Digitális Oktatási Alapcsomag Fontos dokumentumok, következtetések és státuszok megosztása a munkatársakkal A csapat tagjainak informálása és a fontos.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Dolgozni már bárhonnan lehet…
Önkormányzati információs rendszer
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Integráció az Office alkalmazásokkal Ez az előadó neve beosztása vállalata.
Fokozott védelem Hatékony üzemeltetés Vállalati szintű megoldás alacsony költségekkel Védelem a levélszeméttel és a vírusokkal szemben Egyszerűsített.
Videókonferencia rendszerek használata Moodle 2.x környezetben
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Infokommunikációs rendszerünk felhőben
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Új online technológiák: lehetőségek és kihívások Kerese István Fejlesztési platform üzletág igazgató Microsoft Magyarország
Hosszú akkumulátor élettartam Vékony és könnyű Felhőn át összekapcsolt ÉS fogyasztás érintés szép app-ok társ létrehozás egér és billentyűzet funkcionális.
Windows 8 TÓTH ANDRÁS MIHÁLY Windows üzletágvezető.
Windows SharePoint Services 3.0
HP MultiSeat az oktatás szolgálatában Kocsis István technikai konzultáns Hewlett-Packard Magyarország.
Urbán Zoltán Online Szolgáltatások Értékesítési Manager
Mobile a T-Miobile-tól 2005 március 8 Page 1 Mobil Exchange Server megoldás T-Mobile MDA III. készüléken a T-Mobile-tól.
Miről lesz szó?  Office Add-in for Moodle  Microsoft Live Service Plugin for Moodle  Moodle SharePoint integráció.
Tectia MobileID Express – Kétfaktoros erős autentikáció – 5 percen belül üzemkészen! január 16.
Infokommunikációs rendszerünk felhőben. Költség- és időmegtakarítás, gyorsabb üzletmenet.
mLearning megoldások Moodle környezetben
A mobil munka- környezet Réczi Gábor MCSA, MVP, oktató NetAcademia Szentgyörgyi Tibor MCT, oktató Számalk Zrt.
E-NAPLÓ Szabó László.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Szabó László ügyvezető igazgató Twinnet
Unified. Simplified. Unified Communications Launch 2007.
Nyári Tanártovábbképzés augusztus
Exchange kiszolgálók védelme Data Protection Manager 2007-tel – 1. rész Leltár - Újdonságok az Exchange 2007 SP1-ben Exchange kiszolgálók védelme Data.
Áttérés az Office 365 szolgáltatásra Microsoft Online Services Áttérés a BPOS rendszerről az Office 365 használatára meglévő BPOS-ügyfelek esetén.
Nagy Levente Microsoft Magyarország
Kiss Tibor Rendszeradminisztrátor (MCP) DevNet Solution Kft. Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Nagy Levente Jakab András. Miről lesz szó? Mi az a és mi a Windows Live? Levelezés és naptárkezelés Csoportmunka és projektek Kommunikáció.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
TT Kovács Sándorné.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Exchange Server 2007 Client Access Role
Szoftver, mint szolgáltatás - Innovatív megoldások beruházás nélkül
mLearning - A Moodle használata mobil eszközökön
Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László
Rugalmas, moduláris felépítés Rugalmas telepítés Jól tervezhető szerepkörök Folyamatos rendelkezésre állás Egyszerű felügyelet Elérés bárhonnan Postafiók.
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Levelezés a Jedlikben Borbély Balázs rendszergazda-helyettes Jedlik Ányos Gimnázium.
4/7/2017 StorSimple: A felhő-integrált tároló Windows Server 2012 R2 konferencia © 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Windows,
Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot.
Üzleti felhőszolgáltatások ÜZLETI ALKALMAZÁSOK ALKALMAZÁSOKCSOPORTMUNKAADATTÁROLÁSPLATFORMFELÜGYELETHATÉKONYSÁG KOMMUNIKÁCIÓ.
Az Office 2007 új grafikus felülete
Alkalmazás- és eszközfelügyelet a felhőből
A OneNote 2007.
E-larning és M-learning nemzetközi viszonylatban és Szerbiában (egy saját fejlesztésű oktatási keretrendszer bemutatása) Előadók: Kőrösi Gábor és Esztelecki.
Irány a felhő Előnyök, tapasztalatok Sárdy Tibor
Felsőoktatás és a közösségi hálózatok
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Digitális írástudás fejlesztése korhatár nélkül, okoseszközökön június 25.
Jogi informatika1 INFORMATIKA III. alkalom szeptember ELŐADÓ.
Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, , azonnali üzenetek Túl sok eszköz, túl kevés idő Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, ,
Nagyvállalati szintű felhős szolgáltatások Eszközök - Szolgáltatások.
Kiss Balázs Geográfus MSc/I. évf..  Hazánkban leginkább használt levelezőrendszerek  Üzleti levelezőrendszerek  Thunderbird  Gmail  Apple Mail 
Oracle Vállalati Tartalomkezelés Oracle ECM termékpaletta.
Ajánlat, szerződés, számla dokumentumok egységes kezelése
Nemzeti Köznevelési Portál
Információtechnológiák és tudásbázis az Agrof-MM Leonardo+ projektben M=Mountain; M=Mediterranean
A csoportmunka eszközei
CONNECTRA rendszer bevezetése
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Előadás másolata:

Digitális Oktatási Alapcsomag

Fontos dokumentumok, következtetések és státuszok megosztása a munkatársakkal A csapat tagjainak informálása és a fontos projektek megfelelő kezelése Fontos dokumentumok és személyek megtalálása könnyen Mindig képben lehet a legfrissebb vállalati információkról és hírekről 10 GB tárterület előfizetésenként MB felhasználónként 25 GB-os postafiók Outlook és Outlook Web App Prémium antivírus/antispam (Forefront) Megosztott naptárak, névjegyek és feladatok Mobil elérés a legtöbb mobileszközre, mint pl. BlackBerry, iPhone, Nokia, Windows Phone archiválás és jogi megfelelőségi képességek Azonnali üzenetküldés és jelenlét-érzékelés PC-to-PC hang és videó hívások Egykattintásos kommunikáció Outlook-ból, SharePoint-ból és más Office alkalmazásokból Online megbeszélések PC-audio, videókonferencia és képernyőmegosztás segítségével Egykattintásos megbeszélés létrehozás és csatlakozás Outlook-ban Naptár integráció az Outlook-kal és az Exchange-el Rugalmas előfizetés felhasználónkénti licenceléssel A teljes Office élmény az Office 365 szolgáltatásokkal integrálva Egyszerűsített beállítás a szolgáltatások integrálásához Mindig a legfrissebb Office változat, az Office Web Apps-t is ideértve A megszokott Office felhasználói élmény Egységes felhasználói felület a vásárlásra és adminisztrációra | Single sign-on a saját Active Directory-val | 99,9% pénzügyileg garantált SLA | 24x7 IT támogatás | Alapértelmezett geo-redundancia a regionális adatközpontokban KONTROLL ÉS HATÉKONYSÁG

csoportos projektek párhuzamos szerkesztés, jelenlétérzékelés, megosztott dokumentumok

virtuális és digitális osztálytermek előadások felvétele és blended learning könnyedén

biztonságos környezet adatvédelem, biztonság, kontroll

diákok versenyképessége fontos a

intézményi adminisztráció áttekinthetőség, koordináció, hatékonyság

Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének hányada, akik a kapcsolati hálókat használják. Felhő 39 % A KKV-k hányada, akik fizetett felhő szolgáltatást fognak használni három éven belül.

A beágyazott válaszablaban úgy válaszolhat, hogy közben láthatja a szövegkörnyezetet A gyors és hatékony betekintők közvetlen hozzáférést adnak a naptárhoz, a névjegyekhez és a feladatokhoz anélkül, hogy el kellene hagyni a postafiókot Az elbújtatott szalag csak egy kattintásra van Továbbfejlesztett navigációs sáv, ami kevesebb helyet foglal és könnyen használható Az érintés üzemmód több helyet biztosít és az ujjakkal könnyen használható gyorsműveleteket ad

A toll segítségével rajzolhat prezentáció közben Az új PowerPoint előadás nézet több kontrollt ad és segít a hallgatóságra koncentrálni Az ujjaival nagyíthatja és kicsinyítheti a képet Egy toll segítségével rajzolhat, kiemelhet, vagy akár lézer-mutatóként is használhatja prezentáció közben

Az érintésre optimalizált „Radial Menu” körkörösen elhelyezett lehetőségeket nyújt Az eszköz minden képességének, pl. a kamerának a kihasználása a teljesebb jegyezetek érdekében

Az Office 365-be belépve egy böngészőből frissítheti a felhasználói profilját és telepítheti a legfrissebb Office alkalmazásokat A nyelv kiválasztása után már indulhat is az új Office alkalmazások telepítése Az új Office alkalmazásokat gyorsan lehet a számítógépre stream-elni