Nyomtatás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Advertisements

 .
A gép által végrehajtott feladatok eredményeit mutatják, vagyis a géptől a felhasználó felé közvetítenek információkat: • Monitor • Projektor • Nyomtató.
KIVITELI PERIFÉRIÁK Illés Anna Eszter Felkészítő tanár: Salamon Róza
06M29 adatszolgáltatás elkészítés lépései
THUNDER CREEK STEP BY STEP. Szükséges anyagok: - Horog: Drennan 10-es méretű, hosszúszárú. - Cérna: 0,06-os piros színű. - Súly: Lead wire 0,5-ös. - Arany.
A Monitor A legfontosabb kimeneti eszköz a monitor. A monitoron megjelenő képek képpontokból (pixel) állnak. A jelenleg még a legelterjedtebb a katódsugárcsöves.
Harmónia tippek Hogyan előzd meg a munkahelyi stresszt?
Nyomtató.
Nyomtatók Nem ütő nyomtatók.
MON-TEK GENERÁTOR használati útmutató A Mon-Tek Generátor átvétele 1. A Mon-Tek Mo99/Tc99 Generátor szállítása Type A konténerben történik, magassága 41.
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
A nyomtató.
Mikrovezérlők alkalmazástechnikája laboratóriumi gyakorlat Makan Gergely, Mellár János, Mingesz Róbert, Boros Péter, Zana Roland Makan Gergely, Mellár.
A villamos áram élettani hatása
A körlevél készítésének menete
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Nyomtatók A szg.által szolgáltatott adatok papíron történő megjelenítésére szolgálnak. Csoportosításuk: Mechanikus ütközéses (impact) nyomtatók: kalapács.
NYOMTATÓK.
Mai számítógép perifériák
,,Én így tanítanám az informatikát”
Használati utasítás a WC csésze tisztításához
Hardver eszközök IV. rész
Maczkó Gyula.
A koreai sámánista szertartsok eszközei
Másodfokú egyenletek megoldása
Nyomtatók.
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Nyomtatók A nyomtatók feladata, hogy egy számítógépről származó információt papíron vagy ritkábban más hordozón (boríték, írásvetítő fólia, stb.) megjelenítsenek.
Egerek, nyomtatók.
Nyomtatók Segédanyag 9. osztályosok számára Készítette: Dobi Attila,
2010 Ősz Otthoni és kisirodai készülékek október 1 Keserű Tünde.
DNA-Fingerprint1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
Mi az RGB? Red Green Blue, a képernyős szín-megjelenítés modellje. Ha mindhárom alapszín teljes intenzitással világít, fehér színt kapunk. Ha mindhárom.
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Táblázatok.
Bekezdések formázása 1..
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 A munka véglegesítése, nyomtatás.
Minden, amit a nyomtatókról tudni érdemes
Bekezdések formázása 1..
IT ALAPFOGALMAK HARDVER.
Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz. Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz / 1. lépés Csavarja le az ólomtok felső részét!
A következő dián még van pár információ.
Gyakorló óra 5/12.
Páciens fertőzések eredetének meghatározása. Összefüggés A fertőzött beteget a kórházban ápolták egy műtétet követően. Az ápolás során minden nap más.
Bakteriális azonosítási folyamat
1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
A nyomtató.  A nyomtató egyike a leggyakrabban használt kiviteli egységeknek.  A legfontosabb feladatuk, hogy az információt nyomtatott, az ember által.
Erőforrások hozzárendelése a tevékenységekhez Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
VÁKUUMTECHNIKAI LABORATÓRIUMI GYAKORLATOK Bohátka Sándor és Langer Gábor 11. CSIGAVONALAS (SCROLL) SZIVATTYÚ TISZTÍTÁSA TÁMOP C-12/1/KONV
SDS-PAGE Kísérleti protokoll Címkézzen meg 1,5 ml-es zárható tetejű mikrocsöveket a halminták neveivel. 1. Minta előkészítés.
Nyomtatók Készítette: Papp Levente Felkészítő tan.: Őszi Katalin Iskola: Karcagi Nagykun Református Általános Iskola 5300, Karcag Kálvin utca 2.
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
FÜLEMÜLE ORSZÁGOS INFORMATIKA VERSENY A nyomtatók Készítette: Szöllősi Anna Osztály: 6.a Felkészítő tanár: Kovács Balázs Iskola neve: Budai Városkapu iskola.
Készítette: Ulmann Ákos Felkészítő tanár: Vargáné Gyömrei Anita Iskola neve és címe: Orosházi Vörösmarty Általános Iskola, 5900 Orosháza Vörösmarty u.
Sokoldalú és hatékony működés otthoni irodája számára
Polyacrylamid-Gél Elektroforézis (PAGE)
Mikrovezérlők alkalmazástechnikája laboratóriumi gyakorlat
Tesztlap Teszt megkezdése.
Egyenletek.
Tisztítási próba poliakrilamid gélelektroforézissel
NYOMTATÓK.
Hasznos billentyű kombinációk
Tintasugaras nyomtató
Gráfok szélességi bejárása
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
I/O perifériák.
Előadás másolata:

Nyomtatás

5. Kimeneti tálca: Gyűjti a nyomtatóból kijövő papírt. A nyomtató részei 1. Papírtartó: A lapadagolóba helyezett papírt támasztja meg. 2. Papírvezetők: Egyenesen tartják a papírt. A bal oldali papírvezető a papír szélességéhez igazítható. 3. A nyomtató fedele: Eltakarja a nyomtató mechanikáját. Csak a tintapatronok üzembe helyezésekor vagy cseréjekor nyissa fel. 4. Lapadagoló: Tárolja az üres papírt, és nyomtatáskor automatikusan adagolja a lapokat. 5. Kimeneti tálca: Gyűjti a nyomtatóból kijövő papírt.

A nyomtató részei ll 1. A tintapatron rögzítő kapcsa: Rögzíti a tintapatront. Csak a tintapatronok üzembe helyezésekor vagy cseréjekor nyissa fel. 2. Nyomtatófej: Tintát fecskendez a papírra. 3. Vezérlőpanel: Különböző nyomtatási funkciókat vezérel. A részleteket a következő fejezet tartalmazza.

A papír előkészítése és betöltése 1 Engedje le a kimeneti tálcát. A bal oldali papírvezetőt csúsztassa el úgy, hogy a papírvezetők közötti rész kissé szélesebb legyen a betöltött papírnál. 2 Pörgessen át egy papírköteget, majd sima felületre ütögetve rendezze el egyenletesen a papírlapok élét. 3 Tegye be a papírköteget a lapadagolóba a nyomtatási oldalával felfelé úgy, hogy a papírköteg jobb oldala illeszkedjen a jobb oldali papírvezetőhöz. Csúsztassa a bal oldali papírvezetőt a papírköteg bal oldalához.

Tintapatron cseréje 2 Nyissa fel a nyomtató fedelét. 1 Ellenőrizze, hogy a nyomtató be van-e kapcsolva. A   tápellátás jelzőfénynek világítania kell, de nem szabad villognia. 2 Nyissa fel a nyomtató fedelét. 3 Nyomja meg a     karbantartás gombot. Ekkor a nyomtatófej a fekete vagy a színes tintapatron kicseréléshez szükséges pozícióba kerül, a   tápellátás jelzőfény villogni kezd, a     hibajelző pedig villog vagy világít. Ha mindkét patron kifogyott, akkor a nyomtatófej először a fekete tintapatron kicseréléséhez szükséges pozícióba kerül. Miután kicserélte a fekete tintapatront, ismét nyomja meg a     karbantartás gombot, hogy a fej a színes tintapatron cseréjéhez szükséges helyre álljon.

A tintapatron eltávolítása A tintapatron-rögzítő fület emelje fel ütközésig. A tintapatron kiemelkedik a tintapatrontartóból. Vegye ki a tintapatront a nyomtatóból, és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően dobja ki. Ne szedje szét és ne töltse fel újra a kiürült tintapatront.

Az új tintapatront előkészítése Vegye ki a tintapatront a védőcsomagból. Ezt követően távolítsa el a sárga védőszalagot a patronról. Ne érjen hozzá a tintapatron oldalán levő zöld IC-chiphez.

Az ú j tintapatront behelyezése 1 Tegye a tintapatront a helyére, majd csukja be a tintapatron rögzítőfüleit. A tintapatront ne nyomja be erővel. 2 Csukja le a nyomtató fedelét.

Befejezés Nyomja meg a     karbantartás gombot. Ekkor a nyomtató elmozdítja a nyomtatófejet, és megkezdi a tintatovábbító rendszer feltöltését. Ez mintegy harminc másodpercet vesz igénybe. A tintafeltöltés befejezésekor a nyomtatófej alaphelyzetbe kerül, a   tápellátás jelzőfény villogása abbamarad, és folyamatosan világít, a     hibajelző pedig kialszik.

A nyomtatófej fúvókáinak ellenőrzése 1 Nyomja le, és tartsa lenyomva a     karbantartás gombot, és tartsa lenyomva a   tápellátás gombot mintegy három másodpercig. 2 Először csak a   tápellátás gombot engedje fel. Amikor elkezdődik a fúvókák ellenőrzése, engedje fel a     karbantartás gombot. Jó minta   A nyomtatófejet meg kell tisztítani