Készítse fel szervezetét a télre!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Alap Termékek.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Helyes táplálkozás.
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
Táplálkozási allergiák
Alipikus bőr.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Flavon max termékcsalád
OMBIA ÉS SOAP&CAIR SZAPPAN 150g
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
Ajándék ötletek Karácsonyra
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
2010-es Nyári Kampány Vitality.
Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb.
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
Hevér Krisztina Egészségtudatos gondolkodás, ösztönzés, prevenció
Az egészséges táplálkozás irányelvei
A helyes táplálkozás.
HÍR gyűjteményből Íz-régiók a Kárpát- medencében Szegedyné Fricz Ágnes elnök HÍR Bíráló Bizottság.
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Szükségük van a gyerekeknek táplálék- kiegészítőkre?
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Oktatás kiemelkedő fontossága
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
A helyes táplálkozás.
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Testi - lelki egyensúly
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Új Boatcare- ápólószerek az International ® -tól.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Gyümölcsök Készítette: Harman Eszter. Gyümölcsfélék Almafélékből és csonthéjas gyümölcsökből termelünk a legtöbbet. A párásabb, kissé hűvösebb területeken.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Új alapanyagok, technológiák – Tradícionális ételek modern köntösben
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
Ingyenes előregisztráció!
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
Előadás másolata:

Készítse fel szervezetét a télre! A Forever Living Products termékkatalógusa alapján

A cég termékei biztonsággal használhatók a kismamák és gyermekek számára is. Ebben az időszakban fokozottan szükséges a vitamin és ásványi anyag utánpótlás. A ritkán fellépő allergiás reakció az Aloe Verára, letesztelhető az Aloe Activátorral. Pár csöpp a kézfejre és 5-10 perc várakozás után ha nem lép fel allergiás reakció(bőrpír), akkor megnyugodhat, az FLP Aloe Vera tartalmú termékeit biztonsággal használhatja.

Ajánlott táplálék kiegészítő italok Aloe Vera gél immunerősítés, méregtelenítés Aloe Vera Berry Nectar immunerősítés,méregtelenítés, igazi vitamin bomba Forever Aloe Bits n’ Peaches őszibarackot és Aloe Verát tartalmaz Aloe Blossom Herbal Tea méregtelenítés finom fahéjjas ízzel Sirona vastalanított ásványvíz

Ajánlott táplálék kiegészítők Absorbent C vitamin Forever Nature’s 18 finom, mint egy cukorka, 18 féle zöldség és gyümölcs hatóanyagait tartalmazza Forever Kids Multivitamin rágótabletta A Beta CarE A és E vitamin utánpótlás Nature Min ásványi anyagok Arctic-Sea Super Omega-3 Omega 3-t, Omega 9- t és olajsavakat tartalmaz, tökéletes étrendkiegészítő Forever Garlic-Thyme kakukkfűvet és fokhagymát tartalmaz illó olajok nélkül Forever Echinancea Supreme immunrendszer erősítés Forever Gingco Plus egy kiváló szellemi felfrissülés

Méhészeti termékek Forever BeeHoney A méz, virágporra, méhpempővel Forever Royal Jelly fehérje, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak Forever Bee Propolisz természetes antibiotikum

Forever Essentials 30 csomag Az öt legnépszerűbb táplálék kiegészítő, napi adagokra csomagolva Bee Pollen, C-vitamin, Nature- Min, A-Beta-CarE,Arctic Sea

Kényeztesse bőrét! Aloe Bath Gelée egy frissítő fürdő Aloe Lotion testápoló, lábápoló Aloe Moisturizing Lotion testápoló száraz bőrre Forever Marine Mask mélytisztító krém Forever Aloe Scrub bőrradír Forever Alpha E-factor vitaminos arc ápoló Aloe Fleur de Jouvence kozmetikai készlet

Mini Touch of Forever táplálkozás csomag Mini Touch of Forever Személyi Higiénia

Minden ami kell egy dobozban Touch of Forever Combo Pak A legnépszerűbb termékeink egy csomagban!

Az egészség, nagy érték! Üdvözlettel: Krisztina