Hullám kemping.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
A területegységek átalakítása
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Komárom Város Polgármesteri Hivatala Dunai erődök – Bakonyalja Rekreációs Térség HTDMSZ Komárom, december 15. Készítette: Széles Viktória idegenforgalmi.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Készítette: Albert Krisztina
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Tábori élménybeszámoló
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Tisza-tavi Ökocentrum Tájékoztató PARTNERSÉG NAPJA MÁRCIUS 18. MISKOLC.
Jelentkezési határidő: április 20.
AMAZONAS Fõvárosa Manaus, 1,7 millió lakósa van.Rengeteg külföldi cégnek van gyára ott,mivel adó kedvezménybe részesülnek.Többször voltam én is ott és.
Idegenforgalmi marketing
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök!
A víz felhasználása.
Velence Magyarország egyik leggyorsabban, leglátványosabban fejlődő kisvárosa, mely a Velencei-tóval a Velencei- hegység lankás dombjaival, hazánk egyik.
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
Magyarország természeti csodái
PÉLDA OSZTALÉKBÓL TÖRTÉNŐ KIVÉTKIEGÉSZÍTÉSRE. Adatok: Társaság adóalapja: Megfizetett adó (kedvezmény után): Átlagos adómérték: 14,92%
Körösszegapáti Körösszegapáti.
A sümegi vár lábától alig 7 km-re található a Marcal folyó partján fekvő törpefalu A falu első említése 1382-ből való, Vasarhel néven 1508-ban Kyswasarhel.
Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Tisza-tó, mint vonzerő.
Készítette: Horváth Mónika
Balaton.
sajtótájékoztató résztvevőit!
A Retba tó Szenegálban található a Zöldfoktól északra. A tó különlegessége, hogy napszaktól függően a víz színe világos lila, skarlátvörös, és rózsaszín.
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
Természetes vízi élőhely és parti föveny kialakítása a tatai Öreg- tavon Michl József Tata Város Polgármestere november 08. Budapest, Károlyi-Csekonics.
MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
Orfűi desztináció (Sikonda, Magyarhertelend, Zöld völgy) Előadó: Horváth Viktória TDM menedzser, OrfűPécs,
Százalék számítás - 7. feladat
HULLÁM KEMPING.
Gyöngyös jellegzetességei
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
BAHRAIN.
+ Az e-adatbázis kincset ér De hogyan használjuk?.
Anglia- Portsmouth.
automatikus Iseltwald és Giessbach Svájcban, a Berni Kantonban, a Brienzi tó partján található festői szépségű települések.
Meghívást kaptunk az oroszlányi Hölgy Klubtól nőnap alkalmából március 07-re.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
Badacsonyiné Bohus Gabriella november
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
10 M 4-8% , Ft Ft Ft 5%-os kamat , Ft , Ft , Ft 5-30% Különbség: , Ft 10 év.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Magyarország gyógyvizei: Hévíz és Agárd Gyógyfürdőzés története A fürdőzés és a gyógyfürdő kultúrája egybeesik a spa történetével, eredetével. Magyarország.
A turizmus mint a vidék fejlesztésének egyik lehetősége Bük példáján bemutatva „Vidékfejlesztés mint fenntartható fejlődés” című konferencia MAGYAR ÖNKORMÁNYZATOK.
Copacabane Strand mehr USA FELSŐ-TÓ APOSTOL-SZIGETEK JÉGBARLANGOK
Regionális marketing igazgató
Bujtosi-tó.
Bakonyi Gyilkos-tó Készítette: Szabó Lilla
Közösségi Szinten Irányított Városi Helyi Fejlesztések (CLLD )
2 mi 4800 ft = ______ ft.
Cuha-völgy Készítette: Szabó Lilla
tenisz foci strand ping-pong lovaglás
Előadás másolata:

Hullám kemping

Bemutatkozás Várjuk kedves vendégeinket a Balatontól 10 km-re, a Bakony erdőségei között fekvő településünkön! A kemping 3 tóból álló tórendszer partján helyezkedik el. A tavak fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmasak.

Szolgáltatásaink Sátor és lakókocsi helyek Faházak fürdőszobával Vendéglátó helyek Strand Horgászás Játszótér Sportpályák Csúszdapark

Faház árak Egyszobás faházak: 2 személyes napi ár több nap esetén 6000 Ft/nap 1 napra (20% felár) 7200 Ft 2 napra 12000 Ft 1 hétre (5% kedvezmény) 39900 Ft 2 hétre (10% kedvezmény) 75600 Ft

Kemping árak Sátorhely: 800 Ft/nap Lakókocsihely: 1600 Ft/nap Telepített lakókocsi: 2100 Ft/nap Parkolóhely: 500 Ft/nap Kutya, macska: 400 Ft/nap A fenti árakhoz 18 év és 70 év közötti vendégeink számára idegenforgalmi adó társul, amely személyenként 350 Ft/nap.