A szerelem csodákra képes...

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
A normalizálás az adatbázis-tervezés egyik módszere
Oriflame Természetes svéd kozmetikum Itt a tavasz  Ne csak az idő, hanem Ön is változzon! Rendeljen Oriflame kozmetikai termékeket. Ha nem válik be,
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Sok Szeretettel köszöntelek!
A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
5.1. Marketingkutatás •Szekunder- versenytársak, nyilvános adatok •Primer- versenytársak •Szóbeli megkérdezésköltséges.
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
EXIT.
A nőkről.
“Elegancia pinkben” June/ July. A 2009-es tavaszi és téli New York-i és milánói kifutók nagy meglepetése a pink széles skálájának a megjelenése. Alberta.
Félévi követelmény (nappali)
Értékesítési party 2012/1-es kampány. 1. szint2. szint3. szint Csak 125 Ft-ért a Tiéd lehet! Stílusos, kötött, téli sapka (8860 9) Stílusos, kötött, téli.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Miért jó Neked az igény szerinti értékesítés?
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2014/2015). program/kiutazo-hallgatok/palyazati-felhivas-2/
Valószínűségszámítás
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2012/2013. tanév/
Ajándékötletek Karácsonyra
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Újdonságok 12-es kampány
Ajándék ötletek Karácsonyra
Figyelmeztetés! E program használata fokozottan
A strucc.
(tömegpontok mozgása)
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Exkluzív! Nőknek... Házasulandó férfiak katalógusa Mindenkinek, aki még nem talála meg a párját. Akik még úgy gondolják, hogy az ideális férfi valahol.
Katéteres beteg HD kezelésének indítása, zárása protokoll
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Névnapodra Szeretettel!
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Életkor TESZT.
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
Másodfokú egyenletek megoldása
Kampány hatékonyságának mérése, értékelése
Sablonok világa lejárt! Tanuljunk meg különbözni!.
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2010/2011. tanév Kataszteri ágazat tavaszi félév.
Az Oriflame első.
113/09/2014Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA.
Malena Film, amelyet minden szülőnek látnia kell. Hogyan élik meg a fiúk a pubertást és hogyan nem ajánlatos…
Mese a 2Ft-os CT-ről  sok kicsi sokra megy  e-kereskedők vagyunk, de mégsincs termékünk  a marketing nálunk tranzakcióra vadászik.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
MINIAIR S – Pneumatikus szemenkénti aprómagvetőgép az Accord-tól
RADIX bináris számokra ___A___ Szembe 2 mutatóval, ha a felsőnél 1-es, az alsónál 0, akkor csere.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Ez az én művem Készítette: Barczi Renáta Felkészítő tanár: PeadDr
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2015/2016).
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
PéPéeS A BOLDOG NŐK 5 TITKA PéPéeS
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
Számok világa.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Asztrológiai továbbképzés
Haszon rendezvények médiaajánlat
Helyi védett értékek bemutatása a
2012 November Katalógus.
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

A szerelem csodákra képes... Kampány A szerelem csodákra képes...

A tökéletes csók titka : Perfect Kiss ajakrúzs 999,-

Válaszd ki a tökéletes árnyalatot Először az AVON-NÁL ennyi árnyalat egy típusból Válassz alkalomhoz és színeidhez illő árnyalatot. 24 árnyalat – 24 féle lehetőség Például: Első randira: rózsás, romantikus szín Állásinterjúra: bogyószín Első találka a szülőkkel: visszafogott barack Táncos este: fényes, pirosas árnyalatok Fontos megbeszélés: komoly bor-árnyalatok “Csak leugrom a boltba”: natúr rózsaszín Esküvőre megyek: szép rózsaszín árnyalatok

A csók lenyomata árulkodó  1. 2. 1. erős egyéniség 2. kreatív, színes természet 3. kissé fáradt, jó hallgató 4. szenvedélyes, tökéletes szerető 5. aprólékos, kissé válogatós 6. magabiztos 7. kommunikatív 8. romantikus 9. makacs, nagyon jó barát 4. 3. 5. 6. Bal oszlop, fentről lefelé: Az egyenletesen erős szín határozott karakterre utal, a gyenge minta fáradtságra (vagy halvány rúzsra – ez nem is jöhet számításba? Na mindegy. :)). A keskeny felső ajak válogatós emberé. A rombuszforma céltudatosságot, és nagylelkűséget jelöl, a vastag alsó ajak pedig remek kommunikációkészséget. Az általánosan kerek csóknyom a konfliktuskerülő embereké, akiknek ilyen a rúzsmintája, az akkor a legboldogabb, ha a körülötte levők is boldogok. Az alsó ajak felfelé ívelő sarkai tehetséges emberre utalnak, aki gyűlöl unatkozni. Jobb oszlop, fentről lefelé: A hullámos, felső ajakkontúr (kis v-minta középen) a kreatív, színes képzelőerővel megáldott hölgyeké, az alsó ajak V-mintája pedig romantikus lélekre utal, aki szereti a finom ízeket és jól is tud főzni. Az alsó ajak alsó, középrészén levő előrenyomódás arra utal, hogy a tulajdonosa nem szereti nyilvánosan kifejezni az érzelmeit, de kettesben szenvedélyes. Ha a két ajaknyom között kis rés van csak, akkor makacs hölgyeménnyel állunk szemben – tudja, hogy mit akar, és meg is szerzi. Ha a felső ajak tetején alig van mélyedés, akkor jó mediátorral van dolgunk, aki ügyesen tárgyal. A két ajak közötti nagy távolság a nyitott, előítélet-mentes emberek jellemzője. 7. 8. 9.

Az igazi NŐ mindig használ rúzst ? Hány rúzs van a táskádban?

...továbbra is: az Ajkak Color Trend szájfény 499,- Színmegújító, briliáns fényű ajakrúzs 1139,- Szájkontúrceruza 759,-

...és, hogy jól használd az ajakkontúrt is... Harmadik lépés Második lépés Első lépés Így használd: Formázd meg a felső ívnél középen Azután közvetlenül alatta és a két oldalon a száj sarkában Majd kösd össze és húzd át körbe az egész száj ívén A műveletet a szájápolással kezdjük! Ha száraz, repedezett a szánk, használjunk valamilyen kifejezetten szájra készült hidratáló ajakápoló krémet. A tartós rúzs érdekében tegyünk egy kevés púdert, vagy alapozót a szájra, így jobban „tapad” majd a festék. A következő lépés a kontúrceruza használata, ami mindig egy árnyalattal legyen csak sötétebb a rúzsnál. A rúzst vigyük fel ecsettel és mindig belülről kifelé haladjunk. Fixáljuk a sminket az ajkakon is, „csókoljunk” rá egy papírzsebkendőre, hogy lejöjjön a felesleg. Kontúr ceruzával rajzoljuk meg a száj formáját. Tónusa a rúzséval egyező vagy egy árnyalattal sötétebb legyen. Rúzsozást vékony ecsettel, apró festékadagokkal végezzük, és így festjük be az ajak teljes felületét kívülről befelé. Rajzoljunk meg az ajkak széleit, ügyelve a szájzugra. Az ajkak középpontját húzzuk össze a szájzug vonalaival. Szájközépre vigyük fel a rúzst ecsettel, majd az egészet alaposan kenjük át. A szájkontúr és a rúzs választóvonalának láthatatlanná kell válnia.  

Exkluzív Tanácsadói ösztönző progam 2013/4-es kampány újdonsága KÍNAI GINSENG REVITALIZÁLÓ ARCMASZK X 2 = X 4 = 2013/3-as kampány újdonsága IDEAL LUMINOUS KIEMELŐ PÚDER X 8 = Bevezető ár: 999 Ft 2013/4-es kampány újdonsága PUR BLANCA ELEGANCE KÖLNI (50 ml) Normál ár: 1620 Ft

Jön, jön, jön.... a Facebook-on.

Haladjunk tovább az érzékiség mentén... ...ezt érezned kell!  Infinite Seduction kölni 1999,- ha 3299,- értékben vásárolsz a katalógusból

Naturals cseresznyevirág szett 1499,-

...mert Ti is összeilletek!  Különleges ajándék... ...mert Ti is összeilletek!  Love bögreszett 1599,- ha 3299,- értékben vásárolsz a katalógusból.

...és ha már szerelem, gondoljunk a férfiakra! Black Suede Touch szett 3499,- Elite Gentleman kölni 3099,- AVON For Men szett: 1999,-

Kihagyhatatlan Anew ajánlatok ANEW Ultimate 7S Bármely 2 termék csak 6198,- Kihagyhatatlan Anew ajánlatok

Kihagyhatatlan Anew ajánlatok A tökéletes páros ANEW Platinum Bármely 2 termék csak 6198,- Kihagyhatatlan Anew ajánlatok

Kihagyhatatlan Anew ajánlatok Anew Reversalist Bármely 2 termék csak 4998,- Kihagyhatatlan Anew ajánlatok

Kikapcsolódás Párban vagy Szettben  Termékek már 1299,- tól Planet Spa Termékek már 749,-tól Termékek már 699,- tól

Kiegészítők - Újdonságok 2299,- 4199,- lánc, gyűrű és fülbevaló szettben 3999,- 2999,- 2999,- 2199,-

Sikeres értékesítést kívánunk! 