Életbiztosítási Program

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Központi Statisztikai Hivatal
Advertisements

Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
KamatFix 2015 árfolyamvédett eszközalap. 2 Egyéni személybiztosítás fejlesztési csoport | KamatFix 2015 •Tőkevédelem •Hozamvédelem •Árfolyamvédelem.
Béres Egészség Hungarikum Program Átfogó egészségmegőrző és betegségmegelőző nemzeti program Programindító sajtótájékoztató március 29.
Banyár József: Életbiztosítás 11.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
Általános biztosításmatematika
Kiegészítő biztosítások
Titánium.
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Polgári jog Biztosítási szerződés PTK XLV. fejezet a biztosítás
A legfontosabb tudnivalók a Generali mezőgazdasági biztosításairól
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Az opció fogalma Put-call paritás Opciós befektetési stratégiák
14. Az infláció kezelésének lehetséges módjai
14. Az infláció kezelésének lehetséges módjai
Az egészségügyi rendszer Az egészségügy "piac" sajátosságai
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Biztosításgazdaságtan 7. téma
Biztosításgazdaságtan 10. téma
Biztosításgazdaságtan 6. téma
AEGON Ösztöndíj Program
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
Halandóság és betegségteher idős korban
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
A nők és férfiak közötti társadalmi egyenlőség november 11.
Mindig az a drága, ami többe kerül? Kis Zoltán Balassa János Kórház.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
1 Tájékoztató munkahelybővítést és megőrzést elősegítő központi és decentralizált pályázatokról, lehetőségekről Kisbér, április 8.
A GYEMSZI közbeszerzési feladatai 1.GYEMSZI saját közbeszerzései 2.GYEMSZI irányítása alatt lévő intézmények közbeszerzéseinek ellenőrzése, felügyelete.
AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTOT BEFOLYÁ-SOLÓ TÁRSADALMI TÉNYEZŐK
Banyár József: Életbiztosítás 5.
4. Az életbiztosítások szerepe, fogalma, főbb fajtái
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Banyár József: Életbiztosítás Az életbiztosítások elvi megkonstruálása Banyár József.
ÖNKOMRÁNYZATI PÉNZÜGYI INNOVÁCIÓK május 30. hétfő U D V A R H E L Y I ü g y v é d e k PPP KONSTRUKCIÓK: A VÁLLALKOZÓI TŐKE, AZ ÖNKORMÁNYZATI.
Encombrement maximum du logotype depuis le bord inférieur droit de la page (logo placé à 1/3X du bord; X = logotype)
Szűrés A rosszul informált fél lehetőségei a jobban informált fél ösztönzésére.
Halász Levente Tudományos munkatárs Kodolányi János Főiskola
A gyógyulás üzlet? Mit hoznak Önnek az üzleti biztosítók? Halálbiztos egészségügyet?
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
Dr. Kincses Gyula, Kincses Gyula Javaslat az egészségügyi technológiák egységes életciklus-esemény- rendszerének kialakítására Dr. Kincses Gyula.
Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
Balesetbiztosítás. Milliós segítség Választható csomagok, fix díjtételek Nem kell tarifálni! Nincs egészségügyi kockázatelbírálás!
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Egész életre szóló biztonság az anyagi biztonság megteremtésének eszköze minden életszakaszban az igényeknek megfelelően alakítható a kiegészítő élet-,
Családtámogató ellátások
Budapest Egyensúly Alap Az alap kezelője Richter Pál portfoliómenedzser július Az alap jellemzői KategóriaKiegyensúlyozott Az alap indulása2014.
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
Biztos jelen, közös jövő!
A pénzügyi szolgáltatások közvetítőit érintő jogszabályi változások
14 év szakmai tapasztalat
Az új rendeletek hatálya az uniós tagállamokra
Budapest Paradigma Alap
17 év szakmai tapasztalat
12 év szakmai tapasztalat
Az innováció innovációja
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
Előadás másolata:

Életbiztosítási Program Vénusz Életbiztosítási Program

Vénusz A termék hiánypótló, hiszen: Változik a nők társadalmi helyzete Munka mellett gyermeket is nevelnek Nő a gyermeküket egyedül nevelő nők száma Még mindig alacsonyabb a keresetük, mint a hasonló beosztású férfiaknak, kevesebb járulékot fizetnek és várhatóan alacsonyabb lesz a nyugdíjuk A nőket a férfiakétól eltérő kockázatok jellemzik A biztosítási szerződés abban az esetben lehet megfelelő az Ön számára, ha azt valóban hosszabb távra – a szerződés Önnek hátrányos szabályaira tekintettel is – a feltételek, szabályzatok teljes ismeretében köti meg. Ez a prezentáció tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a részletes feltételeket. Szerződése megkötése előtt mindenképpen tanulmányozza át alap- és kiegészítő biztosításaink szabályzatait és függelékeit!

Várható élettartam Magyarországon A nők születéskor várható élettartama a férfiakénál átlagosan 8 évvel hosszabb (a KSH 2005-ös adatai szerint nők esetében 77 év, míg férfiaknál 69 év).

Nőkön elvégzett műtétek Fiatal, huszonéves nők esetében – elsősorban a szülések miatt – az elvégzett műtéteknek majdnem egyharmadát női okú műtétek adják A 35, illetve 45 évesek esetében az összes elvégzett műtét majdnem az egynegyedét adják

Mi is az a Vénusz? Alaptermék: Tartamos kockázati életbiztosítás (TR-01) Két új kiegészítő biztosítás is választható: Női betegségekre szóló kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (NKN-01) Női betegségekre szóló műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (NMT-01) Újdonság, hogy az egészséges nők állapotával összefüggő biztosítási eseményekre is térítést nyújtanak! A TR-01-hez eddig felvehető összes kiegészítő választható kockázat-elbírálástól függően Befektetéstechnikai kiegészítő is választható

Női betegségekre szóló műtéti térítés A műtéti lista alapján térít Egyedi elbírálás alapján EU-s kórházakban elvégzett műtétre is Három műtéti kategória: Kis műtétek: 1 Közepes műtétek: 2 Nagy műtétek: 3 Szüléssel, vagy a változó korral járó műtétek közül többre térítünk

Női betegségekre szóló kórházi napi térítés Az ápolási lista alapján térít 3 napot meghaladó kórházi ápolás minden napjára kifizeti a napi térítési összeget Egyedi elbírálás alapján EU-s kórházi ápolásra is térít! Feltétel, hogy az ápolás oka bizonyítottan nőgyógyászati, illetve szülészeti legyen Térítési összeg: Minimum: 1000 Ft Maximum: 10 000 Ft

Érvek a Vénusz mellett TR-01 alapbiztosítás: Haláleseti kifizetés - anyagi segítség a családtagoknak Miért fontosak az új kiegészítők a nők számára? Nők állapotaihoz, betegségeihez kapcsolódó eseményekre térítenek Miért ajánljuk szülés előtt álló nők számára? Szülésre és meddőséghez kapcsolódó beavatkozásokra is térít Miért ajánlható már szülés után lévő, érettebb nők számára? A változó korhoz kapcsolódó egészségügyi beavatkozások esetén is térít Miért ajánlható a díjnövelési opció?* Tartam végén egy magasabb lejárati összeg kifizetésére nyújt lehetőséget, hiszen az biztosítások díjai alapvetően a kockázatokat fedezik az opció igénybevétele nélkül A mentesülések és kizárások tekintetében az Általános Személybiztosítási Szabályzat és a Különös feltételek az irányadóak *A befektetési kockázatot a szerződő viseli, a biztosító hozam- vagy tőkegaranciát nem vállal. Az eszközalapok egységeinek megvásárlása – különösen rövid távon – magában hordozza az egységek árfolyamának, így az ekképpen nyilvántartott megtakarítások értékének csökkenési kockázatát is. Az eszközalap múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát a jövőbeni hozamokat illetően.