Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Sikeres emberek.
VIIII. Szalvéta bemutató
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Csináljunk üzletet! Avagy,
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Gazdasági Informatika II.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
„A barátság egy lélek, amely két testben lakozik.”
( Képváltás kattintásra )
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Miről fogok beszélni? 4, MARKETING ,TÁJÉKOZTATÁS Tízperces Open 5, UTÁNKÖVETÉS 7, CSAPATJÁTÉK.
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
Egyéni döntések a szervezetben
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
Tanítók: egy szakmacsoport az adatok tükrében Nagy Mária, Országos Közoktatási Intézet Tanítóság: szakma, mesterség, hivatás Előadóülés. MTA, június.
2009. december 8. Pomázi Gyula SZTE felsőoktatási stratégiai szakértő
Hogyan nézzen ki az ajánlólevelünk?
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Karácsonyi fények.
Változások menedzselése felsőfokon Készítette: Schalli Adrienn Dinya László.
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Személyes akcióterv.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Építsünk jó értékesítési csapatot! Sikerorientált értékesítés.
Mire jutottunk? HEFOP Albert Fruzsina, vezető monitor.
Készíts költségvetést! Gazdálkodj okosan!
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Miért aggódsz?.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
A 10 apró különbség férfi és nő között.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
„Mindenki gyalogos” Sokszínű gyalogos közlekedés Gertheis Antal közgazdász Városkutatás Kft
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Tantra Indiából
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Mit jelent gazdálkodni?
A meghívás alapjai Előadó: Tibai Eszter. - Vannak akik nagyon jó meghívók - Nehezen megy, félnek a kudarctól - A meghívás is értékesítés - A célja időpont.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Előadás másolata:

Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?

„Sikeresnek lenni is néha pokoljárás, kudarcokkal élni is az, csak a végeredmény nem mindegy.” Tonk Emil

Hogyan fogjunk hozzá? ● A váltás, a 4 üzleti változó ● A miérted: álmok, célok ● Az MLM mint vállalkozás, az MLM mint szakma ● BE – DO – HAVE ● Hosszú távú gondolkodás: a következő havi csekk, vagy maga az élet?

Gyakorlati szempontok a jó üzleti partner kiválasztásában ● Létrehozott-e már önállóan bármit az életében? ● Ha pénzt be kellene fektetni festékbe, aztán 8 hónapon keresztül reggeltől estig csak kerítéseket festene, de 8 hónap múlva a munkájáért Ft-ot kapna vissza havonta, megoldaná-e, hogy festeni tudjuk és festene-e? ● Egyedül dönt-e üzleti dolgokban, vagy a férjével, feleségével meg kell beszélnie? ● Szükség esetén a kisgyerekeit rá tudja-e bízni másokra (pl. nagyszülőkre)? ● Hajlandó-e hétvégén munkát végezni (pl. rendezvények)?

Elvárások ● Rendszeres kapcsolattartás (telefon, SMS, , Facebook stb.) ● Találkozókon, tréningeken való részvétel ● Tanulnia kell, képezni magát ● A kidolgozott stratégiát be kell tartania ● Részt kell vennie a csapatmunkában ● A saját munkatársainál ugyan ezt kell lemásolnia

Hol hibázhatsz, de nagyot? ● Vajon alaposan átnézted az mlmdiszkont kompenzációs tervét? Tisztában vagy a kifizetési rendszerrel? A pillérekkel? ● Vajon értelmezted, lépésről-lépésre levezetted egyszer is, hogy ha 3-nál több partnert hozol-e be, ha senkit sem, vagy inkább vásárlóid vannak? ● Mennyit kell dolgozni neked és a munkatársaidnak? ● Pontosan ki tudod számolni, hogy a teljesítményed hogyan aránylik a kifizetésekhez? ● Mennyire hamar tud megtérülni a befektetésed, mennyibe kerülnek a képzések, az utazások, az anyagok?

Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, amelyik minden hónapban növekvő forgalmat generál? ● Kell, hogy legyen egy ütős álmod! ● Ezt át kell konvertálnod céllá, melynek határideje van! ● Meg kell hoznod a döntést, hogy megcsinálod! ● Legyen egy kidolgozott üzleti terved (a konkrét CÉL, annak a határideje, stratégia), stratégiád, mely mindenki által lemásolható! ● El kell kezdened azonnal a gyakorlati munkát! ● Olyan munkatársakat válassz, akik megfelelnek a szempontjaidnak! Kulcsemberek! ● Legyenek a munkatársakkal szemben elvárásaid! ● Buldog módjára csináld az üzleti tervedet végig!

Soha nem tér vissza… ● a szó, ● az idő, ● az elszalasztott alkalom. Tönkre tehet… ● a lustaság, ● a büszkeség, ● a féltékenység, ● az irigység. Ami óriási érték… ● a szeretet, ● a pénz, ● az egészség, ● a család, ● a barátság, ● a kitartás. Sohasem szabad elveszíteni… ● a türelmet, ● a reményt, ● a tisztességet, ● a hitet, ● az alázatosságot.

Köszönöm a figyelmet!