Üdvözlöm Önöket! Netteam-DMS ONE Zrt. 1117 Infopark sétány 1.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Főbb változások, újdonságok
Advertisements

A Számlaközpont Zrt. saját fejlesztése, mely az NFÜ által finanszírozott K+F (GOP 1.1.1) pályázat segítségével valósul meg. A projekt fő célkitűzése,
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Intranet portál bemutató
Mobil e-ügyintézési rendszer kifejlesztése
Önkormányzati informatika ASP alapokon
Sokáig tart megtalálni?
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
Elektronikus levelezés
Tanulmányi rendszerek kommunikációs szerepe a felsőoktatási intézményekben. FELSŐOKTATÁS NYILVÁNOSSÁGA KONFERENCIA, 2005.
? ? ? ? ? Bíró Judit. „MINI” Mobil Információ, Naprakész Irányítás Bíró Judit.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
EKOP Elektronikus levéltár
Készítette: Madaras László János ÜK/N/III.
A LEADER és a közigazgatás Készítette: Dr. Tóth Andrea.
A Geofizikai Tanszék története és jövőképe
KINEK ÉS MIÉRT FONTOS AZ IT RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE?
Dokumentumkezelés GTM szeminárium sorozat Kontor 2004 ügyviteli keretrendszer Előadók: Szalontai Zoltán (T-Systems) Albert István (MSDN Kompetencia Központ)
Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Vezetői Információs Rendszer felépítése
1 eEgészség – Digitális Aláírás Előadás a projekt lezárásához „Megbízható harmadik fél szolgáltatás, a digitális aláírás bevezetése az egészségügyi ágazatban”
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
Mi vagyunk a legjobbak zA szakma a kis ujjunkban van. zÉlen járunk a fejlesztésekben. zA mi dolgozóink elégedettek.
Együttműködési lehetőségek és megoldások a foglalkoztatási és szociális terület munkájában Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális.
Ajándékok, amelyek nem kerülnek semmibe
Munkaerő mobilitás Magyarországon
2008. Április 8. Előadó: Schneider Henrik Online alkalmazások e-üzleti használhatósága a PC-s szoftverek kiváltásával.
Szántó Tamás elnökhelyettes PMISZK
A JÜB fogalma és funkciói
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
Orosz-magyar-belorusz-szerb együttműködés a Vajdaságban
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
Dokumentumkezelés Magyarországon
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Innovációs helyzetjelentés Kis Gergely. A K+F ráfordítások a GDP arányában* 2004 (százalék) Mit is mutatnak ezek a számok?
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Egyházi Könyvtárak Egyesülése Pécs, június 28. Szakmai továbbképzés.
ENERVÁLTSÁG hatékonyság csökkentő tényező? RESTART Sári István június
MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
Dokumentumkezelő rendszer javaslat PTR zRt. részére
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
ECM evolúció – a Leitz-iratgyűjtőtől a tanúsított iratkezelésig Ovitas Magyarország Informatikai Kft. Vitéz Miklós Budapest, november 8.
DMS Fórum Kovács Orsolya május 27. A dokumentumkezelés bölcsője és mozgatója - A dokumentumkezelés újjászervezése.
Változások az építőiparban – 2013 Tájékoztató az építésüggyel kapcsolatos jogszabályok január 1-e óta hatályos kivitelezőket érintő rendelkezéseiről.
SIGNUM ….. Fejlesztési dokumentumokat kezelő rendszer Dr. Fenyő Róbert Ügyvezető igazgató.
OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter augusztus 17.
Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Fodor Zoltán elnök Hagyományos iratkezelés az elektronikus dokumentumok világában 2009.
Moderátor: György Tibor személyszállítási és műszaki fejlesztési igazgatóság, titkárságvezető VOLÁN Egyesülés XXII. ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZAKMAI.
2007. szeptember 27. DMS Forte - Dokumentumkezelési újdonságok 1 Az ECM felszínre törése - DMS konvergencia (Enterprise Content Management, Document Management.
2007. szeptember 27. DMS Forte - Dokumentumkezelési újdonságok 1 Nagyvállalati dokumentumkezelés A tartalomkezelés kálváriája ECM/OCR „Játék” a betükkel.
Megjelentek az infokommunikációs pályázatok
Ajánlat, szerződés, számla dokumentumok egységes kezelése
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
<Fejléc - Előadás címe>
A munkaerőpiac mai kihívásai
Informatikai rendszerek lassulása - a tervszerű archiválás hiánya?
„HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ”
A KRÉTA rendszer.
A civil szféra szerepe a közigazgatás jövőjében
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Elektronikus folyóiratok archiválása és nyilvántartása: EPA 2.0
I. Plenáris Ülés november 29.
Az Ericsson a rendszervál(asz)tásban
Előadás másolata:

A XXI. század hivatala – modernizáció, e-közigazgatás lehetőségei nemzetközi kitekintéssel Üdvözlöm Önöket! Netteam-DMS ONE Zrt. 1117 Infopark sétány 1. Varga László operatív igazgató

Engedjék meg hogy nosztalgiázzak egy kicsit, hiszen ugyan nem mondhatjuk el hogy a konferencia sorozat elejétől, de 2006-tól jelen vagyunk a rendezvényen és reméljük hogy sokáig leszünk is. Mik történtek illetve mik vannak most. AKTUALITÁSOK (folyamatos jogszabályi változások, válság, pénz elvonás, hatáskör elvonás) Folyamatosan alkalmazkodni kell! Nemcsak a politikai helyzet és a jogszabályi környezet, de a TECNOLÓGIA és a MUNKAKULTÚRA is változik. Írógép – számítógép, posta - internet

A technikai feltételek adottak míg humán erőforrás tekintetében van hova fejlődnünk. Mi a helyzet az informatikán belül egy kisebb szegmensben milyen változások történtek az utóbbi időben. Megváltoztak az információs csatornák Megváltoztak az információhordozók Változott az ügyintézési igény A versenyképesség más teljesítményt követel meg. A gyerekek már úgy hagyják el az általános iskolát hogy kezelik a gépet….. Elektronukus cégeljárás céges adóbevallást objektív felelősséghez tartozó eljárás – 90 nap 5 nap – Közöségi portál – Facebook -Ausztrália kormány Elektronikus aláírás, elektronikus számla, szerződéskezlés, nyilvántartáskezelés A mobilinternet eközben hihetetlen ütemben terjed - 2010 végén már több mint egymillióan neteztek mobiltelefonról vagy mobilinternet-kártya segítségével -, s ennek következtében az eszközök piacán is "forradalom" zajlik

Hivatali kapu Egy most futó kerületi Önkormányzatnál lévő projektünk, ahol iratkezelőt cserélünk A hivatali kapu (HKP) a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer (Központi Rendszer, KR) része. A HKP-n keresztül az igénybevevő szervezetek hitelesen tudnak fogadni elektronikus üzeneteket, illetve a hivatalok elektronikus üzenetei a hitelesen azonosított ügyfelekhez (állampolgár vagy hivatal) eljuttathatók. Hivatali kaput azon szervezetek használhatnak, akik csatlakoznak a központi rendszerhez. A csatlakozás során a hivatalok „regisztrálják” ügyintézőiket. A HKP-hoz hozzáférési joggal rendelkező ügyintézők azonosítása ügyfélkapu-regisztrációval történik, ezért a hivatali kapu használatának alapvető feltétele az ügyintézők számára az ügyfélkapu-regisztráció (https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyfelkapu).

Archiválás, iratdigitalizálás, a teljes körű elektronikus dokumentum menedzsment jegyében: vállalati piac (Lufthansa Sys., központi közigazgatás tapasztalatai OH-s új fejlesztés Vonalkódos szkennelés Office integráció (verziózás, outlook) Jóváhagyás

Mobil technológián történő megjelenés: Outlook felületen megjelenés:

Scan what you need and when you need! Hajlamosak vagyunk túlzásokba esni? Kell-e mindent szkennelni? Digitalizáljunk-e visszamenőleg? Komolyan gondoljuk? Szeretünk feleslegesen dolgozni? …5%... Scan what you need and when you need!

Cégünk több mint 10 éve támogatja az intézmények és vállalatok munkáját a dokumentumkezelés területén. 3500 referenciát Nem csak terméket hanem módszertant Nem csak egy szoftvert hanem megoldást kinálunk Bízom benne hogy ebből a tudásból tudunk valamit átadni. Kollégáink folyamatosan részt vesznek az új szakmai anyagok kidolgozásában, így az ügyiratkezelői kézikönyv megírásában is.

Garantált, folyamatos ügyfélszolgálat Évente 2-3 új verzió 1-5 skálán értékelhető szupport rendszer IDSZSZ IVSZ védjegy

területfoglalási kérelem elektronikus személyigazolvány – ügyfélkapu hivatalok egymás között hivatali kapcsolat – hivatalos átadások – átvételek 3 oldalas előterjesztés 1500 oldalas – ssl irattár digitalizálás – vonalkódos szkennelés – meta adatokat rögzítünk   Az önkormányzatokat az informatikai rendszerek szempontjából mindenképp szegmentálni kell! Egy kisebb 3000 lakossal és egy 100.000 Gondolják át, hogy 2 fős cég hogyan segítsenek – informatikai beruházások support szerződéssel rendelkező ügyfelek Support oldal - kiértékelések Aktuális beszedtém a jegyzők körében 1-2 új Hivatali kapu, digitalizálás szakmai munka, frissítések vállalati piac, központi közigazgatás, kisebb városok hivatali kapu, jogszabályi változás, közösségi média ausztráli facebook, rendőrségi gyorshajtás Szakértők, partnerek, tapasztalatok, faluból elmennek szolgáltatnák, nincs munkakör számítógép nélkül