A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie. A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint az edények és készülékek szükségeségét. Nem jó,ha zsúfolt a konyhánk.
A mosogatókagyló A mosogatóka gyló a munkaasztal közelébe kerüljön.
A tűzhely A tűyhelyet jó az ablakhoz közel tenni, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassana k.
Jó, ha a konyhabútor falraszerelt, illetve egy munkalap alatt elhelyezett szekrényekből áll. Ezekben tartják a konyhaeszközöket, edényeket.
A konyha kinézete A konyha padlóját előnyös padlócsempével boritani, mert az könnyen tisztitható. Az élénk szinü falicsempe pedig világosabbá teszi a konyhát.
KLASSZIKUSMODERN
KÉSZITETTÉK.
Neamtu C. Technológiai alapismeretek, Editura Crepuscul,