8ITGY 2007.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Dr. Surján György és munkatársai IMEA TEA március 30. IMEA TEA Az Internetes Magyar Egészségügyi Adattár egyéves fejlődése.
K&H trambulin tapasztalatok
EBA STEP2 Az első pán-európai elszámolási rendszer a kisösszegű euró átutalások teljesítésére Bartha Lajos február 23.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
A diákat készítette: Matthew Will
Hogyan bocsátanak ki értékpapírokat a vállalatok? Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Versenyelőny az informatika segítségével! Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft Október 8.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR minden munkanapon délután 15 h- 21 h hívható, háromnyelvű ügyfélszolgálat. Angol,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Az államilag támogatott lakáshitel-rendszer ( )
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
C ANADIAN D IAMOND T RADERS I NC. W E S ELL D IAMONDS F OR L ESS.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A kamatszámítás módszereinek elméleti összefüggései
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Előadás másolata:

„Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek…” Walter Chrysler

Canadian Diamond Traders Egy brilliáns lehetőség már Magyarországon is!

? Gondolt már arra, hogy… … gyémántokból készíttessen magának ékszert? … gyémántokba fektesse pénzét? … esetleg gyémántkereskedelemből tegyen szert jelentős jövedelemre? ?

… a hitelválság ellenére a gazdagok továbbra is keresik a drága ékszereket... Emiatt lehet, hogy a gyémánt ára egyre csak nő, ki tudja meddig... A gyémánt ára jelentősen emelkedett 2008-ban. A legjobb minőségű fél karátos gyémántok, ami az átlagos méret egy eljegyzési gyűrűben, 9 százalékkal többe kerülnek most, mint egy évvel korábban…

Canadian Diamond Traders (CDT) Cégünk 2003 óta sikeresen folytat gyémánt és ékszer kis-, illetve nagykereskedelmet A cég nyereségesen üzemel, teljes mértékben adósságmentes. Ez köszönhető a termékeknek, és az alapítók, vezetők gyémánt-ékszerész iparral kiépített kapcsolatrendszerének

Az alapítók, akik főként indiai gyémántbányák tulajdonosai, illetve a programigazgató; Jay Waterman, 2004-ben létrehozták a Diamond Trading Program-ot, amely egy internet alapú, nemzetközi gyémánt értékesítési program 2005 májusában hasonló program indult Feeder néven, ami szélesebb körben elérhetővé tette a lehetőséget

A céget az Amerikai Kereskedelmi Kamara is nyilvántartja: http://www Az Ontario Management Kormányzó-tanács vezetősége hitelesítette, hogy a CDT bejegyzett társaság, és törvényes tevékenységet végez. Vonatkozik ez a DTP-re, és a Feeder programra is.

“Howard David Marks, kanadai állami főtisztviselő jóváhagyta a CDT által folytatott kereskedelmi tevékenységet”

A DTP programban 500 $ egyszeri befektetéssel lehet részt venni, majd jelentős profitot termelni. A Feeder programban viszont mindössze 120 $-ral (plusz banki költség) el lehet indulni. Ez az összeg nem regisztrációs díj, vagy tagdíj, hanem foglaló egy ¼ karátos gyémántra, amelyet a foglaló beérkezése után névre szólóan letétbe helyez a cég. Ezzel Ön csatlakozhat a Feeder programhoz „gyémántbányászként”

Programunk négy szintes: COLLECTOR GYŰJTŐ POLISHER FÉNYEZŐ CUTTER KŐVÁGÓ MINER BÁNYÁSZ ‏

Először bányászként kerül be a rendszerbe Viki 2 Ede Bea 2 2 Ági Dia Peti Isti 1 Ön

Az ön táblázata megtelik A mátrixból bárki hoz egy új csatlakozót, az az alsó sorba kerül, és megtelik Viki 3 Ede Bea 2 2 Ági Dia Peti Isti 1 2 2 2 Ön Laci Bori Géza Lali Éva Adri Béla

Az ön táblázata megtelik Ha megtelt az alsó sor, Viki kipörög a programból, átkerül egy másik táblázatba, megkapja pénzét, gyémántját, és az Ön táblázata két részre oszlik Viki 3 Ede Bea 2 2 Ági Dia Peti Isti 1 2 2 2 Ön Laci Bori Géza Lali Éva Adri Béla

Ön immár gyémántvágó szinten van Már bányász pozícióban is lehet munkatársat regisztrálni Ede 2 Ági Dia 1 2 Ön Laci Bori Géza 1 2 Levi Pali Kati Tibi Nóra 2

Ön immár gyémántvágó szinten van Újból betelt a táblázat; mivel Áginak csak egy munkatársa van, Ön kerül a táblázat tetejére! Ede átkerül a következő táblázatába Ede 2 Ági Dia 1 2 Ön Laci Bori Géza 2 2 1 Levi Pali Kati Tibi Nóra Edit Márk Ádám 2 1

Ön gyémántgyűjtő pozícióba került 2 A táblázata mindjárt megtelik… Ági Laci 2 2 Levi Kati Pali Tibi 2 1 2 1 Andi Gabi Sára Zita Imre 1

Amikor táblázatának utolsó sora is megtelik, a cég a munkájáért 800 $-t fizet Önnek Ebből 300 $-ért megvásárolja a gyémántot, (kb. 500$ értékű), melyet belépéskor lefoglalózott Ezután választás elé kerül: Kilép a rendszerből a gyémánttal és az 500 $ készpénzzel, vagy…

…a másik (hosszabb távon jövedelmezőbb) lehetősége, hogy a gyémánt megtartásával, az 500 $-ból csatlakozik a DTP programhoz, és ismét bekerül egy táblázatba. Ebbe már nem kell új belépőket regisztrálnia, mivel a rendszer szponzorkövető, a Feeder programból érkező munkatársai Önt követik, az Ön táblázatába kerülnek. Ettől fogva egy ciklikusan ismétlődő folyamat veszi kezdetét.

Amikor a DTP programot befejezi, 4000 $ a jövedelme… - Ebből 1000 $-ért veszi meg az 500 $-ral már lefoglalt, (kb. 2000-2500 $ értékű), ½ karátos gyémántot - Míg másként nem rendelkezik, a rendszer 500 $-ból automatikusan elindítja egy újabb DTP táblázatban - 200 $-t a kezelési költségekre fordítanak

Így végül a körönkénti bevétele: 2300 $ készpénz és ½ karátos gyémánt

A Feeder és DTP program gyémántjai

A gyémántok értékbecslése: Minden értékbecslőnk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Gyémántjainkra az értékbecslést a GIA, AGSL, EGL és a Gem Scan végzi Minden gyémántot a cég hivatalos számlája kísér, és minden bizonyítványon szerepel egy azonosításra szolgáló vonalkód

A pénzt egy amerikai bankszámlára utalja a cég, amihez nemzetközileg használható bankkártyát kapunk…

Végeredmény: Ön befektet kb. 30.000. forintot, plusz az első időszakban befektet értékes idejéből heti 2-3 óra munkát 2-4 havonta 2300 $, és egy ½ karátos gyémánt üti a markát

A ciklusokat korlátlan ideig lehet ismételni, így Ön 2…5…10… évig is élvezheti folyamatos mellékjövedelmét!

Volt már igazán jó helyen, jó időben? Most sikerült! Ne hagyja elveszni a lehetőséget! Csatlakozzon azonnal! A regisztráció díjtalan…