FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég 2002. Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Az ár Felépítése, képzése.
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
2010-es Nyári Kampány Vitality.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
1. 2 a gyártók & fogyasztók igényeinek összehangolása a hatékonyság növelése az elérhetőség javítása szakértői szolgáltatás biztosítása vásárlói igények.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
WorldVentures – Vállalati információk Alapítási év: december Alapítási év: december Vállalati központ: Dallas, TX Vállalati központ: Dallas,
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Karrier.
Üzleti terv bemutatása
Ezek a stratégia elemek sorban
Előadás másolata:

FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot

A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig túlsúlyos.

Robbanó ágazat! Egészség & Wellness A következő 1 Trillió dolláros iparág Becslések szerint az iparág a mai 300 billió dollárosról 2012-re egy trillió dollárosra fog nőni Az emberek olyan termékeket akarnak, amik segítenek nekik… – abban, hogy egészségesebbnek érezzék magukat – hogy jobban nézzenek ki – hogy leküzdjék az öregedés ellen vívott csatát

Hogyan tudunk segíteni? Majdnem mindenki szeretne jobban kinézni és jobban érezni magát Az emberek 50%-nak nagyobb anyagi biztonságra van szüksége Gyúrd össze ezt a kettőt a NexEurope lehetőségével

A NexEurope lehetősége Kiváló termék Kiváló lehetőség A megfelelő időben! NexEurope – a megfelelő otthoni üzlet

Eszközök és rendszerek, amik segítenek az üzletépítésben!

A NexEurope lehetősége A NexEurope disztribútorai kitűzik saját bevételi- és üzleti céljaikat és azok tükrében dolgozva HAT bevételi forrásból generálják a bevételt.

A hat bevételi forrás BV – egy pontrendszer, ami a kiskereskedelmi eladásaidból, a disztribútorszponzorációidból és a teljes organizációd növekedéséből generálódik. Hat bevételi forrás A fix szervezeti körjutalékok Növekvő leadership bónuszok Direkt eladás & illesztett bónuszok Azonnali kiskereskedői profitok Kedvezményezett fogyasztói program Feljogosított kereskedői program

A NexEurope ajánlatai…2 megmaradó bevétel A fix szervezeti körjutalékok Jobb Team Bal Team Bináris - Építs ki 2 teamet TE BV = kör Kör = 90€ A leginkább javadalmazó és a leglukratívabb javadalmazási terv, ha jól alkalmazzuk

A Bináris Terv Ereje TE 8190 ember 2 termékünket használja Ezek a számok matematikailag generált számokon alapulnak és nem reprezentatívak egyéni jövőbeli bevételek tekintetében.

Leadership Bónusz A 3. általad szponzorált személlyel kezdődik… Keress 2,90€-től 5,80€-ig a havi autoshipeken

2. - Leadership Bónusz 3.-kal Kezdődik a

Leadership Bónusz Keress 2,90€-től 5,80€-ig 8190 személyen 8190 x 2,90€ = 23,791€ / hó egészen… 8190 x 5,80€ = 47,502€ / hó Ezek a számok matematikailag generált számokon alapulnak és nem reprezentatívak egyéni jövőbeli bevételek tekintetében.

Direkt Eladási Bónusz Itt látható, hogy működik a Direkt Eladási Bónusz Advanced disztribútor Advanced-et nevez be: 36€ Advanced disztribútor Basic-et nevez be: 18€ Basic disztribútor Advanced-et nevez be: 18€ Basic disztribútor Basic-et nevez be: 10,80€

Azonnali kiskereskedői profit Minden NexEurope disztribútor egészen 85%-ig részesül a haszonból az egyes kiskereskedői eladások után – Napi kifizetés.

Kedvezményezett Vásárlói Program A kedvezményezett vásárlók automatikusan havi szállítmányt fogadnak a NexEurope termékeiből kedvezményes viszonteladói áron, mialatt a nagykereskedelmi profitot és a BV-t megtartják. A kereskedelmi profitot – naponta fizetik.

Feljogosított Kereskedői Program A Feljogosított Kereskedői Program célterületei a szalonok, fitness központok, egészségügyi termékeket forgalmazó üzletek, gyógyfürdők, stb. Ezek a nagykereskedelmi eladásaikat kiskereskedelmi profittal végzik; te nagykereskedői profithoz és BV-hez jutsz! A kereskedelmi profitot – naponta fizetik.

Sikertörténetek Siker, Szabadság & Plusz Bevétel! Az új BMW-jüket EGY ÖSSZEGBEN fizették ki NexPay kártyával! Marci Prater, TX megszerezte az álomautóját (Hummer H2)

Csatlakozz a csapathoz! Fektess be az érzelmi, fizikai és anyagi szabadság új szintjének ígéretébe. Kezdj el egy új jövőt építeni

Válaszd ki a csomagod és figyeld, ahogy nő az otthoni üzleted! Nex Basic csak 155€ Nex Advanced 385€ Könnyű a kezdés…

További információ és rergisztráció segítség: Fülöp Richárd és Balogh Eszter +36/30/