(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A víz ökölógiai ismertetője
Advertisements

Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Feltehetek egy kérdést?
Sikeres emberek.
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A pillangó és a virág.
A vízhordó története.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Az Élet Vonata.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
“13 tanács egy életre".
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Egy kis gesztus.
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Feltétel nélküli szeretet
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
Káosz a házban! Egy csaj története. Éppen Violett ajtaján léptünk be amikor…
Fülemüle informatika verseny
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A legerősebb kívánság      .
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
A GÖDÖR.
A vízhordó története.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Olvasd lassan és csendben!.
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Kőbe vésve ....
Az élet.
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Mi így gyűjtjük a szemetet
Pozitív gondolatok.
A kis gömböc.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
A vízhordó története.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Olvasd lassan és csendben!
Az öregség filozófiája
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Miért aggódsz?.
Bölcsességek, aforizmák
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.
Előadás másolata:

(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint) HiFiSziElKó (Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)

Mi a HiFiSziElKó ? Azok pártján állok akik túllépték az 50. életévüket. Akik még nem, azok ne nevessenek hanem csak reméljék, hogy egyszer majd ők is megélik azt a kort! Ime a betegség nevének eredete: (A Hiányos Figyelem Szindromája Előrehaladott Kórban) Hogy jobban megértsed:

Tegnap elhatároztam, hogy megmosom a kocsimat. Útban a garázs felé meglátom a leveleimet a konyhaasztalon. Jó, hadd vessek rájuk egy pillantást, hátha valami sürgös dolog is van köztük. Leteszem az autókulcsokat az asztalra a levelek mellé és meglátok az asztalon néhány kifizetésre váró számlát és egy csomó reklámlapot amit elhatároztam, hogy a szemétbe dobok de a szemetes kosár tele volt! Visszatettem a számlákat azzal a gondolattal, hogy leviszem a szemetet. Mivel a papirokat tartalmazó konténer éppen a bankautomata mellett van, úgy gondoltam, hogy okosabb lenne előbb a számlákat kifizetni.

Letettem a szemetet, felvettem a számlákat és elindultam. Vajon hol van a bankkártyám? Ah, a tegnap viselt ruhám zsebében! Elhaladva az asztal mellett, az előbb kinyitott kólás dobozt vettem észre. Megmelegedett … Megyek a bankkártyámért, de előbb a hűtőbe teszem a kólát. A konyha felé menet észreveszem a kókadt növényeket; meg kellene locsolni őket! Leteszem a kólát a konyhaasztalra és láss csodát, megtalálom a tegnap óta keresett szemüvegemet!

Legjobb lesz ha előbb a virágokat öntözöm meg, majd a szemüvegemet visszaviszem az iróasztalra. Visszateszem a szemüveget a konyhaasztalra, vizet teszek egy edénybe amikor meglátom a TV távirányitót is. Vajon ki hagyta a konyhában. Este ha TV-t szeretnénk nézni senkinek sem fog az eszébe jutni, hogy a konyhában keresse. … Jobb ha visszaviszem a nappaliba. De előbb megöntözöm a virágokat. Öntözés közben kiloccsan a víz a parkettre. Leteszem a távirányitót és hozok egy rongyot , hogy feltöröljem a vizet.

Az előszobán áthaladva arra gondolok, hogy kicserélhetném a képrámát. Tovább megyek, de már nem tudom mit is akartam tenni … A nap végén: - Az autóm nincsen lemosva, - A számlák kifizetetlenek, A doboz kóla a konyhaasztalon, A virágok nem kaptak elég vizet, A szemetes kosár tele van,

Tudnál segiteni? - Hol van a bankkártyám ? - Nem találom a távirányitót!? - Vajon hova tettem a szemüvegem!? - Az autókulcsaimat elnyelte a föld! A nap végén sehogyan sem fér a fejembe, hogyan voltam elfoglalt egész nap ha nem csináltam semmit és miért vagyok kutyafáradt! Ráébredek, hogy súlyos az helyzetem és orvoshoz kell forduljak, de előbb megnézem a többi levelem is …. Tudnál segiteni?

Az öregség elkerülhetetlen; A bölcsesség csak egy lehetőség; Küld el ezt a levelet akinek akarod, mert én már nem emlékszem, hogy kinek küldtem el … Ne küld vissza mert lehetséges, hogy újra megkapod tőlem! Ne nevess ha veled még nem történt meg, holnap rajtad a sor!!! Az öregség elkerülhetetlen; A bölcsesség csak egy lehetőség; Az önirónia viszont egy terápia!

De kivel is társalogtam ???