UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2008/2009-es ÉV Kántás Krisztián Előadása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A foci Varga Dávid.
Advertisements

Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
II. FociFesztivál...mindenki labdába rúg.... Mi is az a FociFesztivál? - A FociFesztivál egy hagyományteremtő szándékkal létrehozott nagyszabású, országos.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
Manchester United Kozmér Márió.
Feladat •Tervezzük meg egy korház adatbázist! •Szeretnénk tárolni, hogy melyik beteget melyik orvos mikor kezelte.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Magyar labdarúgó hagyományok - a jövő útja
Játékjogosultság A) Európai Unió-beli és azzal azonos elbírálású labdarúgók: A bajnoki mérkőzéseken a sportszervezet számbeli korlátozás nélkül jogosult.
Az FC Liverpool azaz a kedvenc futball csapatom
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
NYON 1.
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
CROATIA—HUNGARY U E F A EURO 2012 Pályázat. Pályázati folyamat mérföldkövei I. szakasz – Pályázati Szabályzat kiadása – Pályázati.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.
Készítette: Béleczki András
A Bajnokok Ligája 2008/2009-es idényének élcsapatai légiósszempontból 1. Az indulók A következő táblázat bemutatja, hogy mely országokból indulhat legalább.
Tartalom Csoportok – Csapatok Rövid történet, eddigi sikerek Képek.
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Testnevelés (Labdarúgás)
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Lázári község négy kisiskolás focicsapata rúgta a bőrt május 20.-án a nagypeleskei iskola udvarán.
Varga Mátyás (vamqaai.elte) UEFA Bajnokok Ligája Bemutató…
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
10. szabály – A gól.
International Football Assotiation Board 126. éves rendes ülése Pennyhill Park Hotel, Surrey, Anglia március 3. ( szombat )
Büntetőrúgások. Végrehajtás A játékvezető kijelöli azt a kaput, amelynél a rúgásokat elvégzik A játékvezető pénzfeldobással sorsol, és amelyik csapatkapitány.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
Online hasonlóságelemzések: Online hasonlóságelemzések: Totó-automata?! Pitlik László, SZIE Gödöllő (Forrás: My-X.hu Hírlevél) október INNOCSEKK.
A villamosenergia piacnyitás szomorú állapotáról Dr. Nagy Márta elnökhelyettes Gazdasági Versenyhivatal 46. Közgazdász-vándorgyűlés, Eger június.
Érvényes jogszabályok az érettségi vizsgák megszervezéséhez a 2013/2014 tanévben - A 245/2008 számú oktatásról és nevelésről szóló törvény (oktatási törvény)
UEFA STUDY GROUP OCT 2008 A BELGA LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG TECHNIKAI OSZTÁLYA A MŰKÖDÉS Michel Sablon , 17: :15.
JÁTÉKRENDSZEREK CSAPATJÁTÉK NAPI TAKTIKA.
A SOKMOZGÁSOS TÁMADÓ JÁTÉK
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
Victor Valdés Született: jan. 14. Szül. hely: Katalónia Poszt: Kapus.
Egyszer volt, hol nem volt… A fejtetvesség kezelése a 21. században
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
es szezon. A sorozat története  Elődje, a BEK 1955-ben indult világhódító útjára.  A torna az 1992/93-as szezonban vette fel a Bajnokok Ligája.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Érettségi eredmények május-június. 13. A – Emelt szint.
Futbalová sezona okres Trebišov 2.trieda Malý Kamenec Malý Kamenec.
Végiggondoltam 2004-et és rájöttem hogy az egész év egy katasztrófa volt. 5 győzelem, 1 döntetlen, 19 vereség... Én ugyan nem értek a focihoz, de nem hangzik.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
A mi földink.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?
Bajnokok Ligája Beadandó feladat Készítette: Rédecsi Máté (REMQAAI.ELTE)
Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:
Puskás Ferenc.
Real Madrid.
Cristiano Ronaldo pályafutása
Bajnokok Ligája es idény. Tartalomjegyzék Bajnokok Ligája dokumentumhoz Tartalomjegyzék1.oldal Bajnokok Ligájáról2.oldal A-B csoport3.oldal C-D.
A HELYSZÍN INFONETMEDIA LTD 45 Queen Street PORTSMOUTH PO1 3HW United Kingdom.
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Biros Péter.
10. Szabály: A mérkőzés VÉGEREDMÉNYÉNEK meghatározása
Demonstrációs verseny
Halmi Agymenők.
Egy kis futball történelem
Világ legszebb popói verseny
Előadás másolata:

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2008/2009-es ÉV Kántás Krisztián Előadása

 A 2008/2009-es évad csoportokjai mérkőzései  Régmúlt nyertesei  A döntő helyszíne  A tavalyi döntő  Esélylatolgatás

Az idei évad csoportjai A csoport:ChelseaBordeauxRomaCFR B csoport:Internazio nale BremenPanathinai kos Anorthosis C csoport:BarcelonaBaselShakhtarSporting D csoport:LiverpoolAtléticoPSVMarseille E csoport:Man. United VillarrealCelticAaB F csoport:BayernLyonFiorentinaFC Steaua Bucureşti G csoport:ArsenalPortoFenerbahç e Dynamo Kyiv H csoport:Real Madrid JuventusBATEZenit

A döntő helyszíne A döntőt a római Olimpiai Stadionban tartják 2009 május 27.-én. Férőhely: 82,307 Sajtőülések: 553 Pályaméret: 105*68

A 3 legsikeresebb klubcsapat 9-szeres9-szeres győztes: Real Madrid 7-szeres7-szeres győztes: Ac Milan 5-szörös5-szörös győztes: FC Liverpool

A tavalyi döntő 2 angol csapat vívta egymással a tavalyi döntőt A rendes játékidő Lampard és Ronaldo góljaival 1-1-re végződött majd mivel a hosszabítás sem hozott döntést a 11-es párbaj következhetett 5-5 játékos után is döntetlen volt majd a 7. Párban dőlt el a cím sorsa Bajnok lett a Manchester United 3.-jára története során

Esélylatolgatás HátHát az idei évre nehéz konkrét esélyest mondani vélemyényem szerint a tavalyi 2 döntős idén is ott lehet a végelszámolásnál emelett még komolyan oda kell figyelni az Inter-re na meg a spamyol óriásklubbokra óriásklubbokra.

Köszönöm szépen a figyelmet Kántás Krisztián