Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
Advertisements

KÖZGAZDASÁGI-KERESKEDELMI ISKOLA ÓBECSE
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
MLBKT Konferenica 2012.
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Kivitelezés Kereskedelem Karbantartás I L R S Épületgépészet T e v é k e n y s é g e i n k.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
Köszönjük az első mérésben való együttműködésüket!
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
„Új megoldás egy kipróbált szállítótól”
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
A Magyar Regionális Tudományi Társaság tevékenysége Horváth Gyula.
MIBEN ERŐS ÉS MIBEN GYENGE AZ MRTT Elnöki beszámoló a évi közgyűlésen Magyar Regionális Tudományi Társaság.
Az önkormányzat szerepe a logisztikai központ létrehozásában II. CEBC Logisztikai Konferencia Budapest, II. 3. Nagy Sándor Városfejlesztési alpolgármestere.
A Veszprém megyei Kormányhivatal működésének tapasztalatai
FEJLESZTÉSI FELADATOK FINANSZÍROZÁSA Gazdaságfejlesztési pályázatok a tervezéstől a megvalósításig - több száz nyertes pályázat tapasztalatai alapján -
Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centruma Logisztikai Koordinációs Központ Logisztikai szakemberigény, képzési igény, elvárások és tények.
kiemelt projekt bemutatkozása
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
C2ENET: Közép-Európai Környezetvédelmi Hálózat ERFA, Interreg III.B. Cadses, európai uniós támogatással (2007. január – március) Dr. Zongor Gábor,
Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,
Magyar Controlling Egyesület Szeged, 2007 november MCE Konferencia Szeged A controlling gyakorlata Házigazda: Nemesdy Ervin.
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány „1%-os” kampányának bemutatása Budapest, január 30.
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Vállalkozások a minőségszabályozás útján – az önkéntes minőségtanúsítás hazai és nemzetközi versenyelőnyei TÜV Rheinland - nemzetközi tanúsítás.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása december, országos és budapesti hallgatottság -
Munkaadói tájékoztató
Burgonya vírusvektor kutatások Basky Zsuzsa MTA Mezőgazdasági Kutatóközpont Növényvédelmi Intézet.
Natura 2000 fenntartási/ fejlesztési tervek készítéséhez nyújtandó támogatás – az ÚMVP-n keresztül -Natura 2000 konferencia – November 22. Makovényi.
MegaService Europe Kft
„Kiút a hátrányos helyzetből” c. projekt innovatív elemei.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
barátok és kollegák-itthon és külföldön-, határokon átívelő kapcsolatok és utazások, csereprogramok szakmai tudást támogató szövetség, továbbképzések,
V á rosi Intézményi Központ Remenyik Zsigmond Gimn á zium és Szakközépiskola Érettségi ut á ni szakképzések.
Sikeres ipar-egyetemi együttműködés Pannon Egyetem - KÜRT Zrt. Dr Remzső Tibor pályázati igazgató egyetemi docens Microsoft Innovációs Nap november.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
A MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG DEBRECENI JUBILEUMI KONFERENCIÁJA Az MTT-Kelet-magyarországi szekció rendezvényeinek szerepe a Taktaharkányi Apáczai.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Magyarországi konferencia- turizmus eredményei 2010 Magyar Kongresszusi Iroda.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Országos nagykereskedelmi menedzser
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Értékesítési képviselő – Food
Információvédelem Menedzselése VIII. Szakmai Fórum
Értékesítési képviselő – HoReCa
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
Előadás másolata:

Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service Kft.

Szakmai tapasztalat: Cégünk az ország különböző pontjain szervezett és szervez hazai, illetve nemzetközi rendezvényeket. A Congress & Hobby Service közel 20 éves fennállása alatt több mint 200 sikeres konferencia résztvevőjének ügyeit intézte.

Munkatársak: A Congress & Hobby Service munkatársai idegenforgalmi, közgazdász, felsőfokú vendéglátóipari, illetve bölcsész végzettséggel rendelkeznek. Kommunikációs, művelődésszervező és PR tanulmányainknak, valamint a több éves rendezvényszervező gyakorlatunknak köszönhetően, munkáját professzionálisan végző, korrekt partnerre talál bennünk.

Referenciák: „A kiváló szervezés és a minden részletre kiterjedő figyelem, az Önök energiája, türelmes segítőkészsége minden résztvevőben mély nyomot hagyott, melyet ezúton is hálásan köszönök” – mondta Philippa Leggate az International Baccalaureate regionális igazgatója.

Végh Ágnes Professzor Asszony, az ISHR nemzetközi konferencia szervezője egyszer azt mondta: „Meggyőződésem, hogy egy sikeres kongresszus megrendezéséhez a felek közti baráti kapcsolat, bizalom elengedhetetlenül szükséges, s ebben Önök messzemenően partnerek voltak.”

Koncepciónk: A Congress & Hobby NEM kíván Európa vezető rendezvényszervező cége lenni! NEM vágyunk nemzetközi hírnévre, SEM leányvállalatokra világszerte! Csupán a legmagasabb színvonalat szeretnénk képviselni munkánk során, a legnagyobb megelégedést szolgálva ügyfeleinknek. © Congress & Hobby Service Kft.

Különleges adottságaink: képesek vagyunk megénekeltetni egy koreai delegációt… & táncra bírni egy Nobel-díjas biológust…

„Leg-jeink” 1. a legnemzetközibb… ISUCRS Nemzetközi Kongresszus Budapest – 2004 a legkirályibb… Diabetes Kongresszus Keszthely – 2005 a legvidámabb… EDRC Nemzetközi Kongresszus Eger – 2005

„Leg-jeink” 2. a legbulisabb… Nőorvos Kongresszus Szeged – 2006 a legvizesebb… Allergológiai és Immunológiai Kongresszus Gyula – 2006 a legelegánsabb… Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Kongresszus Győr – 2007

„Leg-jeink” 3. a legretróbb… DROP Interdiszciplináris Fórum Debrecen – 2007 a legnépesebb… Onkológus Kongresszus Budapest – 2007 a legközelebbi… Talán éppen az Ön rendezvénye…

Több mint 200 rendezvény… Közel 20 év tapasztalat… Velünk eddig mindenki célba ért! Congress & Hobby Service Kft. Kongresszus- és Rendezvényszervező Iroda 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 53. Postacím: 6701 Szeged, Pf.:1022 Telefon: 62/ , Fax: 62/ © Congress & Hobby Service Kft.