T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Érintés.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Kedves kis történetek Magdika.
A legszebb Szív.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
Gondolatok a barátságról
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
KI AZ ERŐS???.
Liguori Szent Alfonz: Megegyezés Isten akaratával Jel Könyvkiadó 2011.
Béla gondolatai a házasságról
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Zene: Cserháti Zsuzsa A diavetítést készítette: őszi szél
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
“13 tanács egy életre".
Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola T a t a b á n y a
Sok szeretettel….
Könnyek....
Feltétel nélküli szeretet
A szeretet mindig hinni akar a csodákban.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
A sütemény.
13 tanács egy életre.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Feltétel nélküli szeretet
FIAM – MY BOY.
Karácsonyi fények.
Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
ZENE: Love Me With All Your History Irónia a szellemes emberek gorombáskodása.
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Egy virágcserép és a sör története
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Feltétel nélküli szeretet
Bölcsességek, aforizmák
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Öregszünk, vagy örexünk
Előadás másolata:

T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’

Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt hallottam egy asszisztens barátnőmtől. Ezeken az esős napokon visszaemlékeztem a történetre, és szeretném ma veletek megosztani. megosztani

"Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötözött ujjú idős úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9:00 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még fél óra, míg megérkezik az orvos.

Figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára. Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötését, és megnézném, miről van szó.

A seb nem tűnt olyan súlyosnak A seb nem tűnt olyan súlyosnak... az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fertőtlenítem a sebet, és egy kis beszélgetésbe elegyedtem. Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost a seb kezelésére.

reggelizzen a feleségével Azt válaszolta; Feltétlenül az idősek otthonába kell menjen, ahogyan évek óta mindig teszi, hogy reggelizzen a feleségével Udvariasan, a felesége egészsége felől érdeklődtem.

Gondolva, hogy a feleség, Kedvesen, az idős úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idősek otthonában. Gondolva, hogy a feleség, felizgatja magát az ő késése miatt, siettem,hogy kezeljem a sebét,..

Akkor csodálkozva megkérdeztem: ,De az idős úr elmagyarázta, hogy 5 éve nem ismeri fel a felesége. Akkor csodálkozva megkérdeztem: "És Ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?"

lágy kézsimogatás közben válaszolta: Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: "Az igaz, hogy Ő már nem tudja, én ki vagyok, - de én jól tudom, ki Ő".

Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a távolodó öreget... siető léptekkel Lenyeltem a könnyeimet, közben arra gondoltam:

Nem feltétlenül fizikai, és nem is ideálisan romantikus. "Ez a szerelem,....? hiszen alapjába véve, ilyen az igazi szerelem,- szeretet !! Nem feltétlenül fizikai, és nem is ideálisan romantikus. Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt, ami volt,- ami van,- ami lesz,- és azt ami még nem történt meg.

minden dologból a legjobb van,- Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek,- akiknek minden dologból a legjobb van,-

„Hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, amijük van".

Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy " Tudjunk táncolni az esőben "