Miért döntenek üzletemberek a Botanoo mellett?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bizonytalanság és a kockázat
Advertisements

Shanghai Stock Exchange - SSE -. AZ SSE TÖRTÉNETE CÍMSZAVAKBAN •1990. november 26-án alapították •2004-re több, mint 37 millió befektető és 837 vállalat.
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?... MÜANYAG ÜVEGEK.
Zéró CO2-Fenntartható Építészet ZÖLD BERUHÁZÁSI RENDSZER Dióssy László címzetes egyetemi docens szakállamtitkár Budapest november 5.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság éve december 15. Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde.
4. Marketing előadás 2009.Március 4. A szervezetek beszerzése- a vállalatok „fogyasztói magatartása”
A cégértékelési módszerek elméleti háttere és gyakorlati alkalmazása
Tőzsdei befektetések A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. Árutőzsde Értéktőzsde - értékpapírtőzsde - devizapiac Hatással van napi életünkre.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
Concorde Hozamfizető Származtatott Befektetési Alap (EUR)
A TESZÖV Energia-beszerző Konzorcium FÖLDGÁZ 2010/2011/2012
Leukó Ferenc Vezetői coaching.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
ÚJ KIHÍVÁSOK, ALTERNATÍVÁK A FENNTARTHATÓSÁG ÚTJÁN „LEGYEN SZÍVÜGYÜNK A FÖLD!” Nukleáris energiatermelés a fenntarthatóság jegyében Bátor Gergő.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A nemzetközi üzleti élet etikája
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Magyarország ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk.
Amikor nem kell biztosíték: tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, március 21.
Amikor nem kell biztosíték: tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Pécs, február 28.
Tőkefinanszírozás biztosíték nélkül Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 15.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
Luxemburg, Málta,Hollandia
Török József Üzletfejlesztési igazgató Szombathely, április 10. Tőkefinanszírozás.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
GENERÁCIÓS VAGYONTERVEZÉS
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 29. Tőkefinanszírozás.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, május 15. Tőkefinanszírozás.
Venni vagy eladni? Részvénybefektetések az intézményi befektető szemével Horváth István, CFA K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.
Vállalatérték-élet pálya szakaszok
© 2007 GKIeNET Kft. A környezettudatosság és informatika Lőrincz Vilmos.
Energiahatékonyság és fenntartható fejlődés
Tudásalapú társadalom és fenntartható fejlődés a globális felmelegedés korában Milyen globális és európai kihívásokra kell válaszokat találnunk? Herczog.
1 A CO 2 KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG ÜGYLETEK ELSZÁMOLÁSA - tájékoztató a befektetési szolgáltatók részére október 15.
Horváth István, CFA K&H Befektetési Alapkezelő Zrt.
AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁS VESZÉLYE ÉS A HAZAI KLÍMAPOLITIKA Szabó Imre miniszter Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium február 27.
Laufer Tamás, IVSZ elnök Elvándorol a szakma?
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
1095 Budapest, Mester u. 4. HUNGARY Érdemes-e szénhidrogént kutatni Magyarországon? - szénhidrogén-bányászati, vállalkozási szemszögből Dr. Tóth Tamás.
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
SCBK Befektetés. SCBK Megtakarítások A Magyar lakosság 7-szer több pénzt tart bankbetétben, mint befektetésben Bank betét Pénzpiac A megtakarítások fő.
mint ami mások szerint szükséges!
Zsembery Levente vezérigazgató
A vezető személyisége – a ma követelményei és a holnap kihívásai.
A következő kérdések a mai gyerekekre vonatkoznak:  Felkészíti-e az iskola a gyermekeinket a való világra?  Kapnak-e.
A tőkebefektetés 50 árnyalata Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, december 11.
Az energiakaland oktatási program
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
A Tőzsde és ami mögötte van Előadó: Pál Árpád. Piacok Értékpapírok piaca  elsődleges  másodlagos Időtáv szerint  pénz piac (ideiglenes újraelosztás)
Crowdfunding Dobozi Sándor Executive Vice President GCT Holding.
Energetikai gazdaságtan
Vállalati terv bemutató
Üzleti terv bemutatása
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
Cégnév Üzleti terv.
Előadás másolata:

Miért döntenek üzletemberek a Botanoo mellett?

A világ leg sikeresebb embereinek közös vonásai Tájékozottság Aktuális trendek felismerése Gyors döntéshozatali készség Megfelelő kockázatvállalás Pozitív jövőkép A „miértek” és a „hogyanok” egyensúlyban tartása Piacvezetői szemléletmód

Ahogyan az üzletemberek gondolkodnak Kockázat Megtérülési idő Várható nyereség

A világ 3 Pénzügyi területe Tőzsde Ingatlan Business

Trendek azonosítása a klímakatasztrófa évszázadában Kyotói egyezmény 16 millió hektár erdő kivágása évente 8 millió hektár termőföld erózió 8 milliárd tonna CO2 kibocsátás eddig 2011-ben 4 milliárd szénegyenértékű energiafelhasználás eddig 2011-ben. 950milliárd szénegyenértékű napenergia érkezett eddig 2011-ben a földre. Másodpercenként 1 emberrel nő a föld lakossága, akik újabb energia felhasználók.

Milyen nagyságú a CarbonCredit üzlet a világon? A jövő sikerterméke a tőzsdén a Carboncredit! Carboncredit tőzsdék a világon: 1. Chicago Climate Exchange 2. Nord Pool 3. European Climate Exchange 4. PowerNext 5. European Energy Exchange A Carboncredit ma már több trillió dollár nagyságú üzlet a piacokon.

A karbonkredit H1-es árfolyamgrafikonja

Kockázatok A carboncredit termelő vállalatokat a legszigorúbb ENSZ előírások szabályozzák és felügyelik. A cégek átláthatósága, ellenőrizhetősége, tranzparensége kimagasló mértékű. Kockázata megegyezik a tőzsdei kereskedések kockázatával, viszont a felvevő piaca folyamatosan növekszik.

Megtérülési idő: +20% nyereség a Carboncrediten 2011-ben 4 hónap alatt!

Vízió Minden befolyt összeg, valamilyen módon azt a bolygót védi, amelyen élünk. A cég a következő 40 évre tervez és a termék a következő 40 év tőzsdei sikerterméke lesz! Magyarországon az emberek több mint 90%-a nem ismeri ezt a terméket, amely jól mutatja az óriási piaci potenciált!

Kik érdekeltek ebben az iparágban? Sir Richard Branson (Virgin group) 3 billió us dollar befektetés a megújuló energiaforrásokba. www.carbonwarroom.com Virgin Earth Callenge

Al Gore Amerikai politikus, üzletember és Nobel-békedíjas környezetvédelmi aktivista USA volt kongresszusi és szenátusi képviselő „The Global Warming” www.climatecrisis.net 2011-ben komoly érdekeltségei vannak a megújuló energiaforrás Iparágban.

Bill Gates A világ 2. leggazdagabb embere. A Microsoft alapítója A jövő üzletét a megújuló energia iparágban és a CO2 businessben látja.

Warren Buffett A világ 3. leggazdagabb embere Vagyonának egy nagy részét ma már a megújuló energiaforrások iparágban helyezi el.

Az üzlet olyan nagy, hogy mi mindannyian elférünk benne! 2011-ben már minden magánszemélynek lehetősége van részt venni ebben az iparágban. Nem szükséges milliárdosnak lenned ahhoz hogy részese légy a jövő egyik legnagyobb üzletének!

Mi a véleményed az alábbi grafikonokról?

Részese voltál az elmúlt időszak nyereségeinek? Arany Olaj Ezüst …stb…stb…stb MIÉRT NEM????

Az információs korban a legnagyobb érték IDŐBEN MEGSZERZETT TUDÁS CarbonCredit - MI AZ???? „Ha valamiről nem hallottunk, vagy valamit nem értünk, attól az még működik…! „ Kajárik Béla

NAPONTA EZREK KERESKEDNEK A CARBONCREDITTEL! A piac nélküled is működik, de TE is részt vehetsz a folyamatokban. Emberek ezrei, akik megfelelő időben értesülnek a jövő nagy üzleteiről, már döntöttek! Üzlet és egyben pozitív küldetés.

TE is az információs korban élsz! A jelenlegi tudásod birtokában dönt ésszerűen. Mérlegeld a kockázatokat és a lehetséges hozamokat. Az iparág már kitermelte az első milliárdosokat! A részesedésed óriási lehet. A Botanoo a lehetőség a ma környezettudatos emberének.

A jelened és TE magad A jelenlegi saját életed, a múltad döntéseinek az eredménye. A jövődet nem mások, nem a körülmények alakítják, hanem te magad! Minden sikeres ember jellemzője, hogy kezébe veszi az életét. Amit ma döntesz, azzá válsz a jövőben! Dönts úgy hogy elégedett és büszke lehess arra a döntésre, amit ma hoztál meg !