Mezőkövesdi Kézilabda Club

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
Advertisements

GfK Custom ResearchTalpra, magyar! Bacher János2010/03/03 Talpra, magyar! Számokban a sport fogyasztásról Bacher János GfK Hungária.
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Leonardo da Vinci mobilitás 2012 Hungarian Deutsch Mobility
KÉZILABDÁS KARÁCSONY Köszönet az alapítóknak!
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
NYÍREGYHÁZI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Távol, de mégis közel!!!.
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
MRGSZ Stratégiai terv Verzió: 2. RC2. JÖVŐKÉP Aktuális MRGSZ cél: Láthatóvá tenni a a rögbit Magyarországon és a Magyar rögbit Európában!
A Lőrinc 2000 SE bemutatása Alapítás éve: Egyesület színe: piros – fekete Székhelye: 1182 Budapest, Óhuta u. 58. Szakosztályok: Triatlon – kerékpár.
Bemutatkozunk.
FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG Elnök: Dr
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
TVút A hazai kereskedelmi TV-s márkaépítés tanulságai. Kereskedelmi TV-k.Márkaépítés.Tanulságok. TVÚT.
Készítette: Pisák Bence Tantárgy: Testnevelés. Először is mi a játék lényege:  A játék célja, hogy a labdát az ellenfél endzone-jába vigyék, és ezzel.
Az Egri Vízilabda Klub útmutató támogató szervezetek részére.
30 év emberfeletti kitartó munka, a folyamatos tréning, az állandó megmérettetés, a kiváló csapatmunka meghozta az újabb sikert, Magyarország legjobb formáját.
A leány kézilabda utánpótlás szegedi helyzete
Olvasunk és cselekszünk egészségünk megvédéséért: Egészséges életmódra nevelés a könyvtári foglalkozások keretében című program kipróbálásának tapasztalatai.
Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Csíki Szervezete 2005.november Előadó: Szén János tanár Csíki Szervezet elnöke.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Könnyűzenei lexikon: Omega
Készítette: Béleczki András
Az APEH-hoz benyújtott bevallások adatai alapján
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Fényképek: 640x480!.
Statisztika Érettségi feladatok
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Számítógépes alapismeretek Bemutató Könnyűzenei lexikon: Omega.
Az Albacomp Története.
Ciklus és trend a magyar gazdaságban,
1 A KBSZ BEMUTATÁSA év eseményei KBSZ SZAKMAI NAPOK - HAJÓZÁS Budapest, március 31. Orosz Dalma főosztályvezető.
Bergström Zsuzsa † Budapesten született:szülei Székely Mózes és Margit Ráskai Lea leány liceumban érettségi:”jeles”
2013/2014. tanév Tanévzáró kollégiumi közgyűlés május 21.
Fekete László Született: Csillagjegye: Vízöntő
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés DML – Adat manipuláló nyelv.
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Foglalkoztatási Információs Pontok munkatársainak képzése Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ május.
Horváth Mihály Gimnázium
Köszöntjük kedves vendégeinket a HKIK évi gazdasági évnyitóján!
TÁMOP 3.2.2/08/A/1 A közoktatás modernizációját támogató hálózatfejlesztés a Közép-Magyarországi régióban.
Az UP-nevelés távlatai Magyarországon Dr. Szabó Tamás és csapata NUSI UP-nevelési Igazgatóság III. Országos Edzői Kongresszus, 2008.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
Bemutatkozás Leonardo da Vinci mobilitás 2013 Anglia.
Együtt a vállalkozásokért Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Dömökné Srágli Lívia projektmenedzser.
20).7-es szint Rákóczi 2. sz. barlang előtt
KÜLDÖTTGYŰLÉS ELNÖKSÉG
1998 Almássy Endre Liebe Pál
KARSZTHIDROGEOLÓGIA (2012)
Mágnes vasút Maglev.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
,,Önértékelés –Tanfelügyelet – Minősítés”
AvEnGarde VSE és Vállalkozók SE közös sportbemutató Ászár Jászai Mari Általános Iskola.
Pákozd és környéke baráti társaság
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Magyarország – Győr, 2017 EYOF
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
Szakképzési pályaorientációs fórum
Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből
Előadás másolata:

Mezőkövesdi Kézilabda Club Készítették: Pap Mariann Bondár Edina Kun Orsolya Kiss Tamás Sportszervező szak III. Évfolyam 2008

Főmenü 1. Általános adatok 6. A klub célközönsége 2. Megjelenés 7. A csapat bemutatása 3. A klub története 8. A csapat utaztatása 4. Kiemelt támogatóik 9. Magico Ultras 5. A klub marketing tevékenysége

Általános adatok Mezőkövesd Észak-Magyarországon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. A város egyik büszkesége az NB/1-es kézilabda club.

Szervezeti felépítés A klub székhelye: 3400 Mezőkövesd, Kavicsos tó út 9. Elérhetőségei: 06-49-412-425 www.mezokovesdikc.hu Klub neve: Mezőkövesdi Kézilabda Club Alapítási év: 1993

Szervezeti felépítés Színe: piros-fehér Elnök: Holdoner István Szakosztályvezető: Tóth Mihály Edző: Rosta István Technikai vezető: Tóth Mihály

Megjelenés Megjelenés A klub nem rendelkezik különleges, egyedi emblémával és címerrel sem. Jellegzetességük a piros mezük melyen fehérrel vannak feltüntetve a szponzorok, illetve a nevük és a számuk.

A Klub története 1966-ban bukkannak fel a kövesdi csapatok a megyei II-es bajnokságban. Mindkét nem gárdája 1967-ben már a megyei I. osztályban szerepelt.

Ezek után visszaesés és kudarc érte a csapatot. 1981-től a női csapat befejezte szereplését a bajnokságban. A sportág stagnálását hozta az 1988-1993 közötti időszak, hiszen a megyei bajnokságban nem játszott kövesdi csapat.

1989-ben átadták a minden igényt kielégítő Városi Sportcsarnokot, amely ideális körülményeket biztosít azóta több sportágnak is. Az MKC 1993-ban alakult, amely az első évében a B-A-Z Megyei Kézilabda Bajnokságban szerepelt.

A klub az első évben megnyerte a bajnokságot és jogot szerzett az NB-2-ben való indulásra. A csapat 7 évet töltött a II. osztályban. Ezekben az években ismerte meg a város a klubbot és kezdtek érdeklődni a sportág iránt.

2002-ben a kitartó munka gyümölcseként, immár telt ház előtt ünnepelhették a veretlenül megnyert bajnoki címet, mely az NB-1/b-ben való indulás jogát érte. Az MKC 5 teljes szezont töltött el az NB-1/b-ben.

A 2005-2006-os évadban már a dobogóért harcolt a csapat. Ezután a 3. hely után egy erős mezőnyben, az ezüst érem megszerzésével sikerült kiharcolni az élvonalbeli indulás jogát.

Az MKC játékával és nyugodt körülményeivel elérte, hogy jelenleg a megyében a 2. legnagyobb szurkolótáborral büszkélkedő csapat lett. A 2007-2008-as szezonban az NB-1-es Budapest Bank Kézilabda Bajnokságban a 13. helyen végzett a csapat. A 2008-2009-es szezonban a csapat jelenleg a 9. helyen áll.

Kiemelt támogatóik A csapat javuló teljesítménye meghozta a várt támogatást és a város, illetve a különböző cégek, vállalkozások pénzzel, felszereléssel segítik a csapattagok és a klub munkáját.

Például: Mezőkövesdi Önkormányzat, Mátrai Erőmű Zrt Például: Mezőkövesdi Önkormányzat, Mátrai Erőmű Zrt., Budapest Bank Nyrt., Gráf állványzat Kft., Grappa Kft., Kovács Kft., Wiktori Kft., Jacsó Kft., Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, Mezőkövesdi Városgazdálkodási Rt., Rozetta Coop Kft.

A klub marketing tevékenysége A klub helyi szinten hirdeti magát : a tv-ben a rádióban az újságban

Ennek hatására a mezőkövesdi fiatalok tömegesen látogatják a meccseket. A kis város esetében megfelelően működik, tökéletes példa ez a sport klub a jó reklámtevékenységre.

Weboldal A klub saját weboldallal rendelkezik: www.mezokovesdikc.hu A honlapon bárki, aki érdeklődik a klub iránt megtalálhatja a legfontosabb információkat.

Például a klub történetét is elolvashatja, az aktuális meccsek eredményeit nyomon követheti, megismerheti a játékos állományt. A honlap még nincs kész ezért bizonyos adatok(képek, utánpótlás, videók) még nem elérhetőek.

A lakosság 70 százaléka megveszi az éves bérletet, ami 15000 Ft-ba kerül. Nem kis összeg, pont ezért is olyan sikeres ez a klub. További árak: Ülő jegy: 1200 Ft/fő Álló jegy: 800 Ft/fő

Továbbá remek marketing fogás, hogy az eladott ülő és álló jegyek tulajdonosai egy tombola sorsoláson vesznek részt. Ennek nyereménye általában valamely magyarországi csapat által dedikált labda.

A klub célközönsége A klub egyértelműen a helyi lakosokat, a középiskolásokat, a környező települések sportolóit és a sport iránt érdeklődőket korhatár nélkül célozza meg. Hiszen egy kisvárosnak kevés lehetősége van, nagy tömeg megmozgatására.

A csapat bemutatása Játékos edző: Rosta István Poszt: Beálló

Tóth Koppány Poszt: Kapus Születési dátum: 1988.08.01.

Szabó Péter Poszt: Kapus Születési dátum: 1979.10.07

Nyitrai Szabolcs Poszt: Kapus Születési dátum: 1989.07.20.

Fülöp Péter Poszt: Jobb szélső Születési dátum: 1980.06.10.

Petar Papic Poszt: Jobb szélső Születési dátum: 1974.04.30.

Bécsi János Poszt: Jobb átlövő Születési dátum: 1972.06.29.

Padla József Poszt: Jobb átlövő Születési dátum: 1985.08.23.

Rácz Róbert Poszt: Irányító, átlövő Születési dátum: 1985.06.30.

Koscsó Ádám Poszt: Irányító, átlövő Születési dátum: 1989.04.10.

Fekete László Poszt: Bal átlövő Születési dátum: 1971.02.20.

Bajorhegyi Ádám Poszt: balátlövő Születési dátum: 1980.11.17.

Zele Dániel Poszt: balátlövő Születési dátum: 1991.11.28.

Igor Milicevic Poszt: beálló Születési dátum: 1980.02.15.

Molnár Ferenc Poszt: beálló, szélső, irányító Születési dátum: 1982.03.04.

Juhász Zoltán Poszt: balszélső Születési dátum: 1985.10.28.

Nyeste Balázs Poszt: balszélső Születési dátum: 1989.12.26.

A csapat utaztatása A klub rendelkezik saját kisbusszal és sofőrrel is. A csapat a busszal utazik az idegenben rendezett meccsekre. Ezt a klub finanszírozza. A közös utazásokkal is építik a csapatszellemet és a közösségi kohéziót.

Magico Ultras A mezőkövesdi kézilabda csapat rendkívüli szurkolótáborral rendelkezik. 1994. januárjában néhány fiatal elkezdte látogatni a mezőkövesdi kézilabda mérkőzéseket, majd idővel megszületett a helyi B-közép.

A szurkolói gárda a Magico Ultras nevet választotta magának és a fekete - fehér színkombinációt. Sajátos jelképekkel és szimbólumokkal rendelkezik a gárda, melyről az ország bármely pontján felismerik őket. Szurkolásukban a talján és az angol trendet ötvözik.

Számos saját szövegük, daluk van, melyet más táborok is átvettek és énekelnek. Barátaik az Eger Ultras, tiszaújvárosi F-Side. Büszkék rá, hogy ők nem olyan szurkolók, akiket a klub szervez, finanszíroz és utaztat.

Köszönjük a figyelmet!