Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A BÍBLIA E O CELULAR Klikej Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit.
A barát az, akihez akkor fordulunk, amikor bátorításra van szükségünk.
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
ÉLET Click to advance slides.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Készítette: a Dalai Láma
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Food for Thought.
A barátságunk : drága kincs....
Zsikazsu Emlékkönyve.
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
A szeretetről.
Jó tanácsok az élethez.
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
INDIAI TÖRTÉNET.
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Olvasd lassan és csendben!.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
Az élet.
Asztal- és életközösség Jézussal
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
Antropológia VI A szabad akarat II.. Kierkegaard Az emberek valóban ostobák. Azokkal a szabadságokkal, amelyek valóban az övék, nem élnek, hanem olyanokat.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Fordíts két percet ennek az elolvasására, nagyon szép.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Olvasd lassan és csendben!
Az én kedves barátimnak
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Miért aggódsz?.
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
Margotzy Barátság, szeretet.
Hát én lennék, és Botond!! 
Mountain of China Tudjuk…. - miért nem teszünk róla ?
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Gráf szélességi bejárása. Cél Az algoritmus célja az, hogy bejárjuk egy véges gráf összes csúcsát és kiírjuk őket a kezdőcsúcstól való távolságuk szerint.
Tantra Indiából
Csitáry-Hock Tamás*************Szeretettel Aliz
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit. Mountain of China.
Előadás másolata:

Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli) Fontold meg! Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)

Manapság magasabbak az épületeink és szélesebbek az országútjaink, de rövidebb a türelmünk, és keskenyebb a szemszögünk.

Többet költünk, de kevesebbet élvezünk. Nagyobbak a házaink, de kisebbek a családaink. Több a kompromisszumunk, de kevesebb az időnk. Több a tudásunk, de gyengébb az ítélőképességünk. Több az orvosságunk, de kevesebb az egészségünk.

Megnöveltük tulajdonunkat, de lecsökkentettük értékeinket. Sokat beszélünk, csak kicsit szeretünk, de túl sokat gyűlölködünk.

Legyőztük a külső űrt, de nem győztük le a bennünk lévő űrt. Eljutottunk a Holdra és visszajöttünk, de nehezünkre esik átsétálni az utcán, hogy találkozzunk szomszédainkkal. Legyőztük a külső űrt, de nem győztük le a bennünk lévő űrt.

Magasabb a jövedelmünk, de alacsonyabb az erkölcsünk… Mostanában több a szabadság, de kevesebb az öröm.... Valamint sokkal több az étel, de kevesebb a táplálék....

Napjainkban két fizetés adódik össze, a válás viszont szintén több. Manapság szebbek a házak, de több az összetört otthon.

Ezért javaslom azt, hogy mától kezdve: Por todo esto, propongo que de hoy en adelante; Ezért javaslom azt, hogy mától kezdve:

Ne őrizz meg semmit egy különleges alkalomra, mert minden nap, amit élünk, egy különleges alkalom.! Keresd a tudást, olvass többet, ülj a teraszon, és csodáld a kilátást anélkül, hogy az elvégzendőkre ügyelnél!

Tölts több időt a családoddal, edd a kedvenc ételed, látogass el a helyre, amit szeretsz!

Az élet az élvezet pillanatainak láncolata; nem pedig csak túlélés. Használd a kristálypoharakat! Ne tárold a legdrágább parfümödet, és használd minden alkalomkor, amikor úgy érzed, erre vágysz!

Írd meg azt a levelet, amit majd „alkalomadtán” akartál megírni! Töröld ki a szótáradból az olyan kifejezéseket, hogy „alkalomadtán” vagy „majd egyszer”! Írd meg azt a levelet, amit majd „alkalomadtán” akartál megírni!

Minden nap, óra, és perc különleges, Mondd el családtagjaidnak és barátaidnak, mennyire szereted őket! Ezért tehát ne halassz el semmit, ami nevetést és örömöt visz az életedbe! Minden nap, óra, és perc különleges, és nem tudhatjuk, hogy nem ez lesz-e az utolsó.

Ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy ezt megtedd, azt mondod magadban, hogy majd „alkalomadtán”, akkor csak gondolj arra hogy az „alkalomadtán” nagyon messze is lehet, akár annyira, hogy el sem jön.