Giovanni Ferrini Fashion

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Sulinet Expressz, Sulinet Generáció Sulinet Generáció 1998: valamennyi középiskola bekötése az Internet hálózatba a Sulinet Program keretében.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Bevezető Készítette: Mándó Milán
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Kormányszóvivői tájékoztató Közmegbecsülés a köz szolgálatáért.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Versenyelőny az informatika segítségével! Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft Október 8.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Előadás másolata:

Giovanni Ferrini Fashion

Szeretnél divatosan öltözködni? GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Szeretnél divatosan öltözködni? Szeretnél minőségi ruhát akár 0 Forintért megkapni? A legjobb kedvezményeket kihasználni és nem csak amikor leértékelés vagy kiárusítás van? MI TUDJUK A MEGOLDÁST!

Miről is szól ez a történet? GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Miről is szól ez a történet?

Egy Magyarországon egyedül álló vásárlói hálózatot hozunk létre! GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Egy Magyarországon egyedül álló vásárlói hálózatot hozunk létre! Ha regisztrálsz a hálózatunkba, megkaphatod ezeket a GIOVANNI FERRINI termékeket INGYEN! Ezt a kedvezményt tovább növelheted azzal ha szólsz ismerőseidnek és felhívod a figyelmüket erre az óriási lehetőségre!

GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Nem csupán kedvezményekre leszel jogosult, hanem PÉNZT is tudsz keresni! Természetesen a pénzkereséshez dolgozni is kell. A hálózat tagjaként havi több száz ezer forintot is megkereshetsz!

Hogyan? Ára: 28.000 Ft Regisztrációs csomag megvásárlása. GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan? Regisztrációs csomag megvásárlása. Ára: 28.000 Ft Mit tartalmaz: 2 db Giovanni Ferrini termék amit ÖN választ ki! Web iroda, toll, katalógus, stb…

GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan?

72.000 Ft Hogyan? Minden termékből 30 % 1.szinten 4 × 30.000 × 20% = GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan? Minden termékből 30 % 1.szinten 4 × 30.000 × 20% = 24.000 Ft 2.szinten 16 × 30.000 × 10% = 48.000 Ft Összesen: 72.000 Ft

Hogyan? Minden termékből 30 % 1. szinten (20%): 24.000 Ft GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan? Minden termékből 30 % 1. szinten (20%): 24.000 Ft 2.szinten (10%): 48.000 Ft 3.szinten (4%): 76.800 Ft 4.szinten (4%): 307.200Ft 5.szinten (3%): 1.377.600 Ft

Összesen: 1.833.600 Ft 916.800 Ft 2 láb kiépülésénél: 458.400 Ft GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan? Összesen: 1.833.600 Ft 916.800 Ft 458.400 Ft 2 láb kiépülésénél: 1 láb kiépülésénél:

GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ Hogyan segítünk… …INGYENES képzésekkel, rendezvényekkel támogatunk célod elérésében …profi rendszert és hátteret biztosítunk mindenkinek

GIOVANNI FERRINI http://giovanniferrini.webnode.hu/ …egy olyan kereseti lehetőséget biztosítunk, ami bárkinek az életét megkönnyíti vagy egy magasabb szintre emeli …a jól teljesítő munkatársak bónuszokban részesülnek Pl.:(wellness utazás, exkluzív karóra, Alfa Romeo Guiletta)

További információk Weboldal: http://giovanniferrini.webnode.hu/ E-mail cím: giovanniferrini.fashion@gmail.com