Értékesítési party 2012/1-es kampány. 1. szint2. szint3. szint Csak 125 Ft-ért a Tiéd lehet! Stílusos, kötött, téli sapka (8860 9) Stílusos, kötött, téli.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az internetezők véleménye a magyarországi vállalatok ügyfélkezeléséről. Az Infoteka Kft. – a Sugar CRM partnerje - magyarországi képviseletének megbízásából.
Advertisements

A VIRTUÁLIS VEZETŐ Vezetés a digitális korban Bőgel György szeptember 5.
Reklámhatékonyság növelése retargetinggel. A hatékony display kampány: minimális költséggel maximális konverzió. 2/10 Hogyan lesz hatékony egy kampány?
Az új rendszer a CobraConto.NET.
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
BÉT – Kibocsátói Villámprezentációk
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Cégtörténet Ilcsi néni, a termékek fejlesztője ekkor kezdi kozmetikus karrierjét. A kozmetikai termékek hiánya miatt, kihasználva növények széleskörű ismeretét.
A szerelem csodákra képes...
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
VIII. Országos Média Diákverseny 2008Versenyfeladat.
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
FFFFigyelmetlenség ÓÓÓÓvatlanság TTTTúlzott bizalom, jóhiszeműség AAAA biztonság elhanyagolása IIIIdegen beengedése a lakásba AAAAjtók.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje A fazekas műhely példája és más egyszerű példák a vállalat modellezésére, rendszermátrix számításokra.
Termékszerkezet-elemzés
Ajándékötletek Karácsonyra
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Újdonságok 12-es kampány
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
OMBIA ÉS SOAP&CAIR SZAPPAN 150g
Készítse fel szervezetét a télre!
Ajándék ötletek Karácsonyra
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Tőkefinanszírozás biztosíték nélkül Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 15.
2010-es Nyári Kampány Vitality.
4-es katalógus újdonságai
Programozás C-ben Link és joint Melléklet az előadáshoz.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
A csodás Itália ihlette A Giordani története Megújulása, már mint Giordani Gold. Új logóval és flakonban. Bemutatkozik a Giordani White Gold. Giordani.
Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.
Az Oriflame első.
Ő az Úr, Ő az Úr! Meghalt értem a kereszten, Ő az Úr!
Pápai Hús 1913 Kft.. A Pápai Hús 1913 Kft január 1-jén jött létre a közel százéves múltra visszatekintő jogelőd vállalat megvásárlásával. Tevékenységük:
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
Minden lépés, minden szó Legyen tiszta, mint a hó, ahol járok Te legyél az út!
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Családi költségvetés középiskola
Zene: Autumn Rose Kattints! Amíg a munka nincs befejezve, ne fizesd ki az árát!
Gazdagabb vagy bárkinél,
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Minden nap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
Előadás másolata:

Értékesítési party 2012/1-es kampány

1. szint2. szint3. szint Csak 125 Ft-ért a Tiéd lehet! Stílusos, kötött, téli sapka (8860 9) Stílusos, kötött, téli sapka és hozzá illő kesztyű (8861 7) Stílusos, kötött, téli sapka, hozzá illő kesztyű és meleg sál (8862 5) 2011/17-es kampány Adj le megrendelést összesen legalább 7000 Ft-ért! Adj le megrendelést összesen legalább Ft-ért! Adj le megrendelést összesen legalább Ft-ért! 2012/01-es kampány Vásárolj egy megrendelésen belül minimum 5000 Ft-ért!

Legnépszerűbb illataink: Slip into Outspoken INTENSE by Fergie PERCEIVE Dew URBAN EDGE Little Red Dress Az AVON illatok sztárjai: Salma Hayek Reese Witherspoon Patrick Dempsey Fergie Christy Turlington Burns

Érdekességek, amiket érdemes tudni az AVON-ról: Az AVON az egyik legtöbb ékszert és órát értékesítő vállalat világszerte 1993-ban Elizabeth Taylor tervezett ékszert az AVON-nak 1979-ben megvásárolta a híres Tiffany & Co. Ékszervállalatot, amely 15 évig volt az AVON tulajdonában Az AVON stabilizálta a kozmetikumokban a C-vitamint, és ő fedezte fel az eljárást, melynek lényege, hogy tiszta formában felhasználhatóvá váljon az A-vitamin (retinol) a termékeinkben 1992-ben az AVON használta először az alfahidroxisavat (AHA savat) az Anew termékcsaládban Az AVON az egyik legnagyobb közvetlen értékesítő vállalata világszerte Az Outspoken by Fergie parfüm a régiónkban a legnagyobb termékbevezetést tudhatja magáénak Elsőként jelentette be a kozmetikai vállalatok közül, hogy nem végez többé állatkísérleteket A brazil Tanácsadók száma 3-szor nagyobb, mint a nemzeti hadseregük Jótékonysági mozgalmaink keretein belül világszerte már több, mint 800 millió dollárt adományoztak

Normál méretű ajakrúzs kis kiszerelésben nagyon kedvező áron! 10 árnyalatban kapható A legkisebb táskában is elfér

Minden a 2011/17- es kampányban elköltött 4299 Ft után kupon jár, amivel most megvásárolhat sz 1-1db-ot a „Szerencsekártyával” megjelölt oldalakról.

Újévi leárazás a sminkszerekben

Újévi leárazás az illatokban

Újévi leárazás a mindennapi test- és arcápolásban

Táskák

Újévi leárazás az ékszerekben

Újévi leárazás az ékszerekben

Legforróbb party trend a legkedvezőbb árakon

Megtalálom a számomra megfelelő alapozót! Válassz bőrödhöz illő alapozót. A kedvezmény akár 46% is lehet! Merek piros ajakrúzst használni!

Tündökölni fogok minden pillanatban! Megtanulok profi módon sminkelni! A kedvezmény akár 42% Gondoskodom arcbőröm makulátlanságáról! A kedvezmény akár 43%

Újdonság Mediterrán olívaolaj és narancsvirág testradír Alkalmazzuk hetente 2-szer és ezt követően használjuk kedvenc Planet Spa testápolónkat! Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és simává varázsolja bőrünket.

Újdonság Viselje gondját kezeinek és lábfejének is! Japán szaké és rizs relaxáló kéz- és lábápoló krém Hidratál, puhítja a bőrt és a masszázs révén ellazítja a megfeszült izmokat. A még jobb hatás érdekében használjon zoknit és kesztyűt!

Újdonságok férfiaknak Pro Energy – aromás-friss illatkategória Avon For Men borotválkozás utáni balzsamok praktikus csomagolásban

Újdonságok a testápolásban Testápoló szérum selyemkivonattal, légiesen könnyű formulával Relaxáló fürdő pink magnólia szirmok között

Újdonság az AVON Care családban Kamilla- és zabkivonatot tartalmaz Az egész család számára Érzékeny bőrűeknek is Hipoallergén Bőrgyógyászatilag tesztelt Tartós hidratálást nyújt Tusolózselé Folyékony szappan Többfunkciós hidratáló krém, arcra, kézre és testre

1749 Ft 2699Ft 2199Ft Bemutató ajánlatok szemránckrém

Fényűző ajánlatok az AVON butikban