Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat"— Előadás másolata:

1 Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat

2 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat – április 16.

3 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat – április 16.

4 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat – április 16.

5 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat – április 16.

6 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat április 16.


Letölteni ppt "Csecsemő- és gyermekápoló képzés munkahelyi gyakorlat"

Hasonló előadás


Google Hirdetések