Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Területfejlesztés és esélyegyenlőség a Barcsi kistérségben
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
GRAFFITI Brassai Orsolya június 2. …így is lehet!?
Az Ifjúsági Szervezet Játszva tanulás - Élő gyakorlat Bulis munka – Személyiségi fejlődés.
Lépj pályára! Využi šancu! Lépj pályára! / Využi šancu! HUSK /1101 /1.6.2 /0107.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Szektorok közötti együttműködés tapasztalatai a kerékpáros érdekképviseletben Csikai Mária Nyíregyháza, május 27. A program.
Ifjúságpolitika - A fiatalok, mint erőforrás -
Gazdálkodó Családokért Kht szerepe az EQUAL-projektben.
Hogyan érvényesülj magyarul? EIA/2012/1.1.1 számú projekt A 2013-as „Hogyan érvényesülj magyarul?” című projektünk, a 2012-es, „Hogyan intézzük ügyeinket.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Innovatív üzleti parkok fejlesztése az innováció és a vállalkozó szellem előmozdítása érdekében a Dél- Kelet Európai térségben FIDIBE.
Készítette: a Dalai Láma
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
Programfejlesztési Központ
LOGO A NDRAGÓGIA ÉS KÖZMŰVELŐDÉS EKF Nyílt Nap december 6.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Iskolák vidéki térségekben A társadalmi átalakulás történeti, kulturális beágyazottsága, ütközőpontjai a Kárpát medencében a XXI. század elején SOPRON.
Új megközelítés - Anyaklubok Magyarországon Jónás Jánosné Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület április 3.
Az Ulmi Folyamat és az európai Duna-stratégia
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Mire jó az internet? Kommunikáció a családdal, a barátokkal Elérhető információ és szórakozás Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek lehetőségek.
MTA Regionális Kutatások Központja A Nyugat-Balkán kutatásának eredményei Hajdú Zoltán MTA RKK, Pécs
Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia január 26.
LEADER Közösségek határon átnyuló együttműködésének lehetőségei. Mártha Tibor április 24.
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február Dr. Benkő.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
VERSENY MINDEN HATÁRON TÚL: NAGYVÁROSOK KREATÍV FEJLESZTÉSE LUKOVICH TAMÁS, PhD.
A projekt oktatási rendszere Előzmények Fejlesztőknek szóló oktatások Képzőknek szóló oktatások TÁMOP A/1-11/ Homor.
AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁS VESZÉLYE ÉS A HAZAI KLÍMAPOLITIKA Szabó Imre miniszter Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium február 27.
Felkészítés Október 15 – 31.. Foglalkoz á sok CsapatépítésCsapatépítés InformatikaInformatika Kulturális, angol nyelviKulturális, angol nyelvi SzakmaiSzakmai.
Nemzetközi együttműködések „A BAKONYÉRT” Egyesületnél.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
Tantervfejlesztési Hálózat építési Mobilitást segítő Támogatások forrás: „Magyar nyelven Európában” Budapest, április 1.
Mozduljunk meg! Let’s move! HU-12-E R3 Projekt indító rendezvény Általános ismertető.
vidékfejlesztési szakmai igazgató Bükk-Térségi LEADER Egyesület
Személyiségteszt.
Fiatalok Lendületben Program Youth in Action Tineret in Acțiune.
„Civil ABC Eger térségében”
SZMM Rákospalotai Javítóintézet és Speciális Gyermekotthon és az SZMM Intézményeinek Oktatási Munkaközösségének közös pályázata Együtt tanulás – közös.
„Építő közösségek a tényői IKSZT-ben”
MODERN ÜGYVITELI GYAKORLÓHELY KIALAKÍTÁSA A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN
Szén-dioxid Nyomozók. energia-tudatosság projekt 8-14 éves diákok számára.
Társ a tanulásban. Marketingterv létrehozása 1. szakasz: Piaci verseny.
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI Zalai Mihály elnök Békés Megyei Önkormányzat Települési Önkormányzatok.
Szakmai beszámoló TÁMOP B-13/ Partnerség és hálózatosodás „Az iskola közös ügyünk” „Ki tud többet Szorgalmatosról?”
Szén-dioxid nyomozók: energia-tudatosság projekt 8-14 éves diákok számára.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet AZ ÖKOISKOLA HÁLÓZAT HELYZETE ÉS TERVEI Varga Attila
A történelmi városszerkezet megújításának súlyponti kérdései – a belvárosok, az örökségelemek potenciáljának növelése az akciótervezés eszközeivel XX.
„Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?”
Be SMART – az új generáció vállalkozásai Budapest, november 20. Szalai Piroska.
K EREKASZTAL - BESZÉLGETÉS FEBRUÁR 15. Nagy Dóra levéltáros
Veszprém Megyei Irodája A közösségi művelődés segítése, értékőrző folyamatok generálása, támogatása, beágyazottság erősítése.
IKER felülvizsgálata, referenciakeret bemutatása IKER társadalmasítás workshop Budapest, április 12.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Közösségszervezés BA.
TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ
A határtérség.
roma integrációs modellek a közös sikerekért
BÁN KRISZTIÁN KOVÁCS ZOLTÁN
Játék, szórakozás, egészség
HOGYAN LÁTJÁK A VÁLLALATI
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Előadás másolata:

Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a Csicsal csapat Ha kiváncsi vagy látogass el a WebEu sátorhoz! A szervezők és a Csicsal csapat téged is vár!

I. Nap Európai Unió - Kezdetektől Napjainkig- 1.Alapismeretek 2.27 tagország 3.Az Eu története 4.Élet az Eu- ban Ha kiváncsi vagy az Eu történetére, vagy ha kérdésed van az Eu- val kapcsolatosan, látogass el a WebEu sátorhoz a Félsziget Fesztiválon. A csicsal csapat örömmel válaszol kérdéseidre.

II. Nap A jó projekt titkai Milyen egy jó projekt? Mit tartalmaz egy projekt? Hogyan írjunk meg egy projektet? Ha te is feltetted már magadnak ezeket a kérédseket.. Ha már sokszor kerested rá a választ, de nem találtad.. Mi megpróbálunk választ adni kérdéseidre!! Látogass el a WebEu sátorhoz a Félsziget Fesztiválon, ahol a sátor árnyékában aktív, tennivágyó európai fiatalok választ adnak kérdéseitekre!!!

III. Nap A WebEu település fejlesztő versenye és a Csicsal csapat 1.A verseny ötlete( szervezők beszámolója) 2.Résztvevő csapatok( rövid bemutató) 3.A próbák: - Zöld projekt, zöld település - Hazai kolbász vagy kis adó? Településed arca és marketingje - Európai szintű közlekedés - Kultúr- Mix.. avagy településünk, mint a térség kultúrális központja - Saját ifjúsági Eu- s akcióm - Európai jövőkép A Csicsal csapat beszámolója