Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Munkabiztonsági tréning 2012
Advertisements

„Csellengő fiatalok” komplex bűnmegelőzési projekt
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Felsőoktatási menedzsment MA Felsőoktatás Nyilvánossága Konferencia november 17. dr. Princzinger Péter.
Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége. • Székhely: Zalaegerszeg • Alapítás éve: • Tagok: civil szervezetek, alapítványok, klubok • Fő tevékenység:
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
A TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK STRATÉGIAI VEZETÉSE. Milyen az igazán jó önkormányzat? POLGÁRKÖZELI  AUTONÓM ÉS VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ  AKCIÓ-ORIENTÁLT  KÜLDETÉS-CÉLOK-KOMPETENCIA.
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
„ Hogyan tovább?.
KÖZKÉZEN Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! Farkas Tamás tanácsadó.
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
Emberi Erőforrás Menedzsment Az emberi erőforrások fejlesztése
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
1 A „B oldalon” is vannak jó számok, avagy kivezetés a munka világából coaching segítségével Életutak – generációk – ünnepek Szakmai konferencia ISBN:
Leukó Ferenc Vezetői coaching.
Információs nap Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért Támop /2 Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért.
Szakképzési szakemberek kompetenciáinak meghatározása
1 Az „ÁROP A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése pályázat” háttere „Helyi igényekre épülő szervezetfejlesztés a Zalakarosi Polgármesteri Hivatalban”
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
„New Hungary” Rural Development Programme Győr, április 27–28. Gönczi Zsolt Ügyvezető igazgató A vidék fejlesztésének titka – a civil szerveződés.
Partners Hungary Alapítvány A Partners for Democratic Change International tagja Civil stratégia előkészítő kerekasztal november 5. Szolnok.
Partners Hungary Alapítvány A Partners for Democratic Change International tagja Civil stratégia előkészítő kerekasztal Szeptember 15. Szolnok.
Települési mediációs modellprojektek tapasztalatai Benedek László Június 19.
A társadalmi kohézió erősítése bűnmegelőzési és reintegrációs programokkal TÁMOP kiemelt projekt.
A válság HR tanácsadása – a HR tanácsadás válsága?
A PROJECT CITIZEN PROGRAM HONOSÍTÁSÁRA INTÉZMÉNYÜKBEN
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Pályaorientáció Bikal, február 11. Bácskay András Országos Egyházi TISZK Nonprofit Kft. © Szöllősi és Társai Bt.
Természetvédelmi közösségek Összeállította: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
" Tudás és kompetencia" Szociális szakemberek és önkéntesek alternatív képzése a látássérültek munkaerő-piaci re/integrációjáért Veres Katalin projektvezető.
Tudományos konferencia Nyíregyháza Október
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / )
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / ) Vágvölgyi.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Nyárnyitó Tini-nap „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.” Gróf Széchenyi István.
Mediációs lehetőségek az iskola világában Önfejlesztő Iskolák Egyesülete XVII. Országos Konferencia Budapest, november
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
Konzorciumi együttműködés
A Roma-Net Helyi Támogató Csoport lehetőségei a szociális városrehabilitáció tervezésében és végrehajtásában Mini-konferencia ,
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
- Megújuló energiák felhasználásának elterjesztése - kiemelten a napenergia közösségi felhasználásának széles körű népszerűsítése és alkalmazása - az.
Ki az a mentortanár? „az a pedagógiai gyakorlattal rendelkező tanár, aki tapasztalatai és a továbbképzésben szerzett speciális képzettsége eredményeként.
11 Smart City Tagozat ülése BME EIT Neumann Tárgyaló, május óra 1111 Budapest, Egry J. u. 18. V1 ép. C213 Dr. Kovács Kálmán tagozati elnök.
Modellprogram a szociális szövetkezetek hálózatosodása érdekében TÁMOP /1.
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
Gyakorlatorientált emberi erőforrás tanácsadó MA képzés – a szakmai gyakorlat szerepe az NYME-AK képzésében VI. Országos Tanácsadói Konferencia BKIK székház.
Elnökségi tagsági pályázat (board membership) február 10. Tarján Gábor CISA, CISM, CGEIT Elnökségi tag ©2013 ISACA. Minden.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
A kistérségi gyerekesély programok tervezési folyamata Kalmár Ildikó - Dandé István - Herman Szabolcs Regionális koordinátorok Magyar Tudományos Akadémia.
1/14 Közép-dunántúli Regionális Kiválóság Minta Projekt tájékoztató Sugár Karolina elnök Szabó Kálmán ügyvezető igazgató Szövetség a Kiválóságért.
A BKK szerepe a TIDE nemzetközi projektben Új megoldások a közösségi közlekedésben - fenntarthatóság - integráció - finanszírozás - Pécs, november.
Euromenedzser 1 2 VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK A szervezeti kultúra-váltás tanácsadói tapasztalatai két magyarországi esettanulmány alapján.
Hálózatok Támogató, segítő szerepek az ifjúsági munkában.
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Országos tanácsadási konferencia
A munkaerőpiac mai kihívásai
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Puskás Hajnalka szakmai vezető, Bács-kiskun Megyei Nőközpont
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Előadás másolata:

Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK: London Metropolitan University - Development School, UK Posztgraduális képzés Szervezet- és közösségfejlesztő Szent István Egyetem, Gödöllő Gazdasági- és Tárdsadalomtudományi Kar Gazdasági Agrárámérnök, Emberi Erőforrás Manager MUNKATAPASZTALATOK: Maidan Consulting Kft. – Ügyvezető, szervezetfejlesztés tanácsadó GROW Csoport- Vezető tanácsadó, tréner Webster University MBA – Óraadó tanár: Szervezetei Magatartás Tárgy Partners Hungary – Tréner, tanácsadó Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület – project manager SZAKETRÜLETEK: Szervezetfejlesztés Vezetői készségfejlesztés és coaching  Készségfejlesztő tréningek Stratégiai tervezés, re-branding Project management Konfliktuskezelés, mediáció Együttműködés fejlesztés HR tanácsadás Kiválasztás AC/DC REFERENCIÁK: Café + Co, MottMc Donald, Continental, Közösségfejlesztők Egyesülete, Hatvan Város Önkormányzata, Odeon, B.Braun Avitum, Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet, Continental Tobacco, MediaLog, UPC, IBM, HR Station, Saint-Gobain, Factory Creative Studio,Biobi Tagságok/Önkéntes tevékenységek: Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága - Etikai bizottság, ODWS Social Impact

Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek (tudást, lehetőséget, élményt) és szeretnék vissza is adni . Mert amióta csak kapcsolatba kerültem az SZMT-vel itt pörgök: emlékeztek az SZMT Junior Klubbokra, a hajós balatoni konferenciára vagy a Farsangi Bálra a Gerbaud-ban és az Urániában, az élménytúrára valamelyik konferencia estéjén, és hát ugye az ODWS Social Impact... Mert hiszek abban, hogy ez a szakmai közösség nemcsak Magyarországon egyedülálló. Hihetetlen mennyiségű tudás és tapasztalat halmozódott fel és képesek vagyunk együtt olyat alkotni, amit „exportálhatunk” külföldre is Fontos számomra, hogy a fiatal generáció lehetőséget kapjon a szakmai munkába való bekapcsolódásra. Ezért is foglalkoztatok két junior tanácsadót a Maidanban. Nagy álmom, hogy létrehozzak egy Hub-ot, ahol csupa izgalmas, érdekes, különleges ember találkozik, dolgozik együtt, inspirálódik egymástól és ahol jó együtt lenni: dolgozni, közösségben lenni – és ahol még költségeink egy részét is meg tudjuk osztani. Imádok vezetni - akik láttak az ODWS szervezésében, azok azt is láthatták, hogyan csinálom: hogyan vonom be, motiválom, kötelezem el és fejlesztem azokat, akik velem dolgoznak és hogyan készül el minden időre, tervezetten. A koncepció megvalósításához én a szervezetfejlesztő szakma iránti elkötelezettségemet, projektvezetői tapasztalataimat és 5 év civil szférában eltöltött non-profit menedzsment gyakorlatomat és persze kifogyhatatlan energiáimat ajánlom fel a közös növekedésünkért.

Miért Csé-vel együtt? Mert amikor kiderült, hogy mindkettőnket elkapott a hév, és szeretnénk indulni a választáson, leültünk beszélgetni és rájöttünk, hogy amit terveztünk, az valójában nagyon hasonló irány és elképzeléseink teljesen kiegészítik egymást. Mi is kiegészítjük egymást, és az együtt-vezetéssel is szeretnénk új dinamikát behozni a szervezetbe: egy férfi és egy nő, egy senior és egy semi-senior, egy kitűnő kommunikátor és egy céltudatos megvalósító, egy nagyon tapasztalt for-profit tanácsadó és egy civil szférában, pályázásban, projektek lebonyolításában jártas non-profit és KKV tanácsadó. Úgy döntöttünk, hogy mindketten indulunk az elnöki pozicióért, de együtt tudjuk elképzelni a programunk megvalósítását.