Mire jók a férfiak?.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Passzívház.
Advertisements

A víz ökölógiai ismertetője
Dohányzás Európában az elkerülhető halálesetek kiváltó okainak listáját a dohányzás vezeti. A dohánytermékek egészségkárosító hatásával azonban egyre többen.
A FÉRFIAK CSONTRITKULÁSA CSONTAKADÉMIA OKTÓBER 18 Dr. Barna Judit A FÉRFIAK CSONTRITKULÁSA CSONTAKADÉMIA OKTÓBER 18. Dr. Barna Judit.
SZABÁLYZAT NŐKNEK (FÉRFIAKTÓL)
A helyi termékek szerepe a gazdaságfejlesztésben TAPASZTALATOK, PÉLDÁK, A FEJLŐDÉS LEHETSÉGES IRÁNYAI.
Tudtad ezt?.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
Tőzsdei befektetések A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. Árutőzsde Értéktőzsde - értékpapírtőzsde - devizapiac Hatással van napi életünkre.
Táplálkozás.
Összefoglalás Fizika 7. o.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Az ÉFOÉSZ Támogatott Lakhatási Programja
Család.
Integrációtörténet 2. témakör.
Az Európai Női Lobbi nézőpontja Juhász Borbála.
Férfivá és nővé teremtve
A szűk keresztmetszetet okozó termelési tényező
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A művi meddővététel bioetikai megítélése
Tartalom jegyzék Delfinek(Fogas cetek) Bemutató Életmódja Leírásuk
Egy kis gesztus.
Család, családi munkamegosztás
Piaci kereslet és kínálat
Készítette: Goldgruber Katalin Február
Életbiztosítási Program
Készitette: Cammisa Matteo
Női önbizalom....
A népesség családi állapota. Az élet folyamán szerzett tulajdonság Az élet folyamán szerzett tulajdonság Családi helyzet megközelítése: Családi helyzet.
2. Kockázat (és idő) Joggazdaságtan Szalai Ákos 2013.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Fülemüle informatika verseny
Iskolai életutak az alacsony végzettségűek körében
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Alakulóban az ekoiskolák (?) hálózata MNB Tanárszeminárium, április 17.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
Laparoscopos appendectomia osztályunk gyakorlatában
A Stratégia értékelése, visszacsatolása
Kik a gésák ? A háziasszonyt helyettesítik a férfi vendégek szórakoztatásánál Magában egyesíti a női ideállal szembeni összes követelményt Szép Szellemes.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Az éhezés Mennyiségi és minőségi éhezés
HOMOSZEXUÁLIS ÉS HETEROSZEXUÁLIS FÉRFIAK PÁRVÁLASZTÁSA
Vérmérsékletem képekben
Egészséges Táplálkozás
Hogyan választ egy férfi feleséget magának?
!!! Tegyünk együtt Értük.
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Oldal váltás kattintásra !
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
(Erőszak és elhanyagolás a családban)
V ÁLLALKOZÁSOK A F ENNTARTHATÓ V ÁROSFEJLESZTÉSÉRT A HELYI PÉNZ BEVEZETÉSE HUSK/1001/1.1.2/0046 Bodon Géza Menedzser, projekt partner K ASSA, MÁJUS.20.
GÉNEK ÉS VISELKEDÉS.
Foglalkoztatottság, szegénység. Direkt kapcsolat a jövedelmi helyzet és a munkaerő-piaci státusz között Indirekt összefüggések – gyermeknevelés támogatása,
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
A BKF tudástranszfer modellje a
„Ami a lelket megbetegíti, és ami meggyógyítja”. Miért? Bert Hellinger több évtizedes megfigyelései alapján azt vallja, nemcsak saját lelkünk rezdülései.
Az aktív időskor programjára, a Szenior Akadémia hálózat kialakítására Horváth János Kowacsics Rita Budapest, Szenior Akadémia.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Rétek állatvilága 1..
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Főnix – me Hol élünk? Hogy élünk? Demográfiai kór- és körkép
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Női önbizalom....
A gyermek biológia fejlődése
Előadás másolata:

Mire jók a férfiak?

Sperma befecskendezés Állatvilágban Embervilágban általában együtt maradnak Kenyérkereső Legtöbb hús megszerzésére irányuló stratégia Kinek viszi a húst?

Az északi achék Nők Maniókacserje, gyümölcs, rovarlárva Állandó, kiszámítható mennyiség 10 356 kalória napi hozam Gyerekkel való törődés Férfi  Méz és vadászat (pekari és szarvas) Napról napra változik (1/4-ben semmi) 4663 kalória (pekari 40000) Szétosztás, területek bejárása, harci képzettség csiszolása

Az ellátó Kisebb táplálékért vadászik Kiszámítható hozam Legtöbb élelem a családnak Ideális férj

A hetvenkedő Nagyvadra megy Ritka főnyeremény Szétosztja a rengeteg húst Népszerű, szerető

A női menopauza evolúciója Kevesebbel többet A női menopauza evolúciója

Sajátos emberi tulajdonságunk? Nem Csak megnövekedett élettartamunk miatt 40 éves max korhatár DE: minden más működik 40 éves kor felet Még a férfi is nemzőképes Ősi jel, de nemcsak emberi Ősi jel, ami szokatlan az állatvilágban

Sajátos emberi tulajdonságunk? Nem Ősi jel, de nemcsak emberi Vadonélő állat csökkenő temékenység Ketrecben, állatkertben terméketlenné is válnak Gömbölyűfejű delfin DE: csimpánzok, gorillák mégsem (7 millió év) Ősi jel, ami szokatlan az állatvilágban

Sajátos emberi tulajdonságunk? Nem Ősi jel, de nemcsak emberi Ősi jel, ami szokatlan az állatvilágban Fiziológiai mechanizmus (elve adott mennyiség ->elfogy, elöregedik) DE: elefántok, teknősök

Mit tesz a szervezetünk? Javítás DNS, vágott seb Regenerációs képesség Karbantartás Új haj, vékonybél belső borítása, fog Relatív befektetés költség-befektetés-egyéb alternatív lehetőség

Hogy lesz a kevesebb mégis több? Kevesebb szülés mellett több utód! Koncentráljunk a meglévőre! Újabb szülés kockázat Nagyobb munkabírás Rokonoknak nyújtott segítség A törzs könyvtára

A testi jelek evolúciója Igaz a reklám A testi jelek evolúciója

A jelek három elmélete Fisher-megszaladási szelekciós modellje Zahavi-súlyos hátrány mellett is képes életben maradni Brownék-igaz a reklám elmélet

Mik a mi jelzéseink? A tudás? Arc, szag, szín, férfiak arcszőrzete, nők melle Reproduktivitás: Fan- és hónaljszőrzet Arc- és testszőrzet/ mell növekedés

Kiugró jellegek A férfiak izomzata A szép arc A nők hája Férfi minőségének jelzése A szép arc Kor, betegség, sérülés által véghezvitt rombolás A nők hája Energia, megbízhatósági jelzés A pénisz mérete Ketengbanok fitymakupakja

Összefoglaló, kitekintő Mi alapján választunk akkor partnert, egyáltalán milyen funkcióra választunk? Mik a férfiak és nők feladatai? Mik az idősek és fiatalok funkciói? Miért fektetünk annyi pénzt és fájdalmat a plasztikai sebészetbe?