ÖTÉVES A BORSOD ONLINE 2001 2003 2006. ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A portál célja, rendeltetése, küldetése Borsod-Abaúj-Zemplén megye vezető internetes tartalomszolgáltatója.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az Educatio digitális tartalomszolgáltatási projektjei XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április Markója Szilárd EISZ Iroda és könyvtárvezető.
Advertisements

On-line kommunikáció a WebDokin WebDoki - a számok tükrében •Regisztráltak száma: fő •Napi hírlevelet kér: 85% •Napi látogatások száma:
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
Keresőmarketing Nap 2007 A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban… Darvas Péter Szonda Ipsos.
A Privátbankár portál tartalma •Online gazdasági hírszolgáltatás témakörökre bontva – főbb rovatok: –Befektetési hírek –Bank rovat –Biztosítási tudnivalók.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
?. Forrás: gemius/Ipsos Audience – szeptember.
MATARKA múltja, jelene, jövője – összefoglaló helyzetkép Burmeister Erzsébet Miskolc, február 26. Országos Széchényi Könyvtár.
Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség. Előzmények, célok:  Az országban több mint 400 ezer felsőoktatási hallgató van.  A felsőoktatási területhez.
Sarkadi Zsolt, Sz-Sz-B Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai szerepvállalás a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok munkájában.
GfK Hungária-Szonda Ipsos Internet Audience Research IV. negyedév időszakban végzett felmérés alapján készült A Magyar Online (Hajdú Online – Szabolcs.
FigyelőNET Mozgásban az üzlet február 6.. Kik vagyunk? A finn SanomaWSOY vásárolta meg a VNU magazin-portfolióját. Az új médiavállalat … • Európa.
TÁMOP projekt szakmai feladatai és eredményei Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Topár Gábor szakmai projektvezető Minőségügyi Konferencia ZMNE.
Hirdetési termékek – Direct Marketing eszközök.  Célzott, testreszabott hirdetési lehetőség  A hirdető által megadott szempontok alapján szűrt címlistára.
2011. június 21. Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
Online Halász Katalin, Coca-Cola Magyarország, BrandFestival Digital április 29.
Tanulmányi rendszerek kommunikációs szerepe a felsőoktatási intézményekben. FELSŐOKTATÁS NYILVÁNOSSÁGA KONFERENCIA, 2005.
Portálok Porta: kapu, bejárat, kirakat. Olyan web-alapú szolgáltatás, amely információkat biztosít a felhasználó mindennapi munkájához és szórakozásához.
Az Észak Magyarországi régió népességföldrajza
VPOP Jövedéki Igazgatóság
Dél-alföldi régió Országos adatok Itt!!! Bezárás
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Az ipari növekedés mai területi folyamatai
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
Budapest, Hungary, 21st World Congress on Reading 1 Elektronikus könyvtár(ak) az olvasás szolgálatában Moldován István OSZK
Napilapok Magyarországon 2014-ben  Kitekintés  Értékek  Olvasók  Reklámpiac  Új üzleti modell.
A büntetés-végrehajtási szervezet részvétele
Az oktatási segédanyagokhoz szükséges ismeretanyag összeállítását a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya gerontológiai szakemberek bevonásával.
Akkreditációs eljárás a megbízható foglalkoztatásért december 4.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
Bánkeszi Katalin A számítógép és az Internet hatása az olvasáskultúrára (konferencia) Változó olvasói igények – változó könyvtáros világ.
[fre ] Az új [fre ] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés.
Jegyezz médiarészvényt!. MagyarVendor Sziget Kft. Az econet.hu Nyrt. PRINTRÁDIÓ ONLINEEVENT.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
18-39 évesek elérése. Internetezők – internethasználat alakulása, Megj.: rendszeres olvasó = rendszeres olvasója bármelyik laptematikának Forrás:
Fiatal elkövetők és sértettek az ERÜBS tükrében
Wikipédia Bemutató október 27. Országos Széchényi Könyvtár.
Munkaerő-piaci helyzetkép Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Az inforadio.hu hírportál látogatottsági adatai Medián – Webaudit
A StoreWizard webáruház bemutatása
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
A televíziózási szokások változása az infokommunikációs eszközök tükrében.
Tudományos kommunikáció az interneten május 8. Simon Tamás [origo] Tudomány rovat.
Megjelenési ajánlat Index.hu.
2010. február 10. Együttműködési ajánlat Labdarúgó Világbajnokság 2010.
„Még nagyobb, még hatékonyabb…” JUVENTUS MÉDIA I.FÉLÉV
Szilágyi Árpád online üzletág vezető M-RTL Zrt.
NoSalty.hu a közösségi márka Marketing cél: Facebook aktivitással a NoSalty.hu márka felépítése és honlap látogatottságának növelése. Kommunikációs cél:
Tényleg romkocsmákban merengenek? KREATÍV Milliók és ezer fők fő ≈ fő Forrás: Target Group Index Hungary - TGI –H 2012.
A tévés főműsoridő a célkeresztben Látogatottsági adatok után már nézettségi adatok?! Mester Sándor [origo] értékesítési igazgató T-Online Magyarország.
ünnepélyes bizonyítvány átadása
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
Ferenczi Ilona szakmai nap
TÁMOP-6.2.4/A/11/ „A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Humánerőforrás fejlesztése foglalkoztatás támogatás révén”
Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat
3. célterület keretében részt vevő 3 fő szakorvos jelölt
Netezz biztonságosan! Köszönt Benneteket a
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban
TIOP-2.2.2/C-10/ „Észak-Magyarország kicsinyeiért”
TIOP-2.2.2/C-10/ „Észak-Magyarország kicsinyeiért”
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
„D” típusú emlékeztető tábla
Országos Kompetencia Mérés 2011
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Sajtótájékoztató.
Sugárterápiás szakasszisztens képzés
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás.
Előadás másolata:

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A portál célja, rendeltetése, küldetése Borsod-Abaúj-Zemplén megye vezető internetes tartalomszolgáltatója Legyen: • Informatív • Hasznos • Szórakoztató Szlogen: „A megye vezető hírportálja”

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE Egyszerű, de szinte folyton változó külső Fő szempont a könnyű használhatóság, egyszerű elemekkel

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A tartalomszolgáltatás fő irányelvei Súlyozottan helyi tartalmak, szolgáltatások, alkalmazások Fontos: • Helyi aktualitás • Frissesség • Képi megjelenítés Szlogen: „A megye vezető hírportálja”

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A számok tükrében •110 ezer cikk •19130 fotósorozat •124 étterem az adatbázisban •Több mint 1700 recept •32784 hírlevél felhasználó • kitöltött teszt

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE Dinamikusan növekvő portál Havonta több mint látogató ( egyedi) (forrás: Medián –webaudit:

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE Dinamikusan növekvő portál „Havonta több, mint 25 millió oldalletöltés!” (forrás:

A Borsod Online a megye vezető hírportálja, az országos portálok közül Borsodban többek között maga mögé utasítja az Index portált, a Chat.hu-t, az Rtlklub.hu-t, a Kurzort, a T-Online-t, a TV2-t, országos hírportálok közül csupán az Origo előzi meg havi elérésben. A 20 leglátogatottabb portál havi szinten Borsodban

A BOON látogatóinak megoszlása régiók szerint A Borsod Online látogatóinak 86%-a vidékről, 14%-a Budapestről éri el a portált, a látogatók 65%-a az észak-magyarországi régióba sorolható.

ÖTÉVES A BORSOD ONLINE Köszönjük megtisztelő figyelmüket!