Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
Advertisements

„A világ legnagyobb technológiai diákversenye.”
Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
Budapest, június 30. A Jobbik EU-mérlege Az EU csatlakozás társadalmi és gazdasági hatásai.
Programozási tételek, és „négyzetes” rendezések
Jelentés a fizetési mérleg alakulásáról
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
Ügyvezető igazgató, RHK Kft.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
Eurosport Média ajánlat 2014.
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégiumi ülés
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
MÉDIAHÍR KUTATÁS GVH VPI a Bajnai-kormány első gazdasági miniszterjelöltjének kartellezés miatti visszalépése kapcsán.
2011. június 21. Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
Zöld Híd Hulladékgazdálkodási
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Üdvözlöm Önöket a Mezőgazdasági Megoldások és Együttműködés Konferencián! Harkány, Magyarország Június 2009 John Heisdorffer Az Iowai Szójaszövetség elnöke.
A Magyar Köztársaság kormánya. Folytatódnak a kormány oktatási esélyegyenlőségi programjai Arató Gergely államtitkár prezentációja Budapest, augusztus.
A biztosítók vagyonkezelésének aktuális kérdései Mit kezdjünk az alacsony hozamkörnyezettel? MABISZ Konferencia október 19. Hamecz István elnök-vezérigazgató.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
EUROPA A DUNA hosszában A Duna, mint a második legnagyobb folyó földrészünkön(az els ő a Volga) kilométer hosszan nyújtózik. A Fekete-erd ő ben.
Zrínyi Ilona Általános Iskola
Teniszcsillagok.
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Testnevelés: Tenisz Majoros Lívia MF13M3.
PITHAGORASZ Készítette: Skorka Anett.
Világomban minden rendben van
Teniszcsillagok Számítástechnika alapok Beadandó I. Zátonyi Péter.
A HOLD A Hold a Földhöz legközelebb eső égi test, mely a Föld körül km.-nyi közepes távolságban 27 nap 7 ó. 43 p. 11,5 mp. alatt kering.
„A legjobb és legolcsóbb hulladék az, amelyet meg sem termelünk!”
Az Albacomp Története.
Társadalmi szerepvállalás
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
Megtakarítás, befektetés, öngondoskodás Dr. Mohai György Budapesti Értéktőzsde Zrt. Konferencia a tudatos pénzügyekért Budapest, október 2.
Victoria.
Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,
Albert Schweizer A nagy titok
Önálló laboratórium 1 prezentáció 2012/13 2.félév Kollár Péter Attila ICG36F Konzulens: Pataki Béla.
Idősor előrejelzés Önálló laboratórium 2. Kollár Péter Attila ICG36F Konzulens: Dr. Pataki Béla.
A Közel-Keletet egyesítő birodalmak
A kezdetek A lovagrend a szentföldön alakult a zarándokok védelmére. Kezdetben „Krisztus szegény lovagjai” voltak. A templomosok nevet azért kapták, mert.
H-599 Történelmi Rockzenekar NÁNDORFEHÉRVÁR Készítették: Onody Gyula Horváth Ferenc Képek:
Együtt a vállalkozásokért Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Dömökné Srágli Lívia projektmenedzser.
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Az Audi A6 hybrid belsőégésű erőforrásául egy 155 kW (211 LE) teljesítményű 2.0 TFSI aggregát szolgál, amely egy 33 kilowattot (45 LE) illetve 211 newtonméter.
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
MONACO.
:07:02 Elizabeth Rosemond Taylor febr. 27.-én született Londonban, - kétszeres Oscar díjas, angol-amerikai színésznő. Nevének közismert.
Szerbia két tartománya a Vajdaság (itt kb magyar él), illetve Koszovó, ahol a lakosság nagy többségét albánok alkotják. A Vajdaság termékeny.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
barátok és kollegák-itthon és külföldön-, határokon átívelő kapcsolatok és utazások, csereprogramok szakmai tudást támogató szövetség, továbbképzések,
Ha valóban szeretnél változtatni
119 éve nyerte Magyarország első és második olimpiai bajnokságát
Teniszbálhoz jelmezek évi báli szezonra Jelmezek ingyenesen bérelhetők!!!
Avagy a mai kor legnagyobb teniszezői
Alapműveletek (Természetes számok, Egész számok)
Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?
Real Madrid.
Ausztrália.
Cristiano Ronaldo pályafutása
Tenisz. Az ütés Ha a teniszező megüti a labdát v 0 sebességgel Θ szögben, akkor a labda d távolságra fog földet érni. Ezt a jelenséget a fizikában ferde.
A kék szépség A Son Doong ötször nagyobb, mint a Phong Nha-barlang, melyet korábban Vietnam legnagyobb barlangjának tartottak. A legtágasabb helyeken.
SZTÁROK és SZPONZOROK Kynsburg Zoltán október 28.
Szerz ő Név: Kovács Róbert ETR azonosító: KOREAIT.ELTE cím: Gyakorlatvezető: Tarcsi Ádám Feladat: Teniszcsillagok.
Elsüllyedt világot rejt a Föld legnagyobb barlangja
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Biros Péter.
Előadás másolata:

Teniszcsillagok

Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív mérlege van Roger Federer ellen Ő tartja a veretlenségi rekordot ugyanazon a borításon (salak) Eredetileg jobbkezes volt, de átnevelték balkezesnek

Roger Federer 15 Grand slam győzelmével minden idők legeredményesebb, és sokak szerint legjobb játékosa Zsinórban ötször nyerte meg a wimbledoni tenisztornát, összesen hatszor Négy éven keresztül folyamatosan vezette a világranglistát A Time magazin a világ 100 legnagyobb hatású embere közé sorolta

Novak Djokovic A 2008-as Ausztrál open óta Grand Slam bajnok. Az utóbbi három évben stabilan tartotta a helyet a ranglistán, de előrébb még sosem lépett Előszeretettel parodizál más játékosokat, többek közt ez is az oka hatalmas népszerűségének Teniszcentrumot hozott létre szülőhelyén, szerbiában, sokat tesz a szerb teniszért.

Maria Sharapova Első nagy sikerét a 2004es wimbledoni tornán aratta, ahol Serena Williamset győzte le 17 évesen Azóta összesen 3 Grand Slamet nyert 2008 végén vállsérüléssel operálták. A 2009-es salakszezonban tért vissza, és azóta tör előre a világranglistán. Jelenleg 14. A szépségiparis felfedezte magának, ebből sokkal több pénzt keres, mint a teniszből.