Készítette: a Dalai Láma

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Készítette: Sábián Róbert
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Gyermeked kérései
Sikeres emberek.
Az agyunk tornáztatása fontosabb torna mint az izmaink tornáztatása. Amint öregedünk, fontos, hogy agyunkat formában tartsuk. A mondás így szól: „Ha nem.
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Gondolatok a barátságról
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Kérlek, koncentrálj erősen!
“ Békés együttélésre jutottam az idővel : ő sem követ, én sem szaladok el előle, egy napon találkozunk..." Mario Lago.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Most egy kis teszt következik
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Kína hegyes tájai Kínai tanácsok.
Névnapodra Szeretettel!
Védőangyal!.
Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza.
A legerősebb kívánság      .
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Olvasd lassan és csendben!.
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
A BOLDOGSÁG TITKA.
Három kérdés Problémamegoldás.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Horoszkóp teszt!.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
A pontos idő: 18:58.
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Énekel: Zdenka Lorencová
Személyiségteszt.
Miért aggódsz?.
Kis történet kedves embereknek!.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Hogyan tanulok? 5/8.
Tantra Indiából
Tibeti személyiségteszt
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Előadás másolata:

Készítette: a Dalai Láma Személyiségteszt Készítette: a Dalai Láma

Valódi személyiséged megismerheted Valódi személyiséged megismerheted!!! Csak 4 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni. Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább…

Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod.   Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat.   Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

KEZDÉS ELŐTT KÍVÁNJ VALAMIT !!! Írd fel a kívánságod egy papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább...

A kapott sorrendben válaszold meg a kérdéseket! VIGYÁZAT !!! A kapott sorrendben válaszold meg a kérdéseket!   Csak 4 kérdés van, de ha már előre utánanézel az eredményeknek, a válaszaid nem lesznek őszinték!!! Szóval véletlenül se nézz előre a válaszoknak!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

Fogj egy ceruzát és a papírlapodat, és arra írd fel a válaszaidat!   A teszt végén lesz rájuk szükséged. Ez egy becsületes kérdezz-felelek teszt, ami majd sokat elárul A VALÓDI ÉNedről. Érzésed szerint válaszolj a kérdésekre!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe! Tehén Tigris Birka Ló Malac Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) a.) Kutya b.) Macska c.) Patkány d.) Kávé e.) Tenger Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdés Gondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!! (Minden emberhez csak 1 színt társíts!) a.) sárga b.) narancssárga c.) piros d.) fehér  e.) zöld Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Végezetül írd fel a kedvenc számodat, és a kedvenc napodat a hétnek! 4. kérdés Végezetül írd fel a kedvenc számodat, és a kedvenc napodat a hétnek! Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Kész vagy??? Kérlek légy biztos abban, hogy őszintén válaszoltál a kérdésekre, és a válaszok a valóságot tükrözik!!!!

Utolsó esély.... Ha a válaszaidat szeretnéd még egyszer átnézni, nyomd meg az “Esc“ gombot és indítsd újra a diavetítést! Minden válaszod rendben van ??? Akkor egérkattintással lépj tovább….

Most már megnézheted az eredményeket. De előtte: Ismételd meg a kívánságodat!!! Írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

Megoldás: 1. kérdés Ez a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben: Tehén = KARRIER Tigris = BÜSZKESÉG Birka = SZERELEM Ló = CSALÁD Malac = PÉNZ Írd fel a papírlapra a piros betűs fogalmakat az állatnevek mellé! Az általad írt sorrend mutatja meg, hogy mi hányadik helyen áll az életedben. .... egérkattintással lépj tovább !!!

2. kérdés A kutya leírása: A TE SZEMÉLYISÉGED A macska leírása: A partnered személyisége A patkány leírása: Az ellenségeid személyisége A kávé leírása: Megmutatja, milyen vagy az ágyban A tenger leírása: Megmutatja, milyen életet élsz. Az eredményeket írd fel a tulajdonságok mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

3. kérdés Sárga: Ez az ember sosem fog elfelejteni. Narancssárga:   Narancssárga: Ezt az embert tartod a legjobb barátodnak. Piros: Ezt az embert igazán szereted. Fehér: Ez az ember a te lelki társad. Zöld: Erre az emberre egész életedben emlékezni fogsz. Az eredményeket írd fel a nevek mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

4. kérdés Küldd el azt a tesztet legalább annyi embernek, amennyit felírtál kedvenc számodnak,   és a kívánságod a hétnek azon napján fog teljesülni, amelyiket felírtad a kedvencednek. Ezt a tesztet készítette: a Dalai Láma A Millennium évében. Gondolkodj el egy kicsit az egészen! Egérkattintással érsz a végére...

Vége… Ezt az e-mail-t ne töröld ki, hanem 96 órán belül küldd tovább. Egy fantasztikus meglepetésben lesz részed. Ez igaz !!! …még akkor is, ha te nem hiszel benne !!!! Vége…