Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A NU GENERATION LEHETŐSÉG
Advertisements

Intelligens fényvédelem
Tanácsok szülőknek és gyerekeknek
VitaMeal ™ Gyártás és Szétosztás Lumbadzi, Malawi Fotók és szöveg: Marcus Westberg.
Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket: A galvánáram története és működése A Galvanic Spa™ System II készülék szerepe.
Kliens-szerver architektúra
A BIZTONSÁGTECHNIKA ALAPJAI
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
Nanolight MP 50 Fénykibocsátási módok Dr. Szabó Magdolna.
I. AZ EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT SZEREPE A SZERVEZETEKBEN
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
ADNS Attestation DataNet Service
Kereskedelem Szakmacsoport
Sportolás hatása szervezetünkre
Készítette: Unyatyinszki Csaba
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
A családbarát intézkedések előnyei, hasznai és lehetőségei
Gondolkozzunk és számoljunk!
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Kattinthatásokkal tovább! N.1 Fájdalom mentesen eltávolítja a kötést, mert oldja a sebtapasz ragasztóját.
Wireless Home Gateway Handover és roaming kérdések Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
1950-es évek 1960-as évek 1970-es évek 1980-as évek 1990-es évek
Etikai alapelvek az ápolásban
Vállalati piaci orientációk (koncepciók)
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
3.2. A program készítés folyamata Adatelemzés, adatszerkezetek felépítése Típus, változó, konstans fogalma, szerepe, deklarációja.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Nulla fűtésköltségű irodaház Előre látható előnyök: Biztonságos üzemelés Alacsony környezetszennyezés Számlák és rezsi csökkenése Felértékelődő ingatlanok.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
2010 Ősz Otthoni és kisirodai készülékek október 1 Keserű Tünde.
„XXI. SZÁZADI KÖZOKTATÁS ( FEJLESZTÉS, KOORDINÁCIÓ ) II. SZAKASZ ” TÁMOP / HÁZT Ű ZNÉZ Ő BEN ZILAHI-SZABÓ EDIT.
 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Funkciós blokkok A funkciós blokkok áttekintése Az alkalmazás előnyei.
Egy rendszer életünk, egészségünk és értékeink megóvásáért.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Mire jók az üzletben díjak? László Géza. Díjak a világban Mi alapján?  Tényalapú díjak  Értékelés alapján kiosztott díjak  Garancia díjak Ki adja?
Szegmentáció & pozicionálás.
KERESLET ÉS KÍNÁLAT AZ EGÉSZSÉGTURIZMUSBAN 3. Előadás/Szeminárium
ADSL alkalmazása xDSL frekvenciaosztásos elven működik, azaz különböző frekvencián továbbítja az előfizető és a szolgáltató felé haladó adatokat.
Csak egy kattintás Fontos információk egyszerűen.
A ROM ÉS A BIOS. K ÉSZÍTETTE R ELL P ATRIK A ROM A ROM egy olyan elektrotechnikai eszköz, amely csak olvasható adatok tárolására alkalmas memória. Tartalma.
Bevezető termékcsomagok (IPP) 2016/03 Elérhetők az EMEA régióban (kivéve RU/UA) A csomagok tartalma piaconként eltérő lehet a termékek elérhetőségétől.
AgeLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II Kozmetikai kezelés Önnek ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Dr. House is hasznosnak találná – az MD Consult online referensz-rendszere Előadók: Agnieszka Wlaszczyk, Mikulás Gábor Elsevier Health Sciences.
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
Réti gyógynövények.
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
Előadás másolata:

Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin Galvanic Spa™ System II bemutatása: Programozható, egyénileg beállítható, felcserélhető tartozékokkal rendelkező jellegének köszönhetően minőségi kezelést nyújt arcának, fejbőrének, valamint testének. Speciális célokra kifejlesztett termékeinkkel teljes összhangban dolgoznak, így a kulcsfontosságú összetevőkből a lehető legjobbat tudják kihozni.

Nu Skin® Galvanic Spa™ II System Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét Cserélhető tartozékokkal az arcra, a fejbőrre és a testre, a Galvanic Spa™ System II lehetővé teszi, hogy élvezze a gyógyfürdők összetett előnyeit – otthonában. Arckezelő fej: Ez a tartozék a kizárólag galvanikus arckezelésre használható készülékek minden előnyét kínálja, míg hozzátéve a cserélhető fejek adta rugalmasságot, a többféle használhatóságot.

Nu Skin® Galvanic Spa™ II System Terjessze ki otthonára a gyógyfürdők élményét. Testkezelő fej: Három lekerekített bütyök maximalizálja a szélesebb terjedelmű érintkezést és a jobb masszírozó hatást. Fejbőrkezelő fej: Ez a fésű szerű fej könnyen átsiklik a hajon, kapcsolatot tartva a kezelőfej és a fejbőr között.

Legfontosabb előnyei Kényelmes Kis mérete ellenére intelligens, erőteljes, könnyen kezelhető. Biztonságos Az egyetlen módszer a piacon, mely rendkívül biztonágos alacsony feszültségű árammal működik, s használat közben az erősségét automatikusan az adott bőrhöz igazítja.

Legfontosabb előnyei Megfelelő A használó által kiválasztható polaritás: A kezelés fázisának megfelelően a polaritás változtatható. Változtatható program időzítés: alkalmazkodik a felhasználási területhez: fejbőr, arc, test. Cserélhető elemek: kiküszöböli a zsinórokat, töltőket.

Legfontosabb előnyei Kifizetődő Összehasonlítva a Wellness Központok tradicionális galvános kezelésével a Nu Skin® Galvanic Spa™ II System egy költséghatékony beruházás, ami csodálatos, újra energetizáló eredményekkel szolgál.

Legfontosabb előnyei Hatékony A kezelő gélek különlegesen kifejlesztett összetevőket tartalmaznak a különféle bőrre és hajra, ami segít a bőrnek kiheverni a stresszt, serkenti a keringést, energetizálja a sejteket és meghosszabbítja a haj egészségét. A ragyogó arcbőr, egészségtől sugárzó haj és hatásos megjelenés láttán az emberek nem győznek majd találgatni, hogy vajon hogyan szakít ennyi időt külsejének ápolására.

Nu Skin® Galvanic Spa™ II System a testre Shape Up! Az alakformáló gél kizárólagosan a Galvanic Spa™ II készülékkel működik, csökkenti és elsimítja a narancsbőr jeleit. Ez a különleges formula a Galvanic Spa™ II készülék masszírozó hatásával és a testkezelő fejjel együtt segít a zsírcsomók és méreganyagok erősebb jelei eltüntetésében.

Használata Használja hetente két nap, reggel és este a problémás területeken. A Galvanic Spa™ II készülék testkezelő tartozékával együtt. Az ajánlott polaritás az alkalmazás során az ”egy szökőkút” beállítás és 3-5 perc választása.

Használata Az alakformáló gélt vigye fel a problémás területekre és masszírozza be a Galvanic készülékkel. A kezelés után öblítse le vagy törölje le a maradék gélt egy nedves törlőkendővel. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Nu Skin® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotiont a Galvanic Spa™ II alakformáló géles kezelések között.

Nu Skin® Galvanic Spa™ II System a hajra Biztosítson hajának hosszú életet! A Nutriol® Hair Fitness Treatment, a Galvanic Spa™ II készülék és a fejbőrkezelő fej együttes használatával növelni tudja a legfontosabb alkotóelemek hatékonyságát, és serkentik a vérkeringést.

Galanic Spa™ System II Otthonába viszi a gyógyfürdők élményét! Kényelmes Biztonságos Megfelelő Kifizetődő Hatékony