Promóciók 2012 1. negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
Shanghai Stock Exchange - SSE -. AZ SSE TÖRTÉNETE CÍMSZAVAKBAN •1990. november 26-án alapították •2004-re több, mint 37 millió befektető és 837 vállalat.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
© GfK 2013 | Fogyasztói Bizalom Index | III. negyedév1 Fogyasztói Bizalom Index III. negyedév szeptember.
Automatikus szállítási hűségprogram
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley
MT mint tévészolgáltató Fókuszban az interaktivitás
Eladásösztönzés (Sales promotion)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN ! nyelvű weboldal és webáruház díjmentes használata M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN !
Készlet késztermékek, alkatrészek, kiegészítő termékek,
Travel Incentive Április 12. Dubai utazási promóció
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
. Az általános felsőoktatási felvételi eljárás 2012-ben Stéger Csilla főosztályvezető Oktatási Hivatal - Felsőoktatási Főosztály Pécs, december 5.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
Értékesítési csatornák
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2012/2013. tanév/
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Egyedi karácsonyi csomagok December. 1. csomag HKSzCSPSzoV Bumeráng Összesen.
Marketingmenedzsment 2008
A számviteli információs rendszer Jellemzők Modellje
Piac és Profit - Pénzek a régióban február 7. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
AZ ÁRUK ELADÓTÉRI ELHELYEZÉSÉNEK SZEMPONTJAI ÉS SZABÁLYAI.
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Adatbázis feltöltés.
Megjelentek az ÚMFT első pályázatai!. Megnyíló források ● Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) ● Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) ●
A diákat készítette: Matthew Will
TIOP február 2.. TIOP 1.1.1/09 Tanulói laptop Támogatás összege: Ft Pályázat időtartama: május 1. – március 1.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2010/2011. tanév Kataszteri ágazat tavaszi félév.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Környezetvédelmi pályázatok a GOP-ban PÁTOSZ workshop április 21. Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
TASKI Jonmaster rendszer. Tartalomjegyzék 1.Hagyományos takarítás 2.Mi az a mikroszál 3.A takarítás folyamata 4.Mop rendszerek összehasonlítása 5.Új és.
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley. Mi is a TASKI Trolley Rendszer “A TASKI Trolley Rendszer ma a legrugalmasabb és leghatékonyabb tisztító rendszer a piacon”
Nyereség, fedezetei pont fedezeti hozzájárulás
Folyósítási feltételek Nyilatkozat: földterület nagysága, termelt növények élőállat fajta, korcsoport, egyedi azonosítók naprakéyz nyilvántartást.
A TASKI Quantum egy áttörő innovációs újítás a piacon. Használatával a padlótisztítás során jelentősen csökkenthetjük a takarítás költségeit, ezért úttörő.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Adatmodellezés (Példa) 1 / 26. Adatmodellezés (Példa) 2 / 26 Gáspár Bencéné Dr. Vér Katalin nyomán Barna Róbert KE GTK Informatika Tanszék Adatmodellezés.
Mikroökonómia gyakorlat
Készletgazdálkodás és logisztika
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
Káoszból preferált beszállító Vevői elégedettség mindenek felett! (Minden mindennel összefügg)
Reklámterv Hanzl Bence „A reklám annak művészete, hogy a fejet célozzuk meg, és a pénztárcát találjuk el.” Vance Oakley Packard.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
A megelőzés fontossága
HUMANTRADE Ügyfélszolgálat 2005.
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
MRP számítás.
WELLNESS SZETT MEGRENDELÉS
Előadás másolata:

Promóciók negyedév

Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási időszak: február 20 – április 23.  promóciós időszak: február 27 - május 10.

Akciós szórólap

Vásároljon most 1 évre elegendő Soft Care Sensations terméket, mi biztosítjuk hozzá az egyedi fali tartót és fedőt! Az akció csak korlátozott ideig tart A promóció részletei: • A Vevők 1 évre elegendő SC Sensations termék rendelése esetén díjmentesen megkapják a különleges fedőket és tartókat. • Felszerelésüket a vevővel közösen végezzük. • Célunk: forgalom növelése a meglévő vevőknél és új vevők szerzése is • Az egyedi tervezésű fedők minimális rendelési mennyisége változatlan. Egyedi tervezésű fedő esetén 200 db és hagyományos tervezésű fedő esetén 10 db. • A promóció időtartama február 27-április 10.

A promóció szerkezete A fedők és a tartók díjmentesek akkor, ha minimum 1 évi mennyiséget ír alá a Vevő. A minimálisan rendelhető mennyiségek változatlanul: legalább 200 db fedő, ha a Hotel egyedi design-t szeretne, 10 db, ha az alábbi két design közül választ Célpiacok/szektor: •Jelenlegi SC Select vevők és új vevők; elsőbbséget élvez az új vevők felkutatása. •Célközönség a Lodging szektor vevői. Mit tegyünk és mit ne: • Célunk a termék bevezetése új és meglévő vevőinknél (30%-70%). Korlátozzuk a promóciós eladásokat, nehogy ezzel csökkentsük a jelenlegi jövedelmező eladásaink mértékét. • Tervezzük meg előre a mennyiséget, készítsünk forecast-ot, hogy időben megkapjuk a készletet. • A promóciót ne alkalmazzuk más promócióval egy időben. • A promóció elérhető minden partnerünk számára és a disztribútorok részére is. • Az eladásokat folyamatosan nyomon kell követni és riportolni kell pénzügyi szempontok szerint.

Promóciós szórólap

Vásároljon bármilyen Nano takarítókocsit és a munkakezdéshez szükséges indulócsomagot most ingyen kapja meg! Mechanizmus: Minden Nano takarítókocsi vásárlása esetén a vevő/kereskedő kap egy indulócsomagot ingyen, amely tartalmazza a munkakezdéshez szükséges eszközöket. 2 indulócsomagot állítottunk össze: • TASKI Jonmaster mikroszálas takarításhoz szükséges indulócsomag tartalma: 1 mop box és fedő 1 TASKI JM Ultra mopfej 1 TASKI JM Ultra T nyél 1-1 csomag kék és piros TASKI JM Ultra XL törlőkendő (20db/csomag) 1 csomag TASKI Standard Damp mop 1 TASKI JM Ultra beltéri mopnyél 2 TASKI JM beltéri mop 1 előkészítő kancsó • Hagyományos takarításhoz szükséges indulócsomag tartalma: 1 TASKI MicroEasy mopfej 1 TASKI MicroEasy teleszkópos nyél 2 csomag TASKI MicroEasy higiéniai mop 1 csúszásveszély tábla 1-1 csomag piros és kék TASKI Microquick törlőkendő (5db/csomag) 1 TASKI JM Ultra beltéri mopnyél

Promóciós mechanizmus Szektorok: • BSCs, HC, GovEd Fontos tudnivalók: • Az ingyenes indulócsomaghoz csak is kizárólag a Nano takarítókocsi vásárlása során lehet hozzájutni. • Az összes kezdő csomag ingyenes, még a szakkereskedőknek is. • Egy Nano takarítókocsi vásárlásakor egy kezdő csomag jár. • A promóció csak a meglévő készletek erejéig érvényes. • A két indulócsomag: • TASKI Jonmaster mikroszálas takarításhoz szükséges indulócsomag • Hagyományos takarításhoz szükséges indulócsomag A promóció április 1-30-ig tart.

A kezdőcsomag tartalma pontosan CikkszámJellemzők Egységek a Promóciós Csomagokban Kező csomag Jonmaster TASKI Mop Box TASKI Mop Box fedő JM Ultra Mop fej 400, JM Ultra T-nyél cm0, JM Ultra törlőkendő kék XL JM Ultra törlőkendő piros XL TASKI JM Ultra Mop nyél0, JM Beltéri Mop zöld0, TASKI Standard Damp Mop JM előkészítő kancsó1 CikkszámJellemzők Egységek a Promóciós Csomagokban Kezdő csomag Wet Cleaning TASKI MicroEasy MicroEasy mopfej TASKI MicroEasy MicroEasy teleszkópos nyél TASKI MicroEasy higiéniai mop 5db TASKI csúszásveszély tábla TASKI Microquick törlőkendő piros (5db/csomag) TASKI Microquick törlőkendő kék (5db/csomag) TASKI JM Ultra beltéri mopnyél0, JM Beltéri Mop zöld0, TASKI szivacs kék színben TASKI szivacs piros színben1