Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Ami a Tiéd.
A HÁROM FA.
A négy gyertya.
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Jó szórakozást kívánok mindenkinek;
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Sikeres emberek.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
A M E R C É D E S.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Igaz történet karácsony előttről
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
ÉLET Click to advance slides.
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Ki legyen a főnök?.
Éva az Úrhoz.
Lecke a vad- ludaktól Ismertelen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben.
‘tehát mosolyogj egy kicsit’
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Kutyákról és emberekről….
Hogyan legyél boldog “Mosolyogj” Mosolyogj néha, mert ha mosolyt mosoly után küldesz, akkor rövidesen ezer meg ezer mosolyt fogsz látni. ‘tehát mosolyogj.
AZ ÉLET PILLANATAI.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
A vízhordó története.
Lecke a vad- ludaktól Ismeretlen szerző Kattintással válts ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Adventi négy gyertya.
készítette: Lévai Gabriella 11.m
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Az élet.
Michal Snunit A lélekmadár
Lecke a vadludaktól.
A négy gyertya.
Lecke a vad-ludaktól.
All we love, we left behind
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
A vízhordó története.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Jó reggelt! Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot.
Egy virágcserép és a sör története
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Miért aggódsz?.
Kis történet kedves embereknek!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Énekel: Zdenka Lorencová
Előadás másolata:

Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra és felfalta! Ücsöröghetnék Én is egész nap Nem téve semmit? Persze, Miért ne Ahhoz, hogy csak ülj és ne csinálj semmit, Nagyon magasan kell ülnöd...

A lószar is feljuttathat a csúcsra, de nem képes ott tartani... Menedzser Lecke - 2 Hát miért nem eszed meg néhány bogyómat? Tele vannak tápanyaggal! A pulyka felcsipegetett párat a bogyókból, és rájött, hogy ez elég erőt ad neki, hogy elérje a fa alsó ágát. A következő napon, miután valamivel több ló- szart evett, elérte a második ágat is. Végül két hét múlva büszkén feltelepedett a fa csúcsára. Hamarosan észrevette egy farmer, és lelőtte a fa tetejéről! Annyira szeret- nék feljutni ennek a fának a tetejére, de nincs hozzá elég erőm A lószar is feljuttathat a csúcsra, de nem képes ott tartani...

Menedzser Lecke - 3 Ahhoz, hogy FŐNÖK legyél, nincs szükséged Amikor a testet megteremtették minden testrész FŐNÖK akart lenni. Az agy azt mondta, “Nekem kell lennem a FŐNÖK-nek mert én ellenőrzöm minden reakcióját és működését”. A lábak így szóltak, “Nekünk kell a FŐNÖK-nek lennünk, mert mi Cipeljük, és juttatjuk el az agyat oda, ahova menni akar”. A kezek azt mondták, “Nekünk kell a főnöknek lennünk, hisz mi csinálunk minden munkát és mi keressük a pénzt”. És ez így ment tovább a szívvel a tüdővel, a szemekkel, míg végül a segg szólalt fel. Minden testrész csak nevetett azon az ötleten, hogy a segg legyen a FŐNÖK. Így a segg besztrájkolt, lezárta magát, és megtagadta a munkát. Rövid időn belül A szemek keresztbe álltak, a kezek ökölbe szorultak, a lábak megmerevedtek, a Szív és a tüdő pánikba estek, és az agy belázasodott. Végülis úgy döntöttek, hogy a segg legyen a FŐNÖK, tehát az egységes döntés megszületett. Az összes többi testrész tette a dolgát, míg a FŐNÖK csak ült, és adta ki a szart! Ahhoz, hogy FŐNÖK legyél, nincs szükséged agyra, bármilyen segg megteszi...

Menedzser Lecke - 4 1 2 3 1. Nem mindenki ellenséged, aki leszar A kismadár dél felé repült a tél elől. 1 Ahogy ott feküdt, egy arra járó tehén egy adag trágyát pottyantott rá. Ahogy a fagyott a tehénszar, alatt feküdt, kezdett rájönni, milyen jó is ott. A trágya épp’ kiolvasztotta. Ott feküdt a melegben boldogan, és örömében Rövidesen énekelni kezdett. 2 Nagyon hideg volt, a madár megfagyott, és leesett egy nagy mező közepén. Egy arra járó macska meghallotta a madáréneket, és elindult megkeresni. A hangot követve megtalálta a madarat az adag trágya alatt, azonnal kikapta onnan, és megette! 3 1. Nem mindenki ellenséged, aki leszar 2. Nem mindenki a barátod, aki segít kimászni a szarból 3. Ha nagy szarban vagy, fogd be a szádat!