A POWERPOINT 2007 újdonságai

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bemutató készítés bemutatója
Advertisements

A prezentáció művészete
Animációk a Powerpoint-ban
Word 2007.
PowerPoint program A PowerPoint programot nyissuk meg a Start menüből.
Az OpenOffice Writer Választott téma Választott téma:Az OpenOffice Writer Név Név:Sipka Gergő Felkészítő tanár Felkészítő tanár:Balla Norbert Csaba Iskola.
Dr. Török Béla Általános Iskola 1142 Bp. Rákospatak utca 101.
Az Office 2007 tanári szemmel Farkas Csaba. Az Access 2007 újdonságai.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Készítette: Fejér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Prezentáció és grafika Alapismeretek a számítógépes prezentációk.
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
A bemutató készítés bemutatója
Microsoft Office WORD 2007 Formázás
PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTÉS (előadás készítés) (bemutató készítés)
Képek beillesztése,formázása dokumentumokban Tóth Anita 8
Képek beillesztése, formázása dokumentumokban
Szakdolgozat címe Készítette: Név Konzulens: Név 2006.
Informatikai alapszoftverek
Ergonómiai elvek prezentáció készítésekor
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket.
3. feladat Könyvkiadó reklámozása (kirakat típusú vetítés)
Prezentáció a prezentációról
Microsoft Word Oberhuber Balázs.
A prezentációkészítés alapjai
Prezentációkészítés összefoglaló
Prezentáció és grafika
Microsoft Office. A szövegszerkesztők segítségével igényesen kialakított dokumentum készítésére van lehetőség. A számítógépes szövegszerkesztés számtalan.
PPt áttérés tanfolyam tematikája Hallgató neve.
Készítette: Kiscsatári Nóra
1 1 1.
Figyelem irányító ábrák
Szövegszerkesztés és bemutató készítés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal.
Szövegszerkesztés.   Minimum 5 oldalas dokumentum.  Szabadon választott (papírt tűrő) témában.  1. oldal fedőlap.  2. oldal tartalomjegyzék - automatikusan.
„Minél látványosabb a prezentációnk, annál többen figyelnek ránk. De ami még ennél is fontosabb, annál többen figyelnek fel ránk.” Paul Arden, Saatchi.
Cím (akár kétsoros, vagy magyar-angol) Arial Bold 60pt RGB 0,85,150 kék (háttér: RGB 242,242,242, általános esetben) TANTÁRGY TÉMA TERVEZŐ KONZULENS SZEMESZTER.
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
Prezentáció készítése Ms. Office Power Point programmal.
Modern fényképalbum. Ez a fényképalbum mintaoldalakkal segíti az első lépések megtételét. Saját lapok felvételéhez kattintson a Kezdőlap fülre, majd az.
Összeállította: Juhász Tibor – 2006 – Prezentációk 5. Bemutatók tervezése.
Számítógépes ismeretek
3. Táblázatok és diagramok
Egy plakát elkészítése, nyomtatási eljárások,
Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében
Cím elrendezés Alcím.
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Cím elrendezés alcím.
Cím elrendezés Alcím.
Cím elrendezése képpel
5 tipp a munka egyszerűsítésére
MS Office Word 2010 Szövegszerkesztés.
Prezentációk 2. Bemutatók készítése.
Címdia elrendezés Alcím.
Gráfok szélességi bejárása
Készítette Tácsik Attila
Cím elrendezés Alcím.
Cím elrendezés Alcím.
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
MS Office Word 2010 Szövegszerkesztés.
Cím elrendezés Alcím.
Cím elrendezés alcím.
Cím Alcím.
Címdia elrendezés Alcím.
Cím elrendezés Alcím.
Cím elrendezés Alcím.
A POWERPOINT 2007 újdonságai
POWERPOINT Bemutató készítése.
Közösségi médiás képek sablon
Cím és kép elrendezés Alcím
Előadás másolata:

A POWERPOINT 2007 újdonságai Szabó Richárd (SZRQAAI) Forrás: A Powerpoint 2007 ismertetése sablon

Szöveg, Ábrák és képek

Fő a szöveg Finom árnyék Effektusok Karakterek térköze PowerPoint 2007-es verziójában a szövegformázás új lehetőségekkel gazdagodott. Ezek között vannak egyszerű, de hasznos dolgok, amilyen az áthúzás, és vannak speciálisabb funkciók, például a karakterköz szabályozása. Finom árnyékokkal és a diaszövegre közvetlenül alkalmazható „WordArt-stílusokkal” fokozhatja a hatást. Finom árnyék Effektusok Karakterek térköze Stílusos aláhúzás Áthúzás

Office-ART ábrák sokszínűsége Finom árnyék Nyűgözze le közönségét mutatós ábrákkal. A PowerPoint segítségével egyszerűen kialakíthat olyan vizuális hatást, amely korábban csak több programmal volt elérhető. Könnyedén alkalmazhat finom árnyékot, tükröződést, ragyogást, fazettát, térhatást és sok-sok egyebet! Tükröződés Finom élek Fazetta Beépített térhatás Térhatás Ragyogás

Képzelje el A PowerPoint 2007-es verziójában a képek formázására is több lehetőség áll rendelkezésre. Egyszerűen átszínezheti őket, vagy módosíthatja keretük alakját. Mi több, az összes OfficeArt-effektus képekre is alkalmazható a térhatást is beleértve!

SMARTART

Legyen szemléletes A SmartArt használatával a Dékán Dékáni hivatal Dékánhelyettesek Gazdasági csoport Tanulmányi osztály Tanszékek Kari tanács Informatikai Csoport Legyen szemléletes A SmartArt használatával a listajeleket egy kattintásra ábrákká alakítja. Akár a grafikus elemek elrendezését is megváltoztathatja, ha azt kifejezőbbnek találja.

Dékán Dékáni hivatal Dékánhelyettesek Gazdasági csoport Tanulmányi osztály Tanszékek Kari tanács Informatikai Csoport Dékán Dékáni hivatal Dékánhelyettesek Gazdasági csoport Tanulmányi osztály Tanszékek Kari tanács Informatikai Csoport

Témák és kész stílusok

Harmónia megteremtése témák használatával Az Office-témák használatával könnyűszerrel megteremtheti a harmóniát a bemutató színei, betűtípusai és grafikai effektusai között. A program a bemutatóba beszúrt összes objektumot automatikusan az érvényes stílushoz igazítja. Ez például a Fényűző téma

Harmónia megteremtése témák használatával Az Office-témák használatával könnyűszerrel megteremtheti a harmóniát a bemutató színei, betűtípusai és grafikai effektusai között. A program a bemutatóba beszúrt összes objektumot automatikusan az érvényes stílushoz igazítja. Ez pedig az Áramlás téma

Harmónia megteremtése témák használatával Az Office-témák használatával könnyűszerrel megteremtheti a harmóniát a bemutató színei, betűtípusai és grafikai effektusai között. A program a bemutatóba beszúrt összes objektumot automatikusan az érvényes stílushoz igazítja. Nézzük a Loggia témát!

Kész stílusok A bemutatóba illesztett grafikonok, diagramok, táblázatok és képek kialakításához széles választékban állnak rendelkezésre tervezési stílusok. Egyetlen kattintással a szolid külcsínt extravagánssá varázsolhatja, de a végletek között is számtalan lehetőséget alkalmazhat.

És ami nekem különösen tetszik… Az animációk…