Autópálya Oroszországban

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Ökológiai kihívások az évezred elején
Közlekedj ÖKOsan! Alternatív mobilitás konferencia Alternatív közlekedés az egyetemi oktatásban Orosz Csaba (PhD), okl. építőmérnök, egyetemi docens BME.
44.Közgazdász Vándorgyűlés Nyíregyháza Szeptember 1.
Az időjárás.
Extra orosz járgányok.
A víziközmű szolgáltatás helyzete, szerepe, fő kérdések, aktualitások „Többet beszéltek róla pár hét alatt, mint talán az egész száz éven át.” (Babits.
Biztonsági kihívások a gyorsforgalmi úthálózaton Jákli Zoltán műszaki vezérigazgató-helyettes ÁAK zrt.
Transzszibériai vasút
Szénhidrogénforrások
Hazai biogáz termelés Biometán hajtású járművek. Közép-Kelet Európa első és egyetlen biogáz termelő létesítménye.
17. Tétel Földes Ádám.
Dr. Hinfner Miklós Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Budapest, december 15.
Készítette: Bálványkövi Anita
Az optikák tulajdonságai
A MAGYAR NÉP SZÜLETÉSE.
A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,
A BMW (Béla Művek, Watzakpuszta) évi üzleti beszámolója A év kimagaslóan sikeresnek mondható a BMW történetében. A cég fő profilja, a gépjárműfejlesztés.
Oroszország és az orosz nyelv Kelemen Bálint
Gazdasági körzetek Oroszországban
Környezetállapot-Értékelés Program A PROGRAM JÖVŐ„KÉP”E KvVM – MTA TAKI – Széchenyi István Egyetem Bulla Miklós.
Nevezetes algoritmusok implementálása – 31. Mentők
A HOLD A Hold a Földhöz legközelebb eső égi test, mely a Föld körül km.-nyi közepes távolságban 27 nap 7 ó. 43 p. 11,5 mp. alatt kering.
Márok A falu bemutatása.
Az önkormányzat szerepe a logisztikai központ létrehozásában II. CEBC Logisztikai Konferencia Budapest, II. 3. Nagy Sándor Városfejlesztési alpolgármestere.
A kőolaj és a földgáz.
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
HATÁRÁTKELŐHELYEKEN KIALAKULÓ TORLÓDÁSOK POLGÁRI VÉDELMI KEZELÉSE, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A HŐSÉGRIADÓRA (árvizek, rendkívüli időjárási körülmények) Szabolcs-Szatmár-Bereg.
A magyarországi mezőgazdaság
Geopolitikai kihívások az Európai Unió külső határai mentén Nyíregyháza március 29. Prof. Dr. Süli-Zakar István (DSc.) Tanszékvezető egyetemi tanár.
Az autós szakmai tagozatok kialakulása és működése a Kereskedelmi és Iparkamarában az 1990-es évektől Előadó : Orbán András GÉMOSZ konferencia, május.
Annyi mindent hordozunk a világban,
történelmi integrációi
Sparhelt.
Pazar képek Szöveget magyarra fordította: BeTurk.
SZIMULÁCIÓ A BIZTONSÁGÉRT
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Baleset Oklahomában Tusla, Oklahoma
Szimmetria Szimmetria figyelhető meg a legapróbb atomi elemektől egészen a galaxis méretű világokban is. Szimmetria létezhet: geometriában biológiában.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
BECSATOLJAM A BIZTONSÁGI ÖVET?
JÓ REGGELT !.
„Határon innen és határon túl – integráció és migráció a Kárpát-medencében” A Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a munkaerő-migráció Korózs Lajos államtitkár.
10 M 4-8% , Ft Ft Ft 5%-os kamat , Ft , Ft , Ft 5-30% Különbség: , Ft 10 év.
Mechanikai hullámok.
Mágikus jelenségek világába lépsz pillanatokon belül tanúja leszel...
Dr.Grúber Károly:Egy fontos stratégiai háromszög (EU-Kína-Oroszország) az eurázsiai geopolitikai térben SZE, Regionális és Gazdaságtudományi Doktori Iskola,
Modern. építészet Budapest Moszkva.
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
„Budapest RETRO” Közlekedés
Amerika éghajlata.
Caracalla udvarában Kalandjáték 4.
KÁRPÁT-MEDENCEI REFORMÁTUS OKTATÁSI ALAP
Az ED bevezetése és a közúti szabályozás kérdései
Nyugat-Európai Magyar Református Lelkigondozói Szolgálat
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Nyári nagytábor Pálháza júl
Társadalmi szerkezet és rétegződés. Alapfogalmak Társadalomszerkezet: A különböző társadalmi csoportok (osztályok) közötti társadalmi viszonyok (pl. munkamegosztás,
Biztonságos, és hatékony
Beutazás hatása a buszos turizmusra, tendenciák
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
लोणच्यात वापरल्या जाणाऱ्या पदार्थांचे कार्य
Kelet-Európa lehatárolása, főbb földrajzi ismérvei
Napóleon Bonaparte.
Autós - Motoros Iskola, Kiskőrös, Martini u. 1
Mára szinte már az egész falu kivirult a bonyolult, élénk mintáktól.
Globalizáció.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Előadás másolata:

Autópálya Oroszországban

Az Orsz Állami Autóút Moszkvától Jakutszkig vezet, Szibérián keresztül. Az útnak nincsen aszfalt vagy bitumen burkolata. Ha esik az eső (arrafelé sok eső zuhog), az autóútból dagonya lesz. A tengelyig süllyedő sárban néha sokszáz teherautó, kamion és személyautó kínlódik és sorjázva viaskodnak a ragadós agyagtengerrel. Ezekben a helyzetekben a sofőrök éheznek és szomjaznak, a tankokból kifogy a benzin, sehol egy üzlet, mentőállomás, telefon vagy illemhely. A többnapos várakozás során egy terhes asszonynak a távolsági buszban megindult a szülése és a kisbaba a sártenger felett jött világra- 2006-ban. Az utasokat előre figyelmeztetik, hogy meleg ruhaneműt, élelmet és ivóvizet vigyen magával erre az útra. Üzemanyag, élelem, ivóvíz, hóláncok, fémrámpák, kampós vontatókötél és sok egyéb kell erre az autópályára, de mindenekelőtt: türelem!

Legközelebbi alkalommal, amikor a hazai autópályák állapota miatt mérgelődsz, gondolj a szerencsétlen orosz autósokra! -Lehet, hogy őseink emiatt menekültek Szibériából ide, a Kárpát medencébe???-