Két tenorista igaz története Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
Advertisements

“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”
VIIII. Szalvéta bemutató
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
A M E R C É D E S.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Kedves kis történetek Magdika.
A hunok a meotiszi mocsarak mellett laktak.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Gondolatok a barátságról
Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Két tenorista igaz története.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Albert Einstein idézetek.
Nagyböjt első vasárnapja
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Pszichoprofilaxis és pszichoedukáció a rehabilitációban
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
készítette: Lévai Gabriella 11.m
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Folyamodjatok az Úrhoz,
(A tudomány szemszögéből)‏
Steventon falujában született december 26- án Nyolcan voltak testvérek, ő volt a hetedik Jane élénk és szeretetteljes családi háttere ösztönzően.
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
TÖMEGKÖZLEKEDÉS SZABÁLYAI Amennyiben a megállóhelyen várakozunk: - ne hangoskodjunk, próbáljunk meg barátainkkal halkan beszélgetni, hogy másokat ne zavarjunk;
All we love, we left behind
Csendben és bölcsen...
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
És ez így vagyon….
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Egy élet 14 állomása „…mert megmarad a hit, a remény és a szeretet …”
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Bölcsességek, aforizmák
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Öregszünk, vagy örexünk
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
Előadás másolata:

Két tenorista igaz története

Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti, Placido Domingo és José Carreras. Azok is akik sosem látogatták meg Spanyolországot, tudnak a rivalitásról a katalánok és a madridiak között. Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti, Placido Domingo és José Carreras. Azok is akik sosem látogatták meg Spanyolországot, tudnak a rivalitásról a katalánok és a madridiak között. Placido Domingo madridi és José Carreras katalánec. A politikai eltérések tették, hogy ez a két tenorista ellenségesen viselkedtek egymással szemben. Mivel mind a ketten híresek voltak az egész világon ezért a szerződésükbe mindig belefoglaltatták, hogy csak akkor fognak fellépni, ha a másik fél nem lesz jelen. Placido Domingo madridi és José Carreras katalánec. A politikai eltérések tették, hogy ez a két tenorista ellenségesen viselkedtek egymással szemben. Mivel mind a ketten híresek voltak az egész világon ezért a szerződésükbe mindig belefoglaltatták, hogy csak akkor fognak fellépni, ha a másik fél nem lesz jelen.

1987-ben Carrerasnak nagyobb ellenséggel kell szembenéznie, mint Placido Domingo. Meglepte az orvosok által kimondott diagnózis: leukémia. A harc a rákbetegség ellen igen fájdalmas volt. Sok operáción és transplantáción ment keresz- tül, ami miatt minden hónapban Amerikába kellett utaznia. Mivel ezek között a körülmények között nem tudott dolgozni, habár volt vagyona, de a magas árak az utazásra és az orvosokra elvitték a vagyonát. Mikor már nem volt semmije, rátalált egy jótékony szervezetre Madridban, amelyiknek egyetlen célja volt, segíteni a leukémiában szenvedőknek.

Megismerkedett a szervezet munkájával, megtudta, hogy a szervezet elnöke Placido Domingo. Később megtudta, hogy a szervezet főleg az ő kigyógyulása érdekében lett alapítva, de Placido ismeretlen akart maradni, hogy Carreras ne tudja meg, hogy ő segített rajta. A legmeghatóbb része a történetnek kettőjük talál- kozása... Megismerkedett a szervezet munkájával, megtudta, hogy a szervezet elnöke Placido Domingo. Később megtudta, hogy a szervezet főleg az ő kigyógyulása érdekében lett alapítva, de Placido ismeretlen akart maradni, hogy Carreras ne tudja meg, hogy ő segített rajta. A legmeghatóbb része a történetnek kettőjük talál- kozása... Ennek a,,Hermosa“ nevezetű jótékonysági szervezetnek köszönheti Carreras, hogy legyőzte a betegségét. Mikor meggyógyult, kezdett érdeklődni a jótékonysági szervezet felől. Ennek a,,Hermosa“ nevezetű jótékonysági szervezetnek köszönheti Carreras, hogy legyőzte a betegségét. Mikor meggyógyult, kezdett érdeklődni a jótékonysági szervezet felől.

Placido egy madridi fellépésen vett részt, amikor a pódiumon megjelent Carreras félbeszakította az előadást. Letérdelt Placido előtt és bocsánatot kért tőle és a közönség előtt köszönetét fejezte ki. Placido segített neki felállni és forró összeölelkezéssel megbélyegezték barát- ságukat. Egy újságíró az interjú alatt megkérdezte Placido Domingotól, miért alapította a szervezetet és fizette a gyógyulását az ellenségének. A felelet csak annyi volt, hogy:,,Nem engedhetjük meg, hogy ilyen hangot elveszítsünk!“ Placido egy madridi fellépésen vett részt, amikor a pódiumon megjelent Carreras félbeszakította az előadást. Letérdelt Placido előtt és bocsánatot kért tőle és a közönség előtt köszönetét fejezte ki. Placido segített neki felállni és forró összeölelkezéssel megbélyegezték barát- ságukat. Egy újságíró az interjú alatt megkérdezte Placido Domingotól, miért alapította a szervezetet és fizette a gyógyulását az ellenségének. A felelet csak annyi volt, hogy:,,Nem engedhetjük meg, hogy ilyen hangot elveszítsünk!“

Ez egy igaz történet az emberi szeretetről, amely mint példa szolgáljon az emberiségnek!

,,Mindenben viselkedj úgy, ahogy akarod, hogy mások viselkedjenek veled szemben!“,,Mindenben viselkedj úgy, ahogy akarod, hogy mások viselkedjenek veled szemben!“ Fordította: Mária Gulyásova május 4.