Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az internetezők véleménye a magyarországi vállalatok ügyfélkezeléséről. Az Infoteka Kft. – a Sugar CRM partnerje - magyarországi képviseletének megbízásából.
Advertisements

A mai tízen- és huszonévesek értékeiről A közügyek fogyasztói konferencia február 17. Ságvári Bence.
Automataváltás - hanggal!!!
A boldog emberek tudják,
Szeretem a könyvtáram!.
V2.3. S hogy van ez az Ön cégénél most? V2.3 Mi kicsit máshogy képzeljük ezt… V2.3.
Közérdekből közkedvelt közreműködést Avagy közreműködői szerződés és szakmai felelősség.
Sikeres emberek.
A fogyasztói orientáció és a piacok Magyarországon Dr. Sz ente Viktória Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Piacot.
Hogyan járassuk csúcsra az üzletet az év végi hajrában? október 25. Hotel Griff Kreutz Zsolt
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
E.ON – Versenyben Önökért!
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
Ajánlás-technika.
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
Üzleti kapcsolatépítés és értékesítés a gazdasági válság idején
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Miért nem élek olyan jól, mint 4 éve? TUDÁS = HATALOM.
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Miért jó Neked az igény szerinti értékesítés?
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
ÉLET Click to advance slides.
Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye
Számitástechnikai alapismeretek
Zsikazsu Emlékkönyve.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Halmazműveletek.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Miről fogok beszélni? 4, MARKETING ,TÁJÉKOZTATÁS Tízperces Open 5, UTÁNKÖVETÉS 7, CSAPATJÁTÉK.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Segíts megkeresni! Lécci, lécci, lécci! Klikk ide a folytatásért! Elveszett a cicám!
Reformáció = Megújulás. Tegnap megértettük, hogy megújulni… csak szabadon lehet!
Tanuló szervezet.
Olvasd lassan és csendben!.
A víz.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
Amit sose mond egy férfi PéPéeS
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Gazdasági Mediáció Konferencia április 28. vitából egyezség Varga Tamás, gazdasági mediátor Gazdasági Mediáció Konferencia Április 28. Varga.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Olvasd lassan és csendben!
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
MEGHÍVÁS.
Ha valóban szeretnél változtatni
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
A 10 apró különbség férfi és nő között.
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
Gondolatok a barátságról
Előadás másolata:

Pénz a cipődben: Gyémánt Kard Technika

Kis foci – kis pénz. Nagy foci – nagy pénz Pénz a cipődben Kis foci – kis pénz. Nagy foci – nagy pénz

Azért jött, hogy megnézze, itt nyugodtan elköltheti-e a pénzét. Kis foci A lezárás azért nem megy az embereknek, mert nem hiszik el, hogy az ügyfél vásárolni akar. AZ IGAZSÁG: Azért jött, hogy megnézze, itt nyugodtan elköltheti-e a pénzét.

Pénz a cipődben Mennyiségi univerzum

Forgatókönyv. 22 MONDAT!!! Az ügyféltérkép szerint! Pénz a cipődben Forgatókönyv. 22 MONDAT!!! Az ügyféltérkép szerint!

Gyémánt Kard Az ügyféltérképet hogyan tudod megtölteni tartalommal? Mi a gyémántkard technika? 22 mondat, amivel elég egyetértést hozok létre, hogy a végén a megértés kialakuljon és a vásárlás megtörténjen.

Túl nagy ugrás, a vevő nem érti

GYÉMÁNT KARD TECHNIKA Egy nem profi értékesítő átlag hány egyetértést ér el egy tárgyalás alatt? 3-4 Hány egyetértést kell létrehozni a lezáráshoz átlagosan? 17 Mi a legjobb-legrosszabb az életben technika? Megtudni, mit szeret legjobban, mit nem szeret és ezek közötti különbségre felhívni a figyelmét, hogy milyen lesz a vétel a számára.

Általános mondatkezdések 1. Ügyfeleink 75%-ának fontos, hogy... 2. Úgy találtuk, hogy... 3. Gazdasági szakértők megegyeznek abban, hogy... 4. A 2011-es felmérésünk szerint...

Formanyomtatvány szerződés! Ha egy ügyféllel nem jutsz semmire, vedd elő a szerződést, ha nem akarja, el kell mondania, hogy miért! Mit tart a legfontosabbnak abból, amit megbeszéltünk? Nyomja rá jól, mert 3 példány! Kérek személyit, adókártyát. Mér kell? – hogy meglegyenek az adatok, felelősséget vállalsz érte.

Írj le egy vételi jelzést. Vakarja az orrát. Bármilyen testi változás. Mosolyog. Bólogat. Kérdez. Mosolyog. Stb.

Lezárási Probálkozások Ha kérdeznek Tőled, sose válaszolj rá ! ZÁRD LE! És Önöknél van árengedmény? Ön árengedményt szeretne kapni, ha adunk Önnek, az nekünk miért jó?

Próba zárások vagy kérdéssel Ha bármiféle érdeklődést tanúsít az érdeklődő - ez egy remek választás, az ügyfeleink 60%-a ezt választotta - örülök, hogy ez tetszik, csak azt kell eldönteni milyen kiszerelésben kéri - ...csak azt kell eldönteni, hogy utánvéttel vagy simán szeretné-e

Lezárási Próbálkozás Vagy Kérdéssel 1. Nagyon örülök, hogy ebben……..egyetértünk, 2. most már csak azt kell eldöntenie, hogy délután jön, vagy reggel?

NEM AZ ÜGYFÉL ÍRÁNYÍT Akkor, amikor egy konkurenciához hasonlítanak – nem egy kifogás. (Hát azért mi nem ilyenek vagyunk - helyett) Nagyon örülök, hogy van információja erről, így látja, hogy miért bennünket kell választania.

Ügyfelek típusai Jövő – Kreatív – Probléma megelőző Figyelem KIFELÉ IRÁNYUL Jelen – Probléma megoldó Múlt – probléma felhalmozó FIGYELEM BEFELÉ IRÁNYUL

Kommunikációs tréning vezetőknek GYERE EL JEDI-re! Kommunikációs tréning vezetőknek