„Új megoldás egy kipróbált szállítótól”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Találkozzunk a felhők felett!
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
MLBKT Konferenica 2012.
Az MDK és az ELDORADO viszonya ELDORADO konferencia a partnerkönyvtárakkal Moldován István Az MDK és az ELDORADO viszonya ELDORADO konferencia a partnerkönyvtárakkal.
Valósidejű fenyegetések a virtuális térben Symantec Kiberbűnözési felmérés Teasdale Harold szeptember 26.
Szemléletváltás: tőzsdei nyereségek adótervezése
A B2B e-kereskedelem sajátosságai
A B2B e-kereskedelem sajátosságai Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Április 17.
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
IBM Software Group © 2006 IBM Corporation Hatékonyság és üzleti intelligencia Egységesített felület meglévő alkalmazásainkhoz Szabó János Technikai szakértő.
Intranet portál bemutató
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató.
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
A HM EI RT Elektronikai Igazgatóság által kifejlesztett GPS rendszerek alkalmazása repterek forgalom irányítására
Bemutatkozás Magyar Credit Management Szövetség Bemutatkozás Budapest, április 21.
Gazdasági, műszaki és vezetői információs megoldások egyben
A vevői igényekre formált informatikai innováció
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
A Nemzeti Fejlesztési Terv Logisztika a gyakorlatban Nemzetközi Szakkiállítás Szeptember 12. Jobbágy Valér Nemzeti Fejlesztési Terv és EU Támogatások.
IVSZ IT piaci felmérés, 2006 Sajtótájékoztató december 6.
BCD Travel Hungary – Vista Utazási Iroda
abas bevezetés az Ecorgan Kft-nél
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
EBPP.HU Zrt., a konszolidátor .
Noé Gábor 1 PLAUT International Management Consulting SAP Retail SAP konferencia ’98 Tihany szeptember 22. International Management Consulting.
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
Partner a méréstechnikában és az elektronikai tesztelésben.
1 Bemutatkozik a Nemzeti Tankönyvkiadó 2 Köszöntés Köszöntés Az NTK több, mint kiadó: „…oktatási szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfeleinek,
Az e-kereskedelem (e-business)
A vállalati pénzügyi tervezés informatikai támogatásának lehetőségei Magyarországon Szakdolgozat Budapesti Corvinus Egyetem – Mérnök-közgazdász posztgraduális.
Korszerű irodai ügymenet komplex dokumentum-kezelési megoldásokkal.
E-beszerzés Bravo csoport.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
Információrendszer architektúrák I. gyakorlat
DoktorInfo Egészségügyi telefonos és internetes tanácsadó rendszer előkészítése (és megvalósítása) Dr. Gaál Péter, Lendvai Ferenc március 30.
SOFTWARE.
2011.szeptember 26. Balatonalmádi
Fiatalok motiválása a véleményformáló diáksajtósok bevonásával
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Magyar Controlling Egyesület Szeged, 2007 november MCE Konferencia Szeged A controlling gyakorlata Házigazda: Nemesdy Ervin.
Az Euro One Számítástechnikai Rt. Egy távmunka-projekt bevezetésének tapasztalatai Vass Gábor gazdasági igazgató Euro One Számítástechnikai Rt December.
Üdvözöljük az IIR Konferencia résztvevőit! IIR Konferencia 2001.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
III. SPSS Adatelemzési Konferencia Az adatbányászati piac trendjei Hogyan használjuk ki lehetőségeinket? Szirmai Ákos Partner, szakmai igazgató április.
MegaService Europe Kft
EUGA Pályázati Tanácsadó Valósítsd meg terveidet, Uniós támogatással! Kenessey László EUGA Projekt menedzser.
A StoreWizard webáruház bemutatása
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Iskola-egészségügyi Konferencia augusztus Informatikai lehetőségek az iskola/ifjúság-egészségügyi munkában Wenhard Andrea egészségügyi szakközgaszdász.
1 KELER Tájékoztató Köszöntő Dudás György – KELER Zrt. Vezérigazgató Práger Ádám – KELER Zrt. Marketing és Ügyfélkapcsolati igazgató április 26.,
Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104.
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt
Budapest szeptember 28.. A webes alkalmazás a CD főkönyvtárában lévő index.html nevű fájllal indítható el.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
Egységes tartalomkezelés - Adatharmonizálás ECM filozófiával -
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése és tapasztalatai a KKV szektorban Oldal Zoltán vállalati tanácsadó Gy-M-S Kereskedelmi és Iparkamara KKV vezetők.
Előadás másolata:

„Új megoldás egy kipróbált szállítótól” for Előadó:Korpácsi Terézia

A VOLÁN ELEKTRONIKA ZRT. Alapítás: 1959 Ügyviteli és vállalatirányítási megoldások: 21 éve LIBRA Szakértői gárda: 26 fejlesztő 25 tanácsadó 20 regionális viszonteladó Bevezetések: 2500 cégnél 50 000 felhasználó

MEGOLDÁSAINK LIBRA3S for SAP Business One LIBRA6i LIBRA6i speciális iparági megoldások LIBRA3S LIBRA4GA LIBRACOM

A CÉL Egy olyan új szolgáltatás megteremtése partnereinknek, amellyel gyorsabban, egyszerűbben, költséghatékonyabban bonyolíthatják ügyleteiket ügyfeleikkel. Ennek eszköze az E-Bolt és SAP Business One rendszer, melyek segítségével tranzakciók bonyolíthatóak egy böngésző segítségével.

A TERMÉK A termék nem csak E-Bolt megoldás, hanem igény esetén a Portálrendszer, melynek segítségével akár a teljes internetes megjelenés megvalósítható. A portálrendszer szolgáltatásai között szerepel a dokumentum management, a hírszolgáltatás és a fórumrendszer is.

SAP Business One és E – Bolt kapcsolata

E-Bolt jellemzők B2B és B2C partnerek kezelésére is alkalmas. Könnyen testreszabható. Felhasználónkénti árlisták, raktárak. Rendeléskövetés. Több kosár egyidejű kezelése. Bizományos készéletek kezelése. Többnyelvűség – nincsenek határok

Adatvédelem és adatbiztonság E-Bolt Felhasználó/Csoport/Szerepkör alapú jogosultságrendszerrel rendelkezik Saját adatbázissal rendelkezik, kapcsolatszakadás esetén is képes a felhasználókat kiszolgálni Az E-Bolt különálló rendszer, kívülről nem férnek hozzá az SAP-hoz. Regisztráció esetén Aktiváció szükséges

Köszönöm a figyelmet ! Korpácsi Terézia Libra szoftver ZRt. 1113 Budapest, Karolina út 65. Telefon: 06-1-372-3333 E-mail: info@mve.hu www.mve.hu