A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
Szeretem a könyvtáram!.
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Kertvárosi Általános Művelődési Központ Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Tatabánya 25 év
„Hull a pelyhes fehér hó…”
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
Elfogadlak Alapítvány
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
Készítette:Tóth Nikolett
Tehetségazonosítás gyakorlata
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Orosz szépkiejtési verseny
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Kőröstetétlen.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Nemzetközi Könyvajándék Nap Bethlen Gábor Általános Iskola Székelyudvarhely.
Nemzetiségi hagyományok:Húsvéti népszokások Témahét.
Gőzerővel dolgozott mindenki. A művészek dolgoztak lelkesen, a kréta fogyott rendesen!
A matematikatanítási kutatások néhány kutatás-módszertani kérdése Mennyire zavarja az oktatási folyamatot az oktatási kísérlet? Dr. Munkácsy Katalin ELTE.
December.
A szőlő a művészetben.
Saját modul megvalósítása DROGPREVENCIÓ as tanévben Készítette : Szegedi Károlyné.
Fényképalbum Karácsony a felső tagozaton december 20. Forrás: Kécskei Krónika.
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április 1 MIT KEZDÜNK AZ EU-VAL? Az unió megjelenési formái az oktatási intézményekben.
1 „Komplexen funkcionáló Zala megyei tehetségeket segítő program” Projektnyitó konferencia szeptember 23. Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete.
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
Tanulói lemorzsolódás 2009/2010. tanév. A 2008/2009. tanévben tanulóink közül 42 fő bukott meg (tavaly 45). Közülük 2 tanuló bukott 3 vagy több tárgyból,
as tanév 1. félév beszámolója.
Szárföld. A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
NATURLAND A KÖRNYEZETÉRT Szerző: Parászka Előd Irányító tanár: Leopold Anna Mária 2009 Salamon Ernő Gimnázium Gyergyószentmiklós.
Édességek szőlőből.. Decemberben már megismerkedtünk különböző karácsonyi szőlős süteményekkel, melyekből anyukánkkal és nagymamánkkal otthon el is készíttettünk.
Készítette: Bacsó Beáta
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Mottó „A tanítvány nem pohár, amelyet meg kell tölteni, hanem fáklya, melyet lángra kell lobbantani.” (I. Tamm)
Alapiskola A szentpéteri iskolákról, illetőleg keletkezésükről néhány adat áll csak rendelkezésünkre ig csupán egy tanteremből állt az iskola. A.
Volt egyszer egy karácsony…
Diáktalálkozó Dél-alföldi Zöld Diákparlament I. ülése 2009-ben az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola szervezésében célunk, hogy a Zöld Diákparlament.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
PROJEKT OKTATÁS.
Szent István Gimnázium
Diákparlament E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Adventi forgatag December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal.
MOLDVA.
Székelykeresztúr Március 15.. Sokan gyűltek össze Székelykeresztúr központjában az 1848– 49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett.
ÖKO ISKOLA 2008 tavaszától Környezettudatos élet: Kiállítások, rendezvények Túraversenyek, kirándulások.
Alliance Francaise-Debrecen Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola.
 Sajó Képzési és Humán Fejlesztési Központ Alapítvány  Bükk 900 Természetbarát Egyesület Jókai Mór Református Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános.
Diákönkormányzat beszámolója 2009/2010 tanév Alakuló megbeszélés Elnök: Túrós Kata Elnök: Túrós Kata Elnökhelyettes: Raffay Norbert Elnökhelyettes:
A Biztonságos Böngészés Program március. 2 Az internet csodálatos dolog és nélkülözhetetlen eszköz MI A PROBLÉMA?
Az intézmény alapadatai fenntartó: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, 1051 Budapest, Nádor u.32. működtető: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata,1145.
Iskolatörténet vázlatokban… B.K.M. (35 év rövid története)
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
Tovább együtt eredményesen … A FELSŐ TAGOZAT ÍGY.
Sajómenti Népművészeti Egyesület Kazincbarcikán 2004-ben egy népművészeti kiállítás kapcsán vetődött fel annak a gondolata, hogy legyen egy egyesület,
“Ne csak az angolt magold, hanem a What’s your német!” Kampány a német nyelv- és kultúra népszerűsítéséért.
Dánia.
A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
Zalabéri Általános Iskola és AMI Diákönkormányzata ZaDök
Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola Budapest
Előadás másolata:

A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN

Előkészületi munkák:

Tanteremek díszítése LUFIFESTÉSLUFIFESTÉSFaliújságFaliújság

Tanári szobát és az iskola folyosóit is díszítették a diákok az ünnepre Közös festett kép készítése-melyet az aulában helyeztünk el

Lufikra rajzolták a figurákat, illetve különböző technikákat alkalmazva jelenítették meg (Pl.:üvegfestés)

Az évfordulóra egy kis dalt komponáltak a gyerekek

Készültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokbanKészültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokban Körtáncot gyakoroltakKörtáncot gyakoroltak Készültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokbanKészültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokban Körtáncot gyakoroltakKörtáncot gyakoroltak

Elérkezett az ünnep. Minden gyerek nagyon várta.

Aszfaltrajz versennyel indul a program.

KÖZBEN TÖBBEN A KISEBBEK, KÉPESLAPOT TERVEZTEK SZÁMÍTÓGÉPPEL A legsikeresebbnek ítélt képeslapA legsikeresebbnek ítélt képeslap

Egy alsós diák alkotása

Közben az iskola konyhájában elkészítették a születésnapi tortát. Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával.Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került. Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával.Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.

ÍME A FINOM TORTA

Az ünneplés csúcspontja következett.

Először a születésnapi ének emelte a hangulatot melyet először a szerzők mutattak be, majd közösen énekeltek a résztvevőkkel.melyet először a szerzők mutattak be, majd közösen énekeltek a résztvevőkkel.

Az angol mesejáték következet, nagy sikert aratott.

Végül egy körtáncra invitáltak mindenkit a táncos lábú 8. osztályos lányok.

A moldvai körtáncba, a végére már mindenki bekapcsolódott. Nagyon jó hangulatban, a feldíszített szüli napi torta elfogyasztásával zárult a rendezvény.