Ázsiai Egyetemek Környezettervezés Vinkó Anna és Donka Sándor gyűjtése.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Célegyetemek. Belgium Universiteit Gent (BE) o Németalföld egyik legjelentősebb egyeteme o 1817-ben alapította I. Vilmos, Hollandia királya o Töretlenül.
Advertisements

1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon A Magyar Tudomány Hónapja Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon.
1 Európai Nukleáris Kutatási Szervezet Európai Részecskefizikai Laboratórium CERN: Tudomány és technológia gyorsítója.
Partiumi Keresztény Egyetem - Nagyvárad -
Stredná priemyselná škola stavebná Oskara Winklera – Winkler Oszkár Építőipari Szakközépiskola Lučenec.
K A Z A H S Z T Á N ÚJ FŐVÁROSA M Á N O V O U.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
Kormányszóvivői tájékoztató Magyar Universitas Program Csatlakozás az Európai Felsőoktatási Térhez - Infrastruktúra-fejlesztési Program magántőke bevonásával.
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
MRNB Kommunikáció az egyetemen Pécs, április 14.
A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán folyó kutatások Szabó Ingrid Szabó Ingrid dékánhelyettes dékánhelyettes.
VIRTUÁLIS TEREK online életpálya-menedzsment Dexter - MarkCon
Szeged címere. Szeged címere Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa amely nagy történelmi múlttal sok turisztikai látványossággal rendelkezik.
Szövegminta Szövegminta szövegminta MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZET- TUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ.
Műszaki és informatikai képzési terület jelentkezés és felvételi követelmények Dr. Bakos Károly szakmai főtanácsadó OKM.
Campus Hungary A magyar felsőoktatás külföldi népszerűsítését elősegítő program június 15.
Egyetemi élethelyzetek – Campus-lét a Debreceni Egyetemen május 29. DAB Székház, Debrecen Thomas Mann u. 49. Hallgatói mobilitás a Debreceni Egyetemen.
Egészségügyi informatika oktatása és kutatása az Egészségügyi Főiskolai Karon.
Karinthy Frigyes Gimnázium
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
A DEBRECENI EGYETEM HALLGATÓI VONZÁSKÖRZETE Németh Szabolcs – I. éves PhD hallgató DE-AGTC.
Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST.
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
Készítette: Greges Dániel
Pécs turizmusa.
Mi is az a világörökség? ..
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
SZÖUL 서울 특별시.
VERSENY MINDEN HATÁRON TÚL: NAGYVÁROSOK KREATÍV FEJLESZTÉSE LUKOVICH TAMÁS, PhD.
A projekt fejlesztési oldala A projekt fő elemei Fejlesztések Paletta TÁMOP A/1-11/ Csallner András Erik.
Az Egyetem oktatási-kutatási szervezete
Budapest mint világváros
Budapest mint világváros
A Kaposvári Egyetem Készítette: Lang Diána.  A magyar országgyűlés január 1-gyel alapította a Kaposvári Egyetemet, ezzel a döntéssel Kaposvár a.
____________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________ Debreceni.
Gyöngyös jellegzetességei
XVII. Hajnal Imre Matematika Tesztverseny
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
F ő meü Fekvése Rövid története Nevezetességei Közérdekű Adatok Turizmus,Szálláshelyek Kezdőlap Készítette:Balatoni Ádám.
Szent István Egyetem. Az egyetem létrejötte Az évi LII. Törvény alapján, január 1-i hatállyal, a jogelőd intézményeiket is figyelembe véve,
A világ 20 -ik legnagyobb városa – Beijing, Kína 12 millió lakossal.
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
BME Urbanista építész Msc Környezettervezés 3. feladat Czelnai Zsolt, Perge Márton
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Fókuszban a nemzetköziesedés. Fejlesztési cél: PTE NEMZETKÖZIESEDÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSE Nemzetközi beiskolázási marketing tevékenység erősítése Új nemzetközi.
AZ EKF VÁROSRÉSZ KÖZTERÜLETEINEK MEGÚJÍTÁSA. Legfontosabb problémák: foghíjas, rendezetlen beépítés – megoldása már folyamatban Városszéli funkciók.
SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
SZTE – GTK és az Erasmus Program kapcsolatának bemutatása
A Bologna-folyamat a munkáltatók szempontjából Gerner Péter
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME BME TAPASZTALATOK, 2015 FELSŐOKTATÁSI NEMZETKÖZIESÍTÉSI.
A KÜLFÖLDI HALLGATÓK INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI SZEMPONTJAI TÁMOP C-12/1/KONV Losoncz Annamária Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Igazgatóság.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk.
Debrecen, Magyarország
ÉRETTSÉGI VIZSGA A XÁNTUSBAN A XÁNTUSBAN Fehérvizi Judit közismereti igazgató helyettes.
Óbudai Egyetem FENNTARTÓ Rektor Kancellár Szenátus
Szent István Egyetem Készítsen diamintát a bemutatóhoz! A mintának legyen háttere, formázza meg a címsort és a tartalom sorokat! A láblécben szerepeljen.
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Szervezeti Felépítése
Túlnépesedés 1.
Repülőtér kívülről. Repülőtér kívülről Repülőtér belülről.
Plazmafizikai kutatások az EMTE marosvásárhelyi karán
Budapesti Műszaki és gazdaságtudományi egyetem
Miért pont a BME ? ~ Mérnök leszek Loading
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Én miért választottam a BME Villamosmérnöki szakát?!
IRODALOMKUTATÁSI MÓDSZEREK Varga Attila Testnevelési Egyetem Sporttudományi Doktori Iskola PhD II. évfolyam Témavezető: Dr.Kokovay Ágnes
Új lendülettel az európai kutatóegyetemek élvonalába
A SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM RÖVID TÖRTÉNELME
Előadás másolata:

Ázsiai Egyetemek Környezettervezés Vinkó Anna és Donka Sándor gyűjtése

India - Delhi 1 1

Indian Institute of Technology Delhi (IITD)

- A QS listáján a 218. helyen- első Indiai ben alapították a University of Delhit óta viseli jelenlegi nevét - Oktatási és közintézmények gyűrűjében - távol a főbb csomópontoktól: Delhi főpályaudvar: 19 km Delhi repülőtér: 10 km Buszpályaudvar: 21 km hektár területen diák 4 fő terület: - lakóövezet diákoknak - lakóövezet tanároknak - egyetemi épületek - kulturális és rekreációs zóna diákoknak

Karok: Mechanikai Biokémiai Kémiai Társadalomtudományi Informatikai Elektronikai Menedzsment Matematika és Fizika Textil Különböző jellegű és méretű épületek Tiszta, széles utak Festői táj Campus látványa: harmónia az építészet és a természet szépsége között

Lehetőségek az egyetemen: futball stadion krikett és hoki, tennisz és kosárlabda pálya laboratóriumok-kutatás könyvtárak, irodák

Kína – Hong Kong 2 2

University of Hong Kong

University of Hong Kong - QS listáján a 22. helyen – első Hong-Kong - 2. legjobb Ázsiai diák - 10 kar - 50 hektáron a fő campus - 3 főbb helyszínen - oktatás nyelve: angol Karok Építészmérnöki Bölcsészettudományi Közgazdasági Fogorvosi Oktatási Mérnöki Jogtudományi Általános Orvostudományi Társadalomtudományi

Főbb információk - Első és legfontosabb felsőoktatási intézmény Hong-Kongban as évek elején első nemzetközi oktatási intézmény - 80 különböző országból a diákok ben nyitotta meg kapuit óta női hallgatók

Japán - Kyoto 3 3

Kyoto University of Art and Design -A QS listáján a 22. helyen- első Japán ben alapult ben vált egyetemmé -Magániskola -10 hektáros területen fekszik -7 hektár az épületek szintterülete összesen hallgatója van -Művészeteket és Dizájnt oktatnak, az olajfestészettől kezdve a Manga rajzoláson át egészen a Tájépítészetig bezárólag

-A zsúfolt város peremén van telepítve -A campus területét a természeti környezet jellemzi -Kiemelt szerepet kapott a kerékpáros közlekedés a hallgatóság körében -Meglévő, jó állapotú és modern épületek egysége -Tömegközlekedéssel jól megközelíthető

Dél-Korea - Seoul 4 4

Seoul National University -A QS listáján a 42. helyen áll, Ázsiában a 7. helyen áll ban alapult -Seoul legnagyobb Campusa -16 karból és 6 specializált karból áll tanárt foglalkoztat -300 épülete van -19 hektáros területen fekszik hallgatója van -Művészeteket és Dizájnt oktatnak, az olajfestészettől kezdve a Manga rajzoláson át egészen a Tájépítészetig bezárólag

-Telepítése közel van a belvároshoz -Egy folyó szeli át, ami két hegy között kanyarog -Festői fekvésű a terület és maga az Egyetem is -A campus területét a természet közelsége jellemzi -Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, metróval és busszal egyaránt -Épületállománya igen kiváló építészeti minőséggel bír -Szép parkrendszer szegélyezi az intézményeket

Köszönjük a figyelmet