Pályaválasztási szülői értekezlet 2009 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tájékoztató a 2012/2013. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: 
Advertisements

Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Gimnáziumi tagozat 9. a normál tantervű 9.b nyelvi előkészítő.
A KIR rendszer bemutatása Közoktatási Információs Rendszer
P ÁLYAVÁLASZTÁS 2013/2014 Dabasi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.
1 Pályaválasztás 2010/2011 Implom József Általános Iskola.
A középfokú iskolai felvételi eljárás ütemezése a 2011/12. tanévben.
2013. november 15. A központi írásbeli felvételi vizsgát szervező középiskolák jegyzékének közzététele.
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
A Magyar Köztársaság kormánya. A középfokú felvételi változásai Arató Gergely államtitkár prezentációja december 9.
Pályaválasztási szülői értekezlet 2012 Csapókerti Általános Iskola Debrecen.
Beiskolázás. Beiskolázás Választható iskolák Középiskola Szakiskola gimnázium szakközépiskola „szakmunkásképző’ nyelvi előkészítő évfolyam.
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
Középfokú iskolai felvételi eljárás lebonyolításának ütemezése A 2010/2011. tanévben.
Tájékoztató a 2013/2014. tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2010/2011. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Középfokú iskolai felvételi eljárás lebonyolításának ütemezése a 2009/2010-es tanévben Papp Brigitta.
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
Szülői értekezlet A középfokú iskolákba történő jelentkezés rendje és a felvételi eljárás gyakorlati tudnivalói.
2012/2013 Implom József Általános Iskola
1 Pályaválasztás 2011/2012 Implom József Általános Iskola.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
KLNOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola OM azonosító: P ÁLYAVÁLASZTÁS- I SKOLAVÁLASZTÁS Továbbtanulási tájékoztató
TOVÁBBTANULÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLET
Tudnivalók a továbbtanulásról
Továbbtanulás 2012/2013 Németh Kálmán Ált. Isk. OM:
Középiskolai továbbtanulás 2014/15
Quo vadis? Kudá igyos?.
Továbbtanulás 2013/2014..
Pályaválasztás Pályaválasztás
Középiskolai továbbtanulás 2012/13 Készítette: Simon Zoltán ig.h.
A felvételi eljárás elemei
2014/2015 Gyulai Implom József Általános Iskola
Tájékoztató a tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:  Vagy kizárólag.
Felvételi eljárás 2014/2015.
Felvételi Központi írásbeli Jelentkezni ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Iskolaválasztás előtt… A középfokú iskolák nyilvánosságra hozzák a felvételi eljárásuk rendjét.
FELVÉTELI, avagy hogyan jelentkezünk középiskolába
Németh Kálmán Ált. Isk. OM:
Szülői értekezlet A középfokú iskolákba történő jelentkezés rendje és a felvételi eljárás gyakorlati tudnivalói szeptember óra.
Középiskolai beiskolázás a 2014/2015-ös tanévre Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út november 18.
október 13.. TÉMÁK  Pályaválasztás  Felvételikről  Beiskolázás rendje, szabályai – határidők, feladatok
Pályaválasztási szülői értekezlet
Továbbtanulás 2015/2016 Németh Kálmán Ált. Isk. OM:
TOVÁBBTANULÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLET október 21.
Továbbtanulás 2008/2009 Móra Ferenc Ált. Isk. OM:
Szülői értekezlet A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS RENDJE ÉS A FELVÉTELI ELJÁRÁS GYAKORLATI TUDNIVALÓI.
TOVÁBBTANULÁS Határidők Feladatok 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet A 2015/2016. tanév rendjéről 2. sz.melléklet ! A tanulók jelentkezése.
Középiskolai továbbtanulás 2016/17
TOVÁBBTANULÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLET
Felvételi a középfokú iskolákba
Szülői értekezlet 8.A-b
Továbbtanulás 2007/2008 Móra Ferenc Ált. Isk. OM:
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Felvételi a középfokú iskolákba TÁJÉKOZTATÓ A SZÜLŐK SZÁMÁRA A 9
A felvételi eljárás elemei
Gyulai Implom József Általános Iskola
Továbbtanulás 2018/2019 HOGYAN TOVÁBB? Pályaorientációs
a középfokú iskolai felvételi eljárás rendje
Középfokú felvételi eljárás
Felvételi a középfokú iskolákban a 2014/2015. tanévben
Gyulai Implom József Általános Iskola
TOVÁBBTANULÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLET
Felvételi a középfokú iskolákban 2018.
Középfokú felvételi eljárás
Pályaválasztási szülői értekezlet
Továbbtanulási „kisokos” tanév
Előadás másolata:

Pályaválasztási szülői értekezlet 2009 Csapókerti Általános Iskola Debrecen

Fontos dátumok, határidők dec.11. Jelentkezés az egységes írásbeliredec.11. Jelentkezés az egységes írásbelire a nyomtatványt kitöltöttük, az iskola küldi tovább (szülői aláírás!) a nyomtatványt kitöltöttük, az iskola küldi tovább (szülői aláírás!) Miért érdemes mindenkinek beadni? Miért érdemes mindenkinek beadni? Bárhol megírható (ahol kérik az írásbelit, lehetővé is kell tenniük a megírását) Bárhol megírható (ahol kérik az írásbelit, lehetővé is kell tenniük a megírását) jan. 8-ra: Egy A/4-es lapon a megjelölni kívánt iskolák neve, szakirány, sorrend –jan. 8-ra: Egy A/4-es lapon a megjelölni kívánt iskolák neve, szakirány, sorrend – oszt. főnek leadni – a tájékoztató kiskönyvből, honlapokról oszt. főnek leadni – a tájékoztató kiskönyvből, honlapokról

Fontos dátumok, határidők Egységes írásbeli vizsga Pót: jan.jan. 23., Egységes írásbeli vizsga Pót: jan. 28., X 45 perc: matematika, anyanyelv2 X 45 perc: matematika, anyanyelv felkészítők szeptembertől felkészítők szeptembertől írószer, körző, vonalzó, diákig. vagy személyi ig. írószer, körző, vonalzó, diákig. vagy személyi ig. csak központi írásbeli van!!! csak központi írásbeli van!!! A jelentkezési lapok kitöltése –A jelentkezési lapok kitöltése – oszt. fő elektronikus felületen kitölti, kinyomtatja oszt. fő elektronikus felületen kitölti, kinyomtatja Febr. 11. az írásbeli eredménye –Febr. 11. az írásbeli eredménye – el lehet kérni a középiskola titkárságán (megnézni, másolni, felszólalni lehet) el lehet kérni a középiskola titkárságán (megnézni, másolni, felszólalni lehet) be kell hozni az ofőnek be kell hozni az ofőnek

Fontos dátumok, határidők febr. 13-ig a szülők aláírják a jelentkezési lapokat az iskolában febr.19. Az iskola továbbítja a jelentkezési lapokat a középiskolákba, az adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak

Fontos dátumok, határidők febr. 22.-márc. 12. szóbeli meghallgatások - ha kiírta a középiskola - figyelni kell a középiskola honlapját az időpont miatt, ill. kifüggesztik az előtérben a listát (nem értesítenek külön a beosztásról) - öltözet - iratok (diákig. vagy személyi, ellenőrző, oklevelek)

Fontos dátumok, határidők márc.16. ideiglenes felvételi jegyzékmárc.16. ideiglenes felvételi jegyzék a középiskola közzéteszi (honlap, hirdetőtábla) a középiskola közzéteszi (honlap, hirdetőtábla) Miért fontos ez? Miért fontos ez? Márc a tanulói adatlapok módosításának lehetőségeMárc a tanulói adatlapok módosításának lehetősége Mikor érdemes módosítani? Mikor érdemes módosítani?

Fontos dátumok, határidők ápr. 26. felvételi eredményekápr. 26. felvételi eredmények a középiskolák megküldik az eredményeket az iskolának, egyes esetekben a szülőnek is a középiskolák megküldik az eredményeket az iskolának, egyes esetekben a szülőnek is az értesítést be kell hozni az ofőnek az értesítést be kell hozni az ofőnek máj. 3 – tól rendkívüli felvételi eljárásmáj. 3 – tól rendkívüli felvételi eljárás

Fontos dátumok, határidők máj.28. a fellebbezések elbírálása – fenntartómáj.28. a fellebbezések elbírálása – fenntartó minden elutasító határozat ellen mód van fellebbezni – adunk nyomtatványt, segítünk megírni minden elutasító határozat ellen mód van fellebbezni – adunk nyomtatványt, segítünk megírni jún.15. értesítés a jegyzőnek a sehova fel nem vett tanulókróljún.15. értesítés a jegyzőnek a sehova fel nem vett tanulókról

Fontos dátumok, határidők jún beiratkozás a középfokú iskolákbajún beiratkozás a középfokú iskolákba Pályaalkalmassági orvosi vizsgálatot a középiskola szerveziPályaalkalmassági orvosi vizsgálatot a középiskola szervezi Érdemes a jelentkezés előtt utánanézni pl.: híradástechnikus nem lehet színtévesztő Érdemes a jelentkezés előtt utánanézni pl.: híradástechnikus nem lehet színtévesztő

Köszönjük a figyelmet! A Csapókerti Általános Iskola 8.-os osztályfőnökei:A Csapókerti Általános Iskola 8.-os osztályfőnökei: Szabóné Karácsony AnnamáriaSzabóné Karácsony Annamária Balog Istvánné Varga JuditBalog Istvánné Varga Judit