Készítette: Sinkovics Boglárka

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A HÁROM FA.
Advertisements

A Kakas meg a színek V. Szutyejev meséje alapján Mgr. Darida Szilvia.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
A HÁROM FA.
Igaz történet karácsony előttről
Folyamodjatok az Úrhoz,
JÓ REGGELT ! .
Kedves kis történetek Magdika.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Halottak napjára….
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Te vagy az, akiből élet árad,
ÉLET Click to advance slides.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Az állatok futóversenye
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
A BIBLIA KÖZEPE.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Mi jöhet még? Egy csaj története. De felnéztem és láttam hogy Kentin megakar csókolni…
IGAZ-GYŐNGYŐK.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Bibliatábor nyár Püspökladány.
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
IGAZ-GYŐNGYŐK.
FIAM – MY BOY.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Te vagy az, akibõl élet árad,
A HAJÓTÖRÖTT
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár.
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
A kommunikáció tényezői
Amíg el nem indulunk, míg a láb a vízre lép, még a legkisebb út is
Készítette: Gribunov Anton
Isten mondta.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Kis történet kedves embereknek!.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Bízd Újra Életed Krisztusra!
Bibliaolvasás: "Íme az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Súlyos napokban csak Jézusra nézz, Mondd el neki bátran, ami nehéz!
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Így szólt az ÚR igéje Jónáshoz, Amittaj fiához:
121. óra Algebra
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Nagy-csütörtök C - év Jn 13,1-15.
A HÁROM FA.
Szeretet szolgálat Joli néninél
Amíg el nem indulunk, míg a láb a vízre lép, még a legkisebb út is
I-008.
Start!!! Click!!! My Luxus Game V3.0 Szerkeszto:Abonyi Márton
A három fa Borodin:Polowerzer...
Előadás másolata:

Készítette: Sinkovics Boglárka Kalózkaland Történetünk nagyon régen játszódik, mikor a tengereket kalózok uralták. A mi kalózcsapatunkat Kajla Kalózok néven ismerte meg a világ. A legénység tagjai: Egy nap, mikor éppen a hasukat süttették a hajó fedélzetén, Egér Elemér egy palackpostát pillantott meg a hullámok hátán. Egér Elemér Medve Márton Kalóz Károly Róka Rudolf Készítette: Sinkovics Boglárka

Miután Egér Elemér kihalászta a palackpostát, a hajó legénysége izgatottan várta, mit rejthet a papiros. Meglepődtek, mikor ezt az üzenetet találták: Te, ki ezt a postát megtalálod és megfejted e rejtvényt, megleled egy kincsesláda térképét. 660:55 = 936:12 = 864:24 = 1316:14 = 529:23 =

Menj Keletnek 6 lépést! Mikor kinyitották, ezt az utasítást találták: RUBINT-sziget… Hát ezaz! Kiáltott fel Kalóz Károly! Irány a Rubint-sziget! És már szárnyalt is a hajó a sziget felé. Mikor két nap múlva kikötöttek, meg is találták a térképet egy fa odvában. Mikor kinyitották, ezt az utasítást találták: Menj Keletnek 6 lépést!

Ekkor egy sűrű erdő szélére értek, amit egy óriási szörny őrzött Ekkor egy sűrű erdő szélére értek, amit egy óriási szörny őrzött. Mikor meglátta a kalózokat, így szólt: - Ha sikerül megoldanotok a következő feladatot, megmutatom nektek az irányt a kincs felé. http://www.umapalata.com/design_en/games/AZartDIN.asp?file=AZartDIN.swf

Menjetek északnak 5 lépést! Nagyon jó! Betartom az ígéretemet, úgyhogy itt a segítség: Menjetek északnak 5 lépést!

Az egyik sziklán a következő feladványt találták:

Mikor az utolsó feladatot is megoldották kalózaink, a szikla szétnyílt és a következő feliratot találták: Gratulálok! Menj keletnek 6 lépést!

Mikor megtették a 6 lépést, nagyon meglepődtek Mikor megtették a 6 lépést, nagyon meglepődtek. Egy folyó partján találták magukat. Most mit csináljunk? - kérdezte Róka Rudolf. - Hogyan tovább? Azt hiszem, a víz alatt kell keresnünk a következő segítséget – felelte Medve Márton, és azzal becsobbant a vízbe. Jó fél perc is eltelt, mire Medve Márton kikecmergett a partra. Mi történt? – kérdezték kórusban a többiek. Lenn a folyó fenekén van egy hatalmas lény. Ez őrzi az utolsó segítséget. Akkor nincs mit tenni, Medve Mártonnak le kell mennie és meg kell oldania a feladványt.

Menjetek észak felé 4 lépést! Ekkor a polip azt mondta: Ügyesek vagytok, még senki nem oldotta meg a feladványt idáig. Így örömmel mutatom nektek az utolsó segítséget a kincshez! Menjetek észak felé 4 lépést!

Hurrá! Megtaláltuk a kincset! Gazdagok vagyunk! De hiszen ez zárva van! Hogyan tudnánk kinyitni? – sóhajtott elkeseredetten Egér Elemér. Nézzétek csak! – kiáltott Róka Rudolf – A lakaton is van egy fejtörő! Mindenki izgatottan nézte a feladványt: Ha az összes kétjegyű számot megtalálod, amit ezekből a számkártyákból ki lehet rakni, tiéd a kincs! 4 6 9 6

Kalózaink igazságosan szétosztották az aranyat 5 egyenlő részre. Segíts a kalózoknak megszámolni, mennyi aranyat kaptak fejenként! Mielőtt megszámolnád, pontosan mennyi van, becsüld meg az eredményt! =6 =3 =7